Перейти до змісту

Як пи№дять наші гроші

fedot

Рекомендовані повідомлення

тиць

Сам до кінця не дочитав. Не вистачило морально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Наши ветви власти ведут себя как сучья
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли питання стосується особистої кишені депутатів, то всі партійні та ідеологічні суперечки відходять на якийсь там план назад. А про народ я взагалі мовчу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я недавно трохи розгубився, не знав як розуміти слова покращувача:

11.02.2011

Президент Украины Виктор Янукович призвал украинцев «набраться терпения и затянуть пояса» в 2011 году для того, чтобы в экономике страны появились позитивные изменения.

Бачу тих позитивних змін не довелося довго чекати.

"Вон оно че, Михалыч..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їм би мінімалку,тоді, може навели би порядок у країні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їм би мінімалку,тоді, може навели би порядок у країні.

Мінімалка не допоможе, вони туди не через зарплату лізуть, і, впринципі, вони всі не бідні. Але від халяви ще ніхто не відмовлявся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Але від халяви ще ніхто не відмовлявся.

17447270005c2e88bed05e749f3b5b05117008265d.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадались рядки з пісні, Тостер - Вбий депутата:

Економічна криза, в країні - руїна,

Крадуть все, що можна, бюрократичні свині.

І ми маєм служити на їхню систему,

У них все по плану, але по-своєму.

Приспів:

Скажи мені, буржуй, де мої гроші?

Бо коли вас обираємо, то ви - чесні і хороші.

Він давить законом підбитим під себе,

А ти дави силою, яка є у тебе!

На людей їм наплювати, головне в них - гроші,

А коли їх обирають, вони - чесні і хороші:

Обіцяють любити, робити й будувати,

А я закликаю: Не вір депутатам!

Приспів.

Система душить, система давить,

Політики і гроші цим світом правлять.

Розплодилось депутатів, як не різаних собак,

Звинувачують без причини просто так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вважаю що народу треба скинути нафік всі центральну владу а нову обрати на чітких однозначних умовах:

1. Чиновники усіх рівнів отримують не більше ніж 5 мінімальних зарплат. (нехай турбуються про те щоб в країні росла мінімальна зарплата - отримуватимуть більше)

2. Чиновники усіх рівнів мають право лікуватися лише в українських лікарнях, жодної відомчої Феофанії, всі одинаково доступні населенню (хай дбають про медицину яка змогла б їх вилікувати)

3. Чиновники їздять лише на автомобілях вітчизняного виробництва, хай подбають про автопром, а іномарки купити кілька лише для іноземних делегацій.

4. Діти чиновників учаться лише в межах України, хай подбають про освіту.

5. Відпуски лише на території України, не наравиться - розвивай українські курорти.

Ніяких надбавок та доплат, побачим чи полізуть туди бандюгани.

Ви прочитали науково-фантастичний витвір "В Україні це фантастика"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вважаю що народу треба скинути нафік всі центральну владу а нову обрати на чітких однозначних умовах:

1. Чиновники усіх рівнів отримують не більше ніж 5 мінімальних зарплат. (нехай турбуються про те щоб в країні росла мінімальна зарплата - отримуватимуть більше)

2. Чиновники усіх рівнів мають право лікуватися лише в українських лікарнях, жодної відомчої Феофанії, всі одинаково доступні населенню (хай дбають про медицину яка змогла б їх вилікувати)

3. Чиновники їздять лише на автомобілях вітчизняного виробництва, хай подбають про автопром, а іномарки купити кілька лише для іноземних делегацій.

4. Діти чиновників учаться лише в межах України, хай подбають про освіту.

5. Відпуски лише на території України, не наравиться - розвивай українські курорти.

Ніяких надбавок та доплат, побачим чи полізуть туди бандюгани.

Ви прочитали науково-фантастичний витвір "В Україні це фантастика"

Навіть якби ця фантастика колись стала реальністю... Полізли б.

Не за зарплатами чи безкоштовною медициною у владу вони лізуть. У них свої інтереси і свої пріорітети.

photo_21634.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема изначально холиварная.

Поэтому буду краток: какой народ - такие и у власти.

Дождёмся очередных выборов,и вы опять будете опускать бюлетни в урны, сами выбирая себе депутатов, а через пару месяцев сами же и будете офигивать, и писать посты на ветке "Як пи№дять наші гроші"

имхо...

ЗЫ: ногами меня не бить... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вы опять будете опускать бюлетни в урны

А ви ні?

ЗЫ: ногами меня не бить... :)

Як скажеш. На тебе і рук вистачить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ хотел демократии,а демократия это когда во всем виноват народ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви ні?

