hyrurg Опубліковано 24 Березня, 2011 в 17:56 #26 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 17:56 Ну-ну, до зустрічі.
nickel Опубліковано 24 Березня, 2011 в 17:59 #27 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 17:59 ...піду певне я якнайскоріше туди на співбесіду.Я підняв цю тему, бо сам за кілька годин безробітний...буквально позавчора тебе повністю влаштовувала і робота і оплата, що сталося?Ну-ну, до зустрічі.Стрьомно звучить така фраза від юзера з ніком "хірург". Викладай, що там страшного на Кромберзі?
byiviter Опубліковано 24 Березня, 2011 в 18:05 Автор #28 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 18:05 nickel, проблема тут сугубо психологічна: я після коледжу пів року працюю вдома в абсолютній самоті, сидяча робота, неофіційна, якщо вдасться сумістити - я буду тільки щасливий. Крім того я дуже залежний від продаж, які в мому магазині. От і всі нюанси. Ви погодитесь зі мною, без сумніву, що потрібно завжди старатися для кращого, якщо не для себе, то для когось.
hyrurg Опубліковано 24 Березня, 2011 в 18:06 #29 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 18:06 To nickel Я ж вище написав " заробиш гастрит, а то і язву". А гастрити на Кромберзі дуже серйозні, - отруєння парами свинцю. І не важливо чи в цеху працюєш чи в офісі заводу.
byiviter Опубліковано 24 Березня, 2011 в 18:08 Автор #30 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 18:08 hyrurg, Ви лікар, багато випадків зафіксували? Скажіть, куди дивиться наша санепідемстанція?
nickel Опубліковано 24 Березня, 2011 в 18:09 #31 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 18:09 nickel, проблема тут сугубо психологічна: я після коледжу пів року працюю вдома в абсолютній самоті, сидяча робота, неофіційна, якщо вдасться сумістити - я буду тільки щасливий. Крім того я дуже залежний від продаж, які в мому магазині. От і всі нюанси. Ви погодитесь зі мною, без сумніву, що потрібно завжди старатися для кращого, якщо не для себе, то для когось.Імхо, Кромберг - це для тебе крок назадЯ ж вище написав " заробиш гастрит, а то і язву". А гастрити на Кромберзі дуже серйозні, - отруєння парами свинцю. І не важливо чи в цеху працюєш чи в офісі заводу.А чому така інформація ще не просочилася в ЗМІ чи ще кудись, якщо вона достовірна?
hyrurg Опубліковано 24 Березня, 2011 в 18:14 #32 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 18:14 Скажіть, куди дивиться наша санепідемстанція? "Бабло побеждает зло" - чули таке?
byiviter Опубліковано 24 Березня, 2011 в 18:15 Автор #33 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 18:15 Імхо, Кромберг - це для тебе крок назад2 nickel, це досить таки суб'єктивна думка. На Kromberg&Schubert багато різних вакансій, великий колектив, та й не місце красить людину, а навпаки. Я буду старатися.
hyrurg Опубліковано 24 Березня, 2011 в 18:17 #34 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 18:17 А чому така інформація ще не просочилася в ЗМІ чи ще кудись, якщо вона достовірна?Шкідливе виробництво на Кромбергу - достовірна інформація. Тому його й хотіли на території нашого Гондураса побудувати, за то і грошей немєряно нашій владі всунуто.
byiviter Опубліковано 24 Березня, 2011 в 18:20 Автор #35 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 18:20 hyrurg, Ви володієте статистичними даними? Чи можете підтвердити свої слова якимось фактами чи статтями, тому що дане звинувачення досить серйозне. Тим більше я туди на роботу зібрався влаштовуватися.
hyrurg Опубліковано 24 Березня, 2011 в 18:27 #36 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 18:27 hyrurg, Ви володієте статистичними даними? Чи можете підтвердити свої слова якимось фактами чи статтями, тому що дане звинувачення досить серйозне. Тим більше я туди на роботу зібрався влаштовуватися.Я володію власним практичним досвідом з моменту відкриття заводу, а йти туди чи ні - ваша справа.
byiviter Опубліковано 24 Березня, 2011 в 18:42 Автор #37 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 18:42 В принципі, якщо подумати, то дане підприємство одне із найбільших на Волині сьогодні, тому й не дивно, що звідти йдуть люди в лікарню із певним типом захворювання. Зате у них менший ризик захворіти на інші хвороби, і крім того мають мед. страхування
KILLER Опубліковано 24 Березня, 2011 в 19:31 #38 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 19:31 сусід працював 1,5року на порізці кабелів. закінчив працювати госпіталізацією прямо з цеху. Діагноз - отруєння невідомою речовиною. При обстеженні знайшли язву шлунка. Достовірнішої інформації годі й шукати! Шуберт - зло, злий ринок де за копійки продається здоров"я.
byiviter Опубліковано 24 Березня, 2011 в 19:35 Автор #39 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 19:35 Скільки років сусіду? Алкоголь, сигарети, мівіна?
