Перейти до змісту

Охоронець нардепа-регіонала побив даїшника?

Phoinix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В Україні розгорається скандал з даїшниками і нардепом Володимиром Ландиком. Луганські інспектори звинувачують його охоронця в тому, що той на вихідних звірячо побив їхнього колегу Олексія Косякова, а нардеп стверджує, що даїшні начальники зовсім розперезалися, наказавши брати гроші на дорогах навіть з народних депутатів, пише газета "Сегодня".

Як розповіло журналістам інформоване джерело в МВС, на вихідних у Луганську охоронець нардепа-регіонала Володимира Ландика побив інспектора. «Інспектор зупинив «Мерседес», який мчався на швидкості 91 км/г замість дозволених 60-ти в межах населеного пункту, — розповіло джерело — Інспектор попросив пред'явити документи, на що почув від водія слова: «Що ми вам винні?». Він знову поприсив документи, після чого відкрилося ще одне вікно і інспектор почув на свою адресу добірний мат. За мить інспектор побачив на задньому сидінні нардепа Володимира Ландика. Після цього Ландик звернувся до хлопця на передньому сидінні зі словами: «Піди в’ї..и його». Той вийшов і побив інспектора, після чого «Мерседес» виїхав. Інспектор отримав струс мозку і забій грудної клітки».

Медики відділення неврології міськлікарні №2 підтвердили наявність пацієнта Олексія Косякова. «У нього травми середньої тяжкості. Скільки пролежить у нас — сказати важко», — повідомила медсестра відділення Любов Коршунова. У Луганському облуправлінні МВС ситуацію прокоментували стисло. «Один з наших інспекторів зараз лежить в лікарні зі струсом мозку. Обставини ми перевіряємо», — повідомила начальник прес-служби Луганської облміліції Тетяна Погукай.

Сам Володимир Ландик відкидає звинувачення в побитті. «Я тільки що віддав у прокуратуру відео, на якому двоє веселих червонопиких даїшників 20 хвилин не пропускали мене, народного депутата, на дорозі. Вони затримали мене і вимагали грошей! Я поскаржився начальникові УВС, ДАІ міста і прокуророві — ніхто не приїхав, — розповів Ландик. — Коли даїшники пізнали в мені депутата — побігли в купі цегли ховати гроші, які у них з собою були. Після цього увечері мені подзвонив начальник ДАІ міста і сказав, що я побив його співробітника. Тих травм, які він одержав, напевно, завдав сам собі, ніхто його не бив! Розперезалися начальники ДАІ, які примушують інспекторів знімати гроші з народних депутатів!».Уніан

Опубліковано
Розперезалися начальники ДАІ, які примушують інспекторів знімати гроші з народних депутатів!

Дійсно! От скоти, вже з самих нардепів бабло луплять!!! Що їм простих смертних мало? Чекаємо вихід депутатів на майдан проти корупції у вищих ешелонах ДАІ. Суки.

Опубліковано

Так у него же (у мента) наверное был пистолет! Что ж он не стрелял? Это ж я так понимаю было нападение на сотрудника при исполнении служебных обязанностей. Подсудная статья, имел полное право применить табельное оружие. Потом мог бы сказать что на него напали с целью завладеть оружием, тоже весомый аргумент...... Что то тут не чисто!!!!!

Опубліковано

Гаишникам пистолетов не дают, у них полосатые дубинки - одним взмахом фуру остановить может, прикинь если ей на человека взмахнуть!

Опубліковано

Щось в цій історії не те - я не повірю, що в даїшника зовсім відсутній "інстинкт самозбереження", що б вимагати гроші в депутата, особливо після того, як він впізнав Ландика.

Опубліковано

Гаєць міг і не впізнати Ландика, якого це дуже заїло і він натравив охоронця.

Отакий у нас закон один для всіх.

В Америці коп давно завалив би Ландика, тому Америка і велика країна.