Нет, я голосовал всего лишь один раз в жизни, на президентских, за юльку, и то, потому что пообещал коллегам, что сделаю это... всё...

больше моей ноги на избирательных участках небыло и не будет... Почему? потому что я сам кузнец своей жизни,а не какие то там депутаты, и мне никогда не будет стыдно за то, что моя рука, бросая бюлетень в урну, ведёт очередного "избранника" к Корыту Власти...

Кстати, сегодня у меня будет возможность лично посмотреть в глаза тем, кого вы избрали, что б руководить разными отраслями в городе, да и самим городом тоже...

Я просто посмотрю им в глаза...

Як скажеш. На тебе і рук вистачить.

таки да... :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

getto, а чому ж ви будете, ви обираєте, ви, ви, ви...?

Шановний голосував\планує за Нінзів-черепашок?

Чи мо живе в сонячній Каліфорнії і ненька йому по цимбалах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний голосував\планує за Нінзів-черепашок?

Чи мо живе в сонячній Каліфорнії і ненька йому по цимбалах?

Нет,Украина мне не по цимбалах...

Я люблю эту страну, я всегда буду жить только в этой стране, и лично я живу и работаю только на благо этой страны, и мне абсолютно похе... безразлично, кто там сидит у верхах, то ли витька 1, то ли витька 2, то ли юлька, то ли петька, то ли колька... повторюсь.. я сам хозяин своей судьбы...

Да, можно отметить, что существуют категории людей, судьба которых зависит именно от властьимущих (инвалиди, песнионеры, прочее)... но пока что меня это не касается.. коснётся - тогда и буду принимать решения... а пока...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

getto - підтримую на всі 100 %... без варіантів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... а пока...

А пока можна самоусунутись і "перевести стрілки" на когось іншого...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бльо, 450 дармоїдів - і, скажіть мені, н*хєра? <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ ну давайте начнем слюною бризгати і казати шо ми не винні то просто депутати падлюки і люблять красти... ну так же не буває.. самі ж винні що допустили такий сценарій.. то чого начинати давити на вищі матерії і змовчувати що ми їх за руку привели і навчили красти (гіпотетично)..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання! А для чого вибори до Верховної Ради??? Кого ми вибираємо? Наступних дармоїдів, що сидять за податки простих громадян? ФАК!!! НУ так взагалі все ігнорувати!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

самі ж винні що допустили такий сценарій.. то чого начинати давити на вищі матерії і змовчувати що ми їх за руку привели і навчили красти (гіпотетично)..

Вовка, винні такі як Гетто (з тобою я так і не розібрала).

Чого прогресивна молодь політичнопасивна (аполітична)?

Чого він (ти?) свій голос засунув в .опу і тепер ще й цим так пишається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ксюш, так от власне я свій голос нікуди на запихав, просто після майдану і його результату я побачив реальність що в ж*пу всіх до одного хто там сидить.. не буде там порядку поки всіх дружно не вигонять...і не сядуть свіжаки не страші за 40 років.. і головне щоб страх був коли крадеш чи мутиш свіжу тЄмкО..конфіскат майна нахрен із всім майном родини до 3 сословності.. (це щоб не переписували всі права власності на братів, кумів і т.д.) вот тоді буде мисля про щось а так який смисл щось доказувати ? Вже доказували і навіть в пеній мірі всетаки доказали що може бути так як хоче народ і що з того ? Ющ иданув всіх і кожного окремо і буде це з остальними послідуючими бо немає ніякої відповідальності.. ніхто нікого не боїться з депмандатом..це ж фантастична новина була 2-оє суток підрят по ящику що ГАЇшник осмілився зупинити "ізбраного"... ну ппц просто..

самі ж винні що допустили такий сценарій.. то чого начинати давити на вищі матерії і змовчувати що ми їх за руку привели і навчили красти (гіпотетично)..

Вовка, винні такі як Гетто (з тобою я так і не розібрала).

Чого прогресивна молодь політичнопасивна?

Чого він (ти?) свій голос засунув в .опу і тепер ще й цим так гордиться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого він (ти?) свій голос засунув в .опу і тепер ще й цим так пишається?

а були варіанти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання! А для чого вибори до Верховної Ради??? Кого ми вибираємо? Наступних дармоїдів, що сидять за податки простих громадян? ФАК!!! НУ так взагалі все ігнорувати!!!!!!

Так точно!!!!Ігнорувати.Якщо ми проігноруємо вибори,то є шанс що після них не проігнорують нас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...