Oktar Опубліковано 24 Березня, 2011 в 19:40 #40 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 19:40 Скільки років сусіду? Алкоголь, сигарети, мівіна?Ти тему завів, щоб інформацію отримати, чи переконати весь світ як там добре? Тобі наводять конкретні факти, а ти вперто не сприймаєш.Для чого тобі тоді потрібні ці думки?
byiviter Опубліковано 24 Березня, 2011 в 19:45 Автор #41 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 19:45 Один чи навіть десять-двадцять випадків на три тисячі не може бути показником.Підприємство велике, я намагаюся знайти об'єктивну інформацію, вдячний за будь-які дані, темі потрібна правда, але суб'єктивізм тут зайвий. Скільки інших підприємств існує на Волині, впевнений, язва - не останнє захворювання в спику рейтингу із поміж інших. Хоча, я не стверджую, що на підприємстві відсутній шкідливий фактор, сам піду - на своїй шкурі відчую.
vrm Опубліковано 24 Березня, 2011 в 19:48 #42 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 19:48 Те що там є небезпека для здоров'я це факт. А те наскільки велика це вже питання відповідних служб. Чи всі вважають що кабелі роблять з екологічно чистих матеріалів? Я думаю не просто так ходять чутки що жінки після кромберга не народжують, а якщо й народжують то не цілком здорових дітей. І працюють там в основному з сіл (при чому не близьких) із-за безвихідності свого положення.
byiviter Опубліковано 24 Березня, 2011 в 19:55 Автор #43 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 19:55 -безпечні умови праці;- безпечені, все інше - просто дурні чутки...згодом написала заяу на звільнення. Причину незнаю, але точно не із-за умов праці,...дещо важко зрозуміти, мабуть істина посередині.
vrm Опубліковано 24 Березня, 2011 в 20:01 #44 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 20:01 Ну так чого боїшся? Іди і працюй. Тим більше вони за свій рахунок збудували (чи ще будують) поліклініку для Боратина. А потім всім розкажеш про ці чутки. А для мене здоровя важливіше за будь що.
byiviter Опубліковано 24 Березня, 2011 в 20:06 Автор #45 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 20:06 Я не боюся, завтра телефонуватиму у відділ кадрів, домовлюся про співбесіду і при можливості влаштуюся на роботу, якщо мене влаштують умови. На співбесіді задам провокаційні питання про небезпеку для здоров'я. А якщо все так погано, їм совість не дасть збрехати. А якщо збрешуть - тут я все детально промоніторю.Тому читачі цієї теми знатимуть із чого "спечений" Kromberg&Schubert.
crowhunter Опубліковано 24 Березня, 2011 в 20:18 #46 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 20:18 byiviter, іди краще працюй, а не сподобається підеш на автозавод, то будеш потім сам проситися назад, і кромберг тобі раєм буде здаватися.
QWESTiON Опубліковано 24 Березня, 2011 в 20:46 #47 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 20:46 To nickel Я ж вище написав " заробиш гастрит, а то і язву". А гастрити на Кромберзі дуже серйозні, - отруєння парами свинцю. І не важливо чи в цеху працюєш чи в офісі заводу.почитав ось це і зрозумів, що або там гастрити у працівників від недоїдання/нерівномірного харчування, або від якихось інших випарів, або від якихось токсичних складових самих кабелів.Або це взагалі фейк.
byiviter Опубліковано 24 Березня, 2011 в 20:55 Автор #48 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 20:55 Я щойно прочитав, що випари свинцю присутні на підприємствах із виготовлення кабелів, і що отруєння випарами Pb і його сполук є дуже небезпечними......і лікуються від таких захворювань місяцями, ато й роками.Залишається надіятися, що рівень випарів на виробництві не перевищує норму.
Witiok Опубліковано 24 Березня, 2011 в 20:55 #49 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 20:55 був там. На ескурсії - запах ізоляції в повітрі..Явно не корисно. Новачки бігають за конвеєром, спершу не встинають домотати а потім все як в гітариста - руки пам*ятають(Дошка з натикуваними туди затискачами, кольорова схема наклеєна підкладена,) І дійсно в нас ЗАВОД із-за того що в ЄС построгіше було б щодо таких шкідливих виробництв... Ну і бабло перемагає У НАС зло легше ніж там>+дешева робсила
Oktar Опубліковано 24 Березня, 2011 в 21:24 #50 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 21:24 Кілька фактів. 1. В мережі можна легко знайти перелік заводів цього холдінгу. Відразу кидається в очі велика кількість виробництв в Африці (ПАР, Туніс і. т.д.) та Східній Європі (переважно Румунія). В розвинутих країнах Світу, невраховуючи саму Німеччину, лише декілька виробничих площадок. 2. Протягом останніх двох років концерн був змушений тимчасово законсервувати кілька найменш рентабельних виробництв. Зупинили навіть завод в Румунії, але аж ніяк не в Україні. 3. Спочатку передбачалось дві черги Луцького заводу. Другий виробничий корпус передбачався поруч з нинішнім. Спочатку його будуівництво було відкладене кризовими явищами в світовій економіці... а пізніше керівництво холдинга починає пропрацьовувати можливість будівництва заводу на півночі Волинської області, поближче до районів з високим рівнем безробіття і нижчим рівнем заробітних плат. 4. Підприємство готове витрачати кошти на доставку робітників не тільки з всього Луцького району але й сусідніх з ним. 5. Підприємство регулярно витрачає кошти на численні рекламні акції спрямовані на залучення нової робочої сили, завдяки одній з яких і з'явилась ця тема. А тепер конкурс, що спільного в цих всіх фактах?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.