Опубліковано
' timestamp='1300123546' post='1052330484']

може ми тепер повинні їх всіх у ліцо пізнавати?

ніхто не в курсі, такого кодекса ше де часом не приймали?

Приймуть! Бо це ж неподобство - з бідноти-діпутата якісь гроші вимагати. Треба цих злидарів захистити законом і покращити їхнє нужденне життя вже сьогодні.

Опубліковано

Історія звісно мутна, якщо не помиляюсь ДАІйців було двоє, чому другий не заступився за колегу? чи він злякався що і йому наваляють?

Опубліковано

Зіткнулися два зла. А нам, простим смертним, у будь-якому випадку - вигода, чи то переможе одне чи інше.

Опубліковано

Цікава ситуація складається ,що в нашій  країні не навидять гаїшників ,то і так зрозуміло , а в цій ситуації якось їм і співчуваєш , 

висновок зрозумілий ,слуг народу ненавидять ще більше.

Опубліковано

Ландик вирішив покаятися перед даішником, бо піст

Народний депутат від Партії регіонів Володимир ЛАНДИК визнав провину свого охоронця в інциденті з працівником ДАІ.

Про це він повідомив газету «Сегодня».

Як пише видання, після скандалу з побиттям ДАЇшника, охоронець народного депутата В.ЛАНДИКА вибачився перед інспектором. «Мій помічник визнав, що був не правий. Я його підтримую в цьому, - сказав депутат. - Що саме відбувалося між ним та інспектором того дня, цього я не бачив». Депутат запевнив, що його помічник приїжджав до інспектора ДАІ Олексія КОСЯКОВА в обласну лікарню, вибачився перед ним і запропонував допомогу, але той сказав, що коштами на лікування забезпечений і відмовився від грошей. «Вони потисли один одному руки. І оскільки помічник - мій підлеглий, то я зрозумів, що й мені треба вибачитися. Тим паче, зараз піст», - заявив В.ЛАНДИК.

Як повідомлялося, раніше В.ЛАНДИК повністю заперечував свою провину і провину охоронця в побитті працівника ДАІ. «Я щойно віддав у прокуратуру відео, на якому двоє веселих червонопиких ДАЇшників 20 хвилин не пропускали мене, народного депутата, на дорозі. Вони затримали мене і вимагали грошей! Я поскаржився начальнику УВС, ДАІ міста і прокурору - ніхто не приїхав, - розповів В.ЛАНДІК. – Коли міліціонери впізнали в мені депутата – побігли в купі цегли ховати гроші, які в них із собою були. Після цього увечері мені зателефонував начальник ДАІ міста і сказав, що я побив їхнього працівника. Тих травм, які він дістав, мабуть, завдав сам собі, ніхто його не бив! Розперезалися начальники ДАІ, які змушують інспекторів знімати гроші з народних депутатів».

Скандал за участю народного депутата В.ЛАНДИКА і працівників ДАІ розгорівся в минулі вихідні в Луганську. Нібито працівники ДАІ зупинили автомобіль народного депутата за перевищення швидкості, після чого охорона депутата влаштувала бійку з ДАЇшниками через те, що ті «вимагали хабар». Внаслідок інциденту постраждав один з інспекторів ДАІ.

У ДАІ звинуватили депутата В.ЛАНДИКА в підбурюванні до побиття правоохоронця.

Опубліковано
Цікава ситуація складається ,що в нашій країні не навидять гаїшників ,то і так зрозуміло , а в цій ситуації якось їм і співчуваєш , висновок зрозумілий ,слуг народу ненавидять ще більше.

Як в тому анекдоті: "Чим більше стикаюсь з депутатами - тим більше починаю любити ДАІшників". ;)

Опубліковано

Цікава ситуація складається ,що в нашій  країні не навидять гаїшників ,то і так зрозуміло , а в цій ситуації якось їм і співчуваєш , 

висновок зрозумілий ,слуг народу ненавидять ще більше.

Из двух зол выбирают меньшее

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...