Перейти до змісту

Охоронець нардепа-регіонала побив даїшника?


Phoinix

Рекомендовані повідомлення

В Україні розгорається скандал з даїшниками і нардепом Володимиром Ландиком. Луганські інспектори звинувачують його охоронця в тому, що той на вихідних звірячо побив їхнього колегу Олексія Косякова, а нардеп стверджує, що даїшні начальники зовсім розперезалися, наказавши брати гроші на дорогах навіть з народних депутатів, пише газета "Сегодня".

Як розповіло журналістам інформоване джерело в МВС, на вихідних у Луганську охоронець нардепа-регіонала Володимира Ландика побив інспектора. «Інспектор зупинив «Мерседес», який мчався на швидкості 91 км/г замість дозволених 60-ти в межах населеного пункту, — розповіло джерело — Інспектор попросив пред'явити документи, на що почув від водія слова: «Що ми вам винні?». Він знову поприсив документи, після чого відкрилося ще одне вікно і інспектор почув на свою адресу добірний мат. За мить інспектор побачив на задньому сидінні нардепа Володимира Ландика. Після цього Ландик звернувся до хлопця на передньому сидінні зі словами: «Піди в’ї..и його». Той вийшов і побив інспектора, після чого «Мерседес» виїхав. Інспектор отримав струс мозку і забій грудної клітки».

Медики відділення неврології міськлікарні №2 підтвердили наявність пацієнта Олексія Косякова. «У нього травми середньої тяжкості. Скільки пролежить у нас — сказати важко», — повідомила медсестра відділення Любов Коршунова. У Луганському облуправлінні МВС ситуацію прокоментували стисло. «Один з наших інспекторів зараз лежить в лікарні зі струсом мозку. Обставини ми перевіряємо», — повідомила начальник прес-служби Луганської облміліції Тетяна Погукай.

Сам Володимир Ландик відкидає звинувачення в побитті. «Я тільки що віддав у прокуратуру відео, на якому двоє веселих червонопиких даїшників 20 хвилин не пропускали мене, народного депутата, на дорозі. Вони затримали мене і вимагали грошей! Я поскаржився начальникові УВС, ДАІ міста і прокуророві — ніхто не приїхав, — розповів Ландик. — Коли даїшники пізнали в мені депутата — побігли в купі цегли ховати гроші, які у них з собою були. Після цього увечері мені подзвонив начальник ДАІ міста і сказав, що я побив його співробітника. Тих травм, які він одержав, напевно, завдав сам собі, ніхто його не бив! Розперезалися начальники ДАІ, які примушують інспекторів знімати гроші з народних депутатів!».Уніан

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розперезалися начальники ДАІ, які примушують інспекторів знімати гроші з народних депутатів!

Дійсно! От скоти, вже з самих нардепів бабло луплять!!! Що їм простих смертних мало? Чекаємо вихід депутатів на майдан проти корупції у вищих ешелонах ДАІ. Суки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так у него же (у мента) наверное был пистолет! Что ж он не стрелял? Это ж я так понимаю было нападение на сотрудника при исполнении служебных обязанностей. Подсудная статья, имел полное право применить табельное оружие. Потом мог бы сказать что на него напали с целью завладеть оружием, тоже весомый аргумент...... Что то тут не чисто!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гаишникам пистолетов не дают, у них полосатые дубинки - одним взмахом фуру остановить может, прикинь если ей на человека взмахнуть!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось в цій історії не те - я не повірю, що в даїшника зовсім відсутній "інстинкт самозбереження", що б вимагати гроші в депутата, особливо після того, як він впізнав Ландика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гаєць міг і не впізнати Ландика, якого це дуже заїло і він натравив охоронця.

Отакий у нас закон один для всіх.

В Америці коп давно завалив би Ландика, тому Америка і велика країна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1300123546' post='1052330484']

може ми тепер повинні їх всіх у ліцо пізнавати?

ніхто не в курсі, такого кодекса ше де часом не приймали?

Приймуть! Бо це ж неподобство - з бідноти-діпутата якісь гроші вимагати. Треба цих злидарів захистити законом і покращити їхнє нужденне життя вже сьогодні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Історія звісно мутна, якщо не помиляюсь ДАІйців було двоє, чому другий не заступився за колегу? чи він злякався що і йому наваляють?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зіткнулися два зла. А нам, простим смертним, у будь-якому випадку - вигода, чи то переможе одне чи інше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікава ситуація складається ,що в нашій  країні не навидять гаїшників ,то і так зрозуміло , а в цій ситуації якось їм і співчуваєш , 

висновок зрозумілий ,слуг народу ненавидять ще більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ландик вирішив покаятися перед даішником, бо піст

Народний депутат від Партії регіонів Володимир ЛАНДИК визнав провину свого охоронця в інциденті з працівником ДАІ.

Про це він повідомив газету «Сегодня».

Як пише видання, після скандалу з побиттям ДАЇшника, охоронець народного депутата В.ЛАНДИКА вибачився перед інспектором. «Мій помічник визнав, що був не правий. Я його підтримую в цьому, - сказав депутат. - Що саме відбувалося між ним та інспектором того дня, цього я не бачив». Депутат запевнив, що його помічник приїжджав до інспектора ДАІ Олексія КОСЯКОВА в обласну лікарню, вибачився перед ним і запропонував допомогу, але той сказав, що коштами на лікування забезпечений і відмовився від грошей. «Вони потисли один одному руки. І оскільки помічник - мій підлеглий, то я зрозумів, що й мені треба вибачитися. Тим паче, зараз піст», - заявив В.ЛАНДИК.

Як повідомлялося, раніше В.ЛАНДИК повністю заперечував свою провину і провину охоронця в побитті працівника ДАІ. «Я щойно віддав у прокуратуру відео, на якому двоє веселих червонопиких ДАЇшників 20 хвилин не пропускали мене, народного депутата, на дорозі. Вони затримали мене і вимагали грошей! Я поскаржився начальнику УВС, ДАІ міста і прокурору - ніхто не приїхав, - розповів В.ЛАНДІК. – Коли міліціонери впізнали в мені депутата – побігли в купі цегли ховати гроші, які в них із собою були. Після цього увечері мені зателефонував начальник ДАІ міста і сказав, що я побив їхнього працівника. Тих травм, які він дістав, мабуть, завдав сам собі, ніхто його не бив! Розперезалися начальники ДАІ, які змушують інспекторів знімати гроші з народних депутатів».

Скандал за участю народного депутата В.ЛАНДИКА і працівників ДАІ розгорівся в минулі вихідні в Луганську. Нібито працівники ДАІ зупинили автомобіль народного депутата за перевищення швидкості, після чого охорона депутата влаштувала бійку з ДАЇшниками через те, що ті «вимагали хабар». Внаслідок інциденту постраждав один з інспекторів ДАІ.

У ДАІ звинуватили депутата В.ЛАНДИКА в підбурюванні до побиття правоохоронця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікава ситуація складається ,що в нашій країні не навидять гаїшників ,то і так зрозуміло , а в цій ситуації якось їм і співчуваєш , висновок зрозумілий ,слуг народу ненавидять ще більше.

Як в тому анекдоті: "Чим більше стикаюсь з депутатами - тим більше починаю любити ДАІшників". ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікава ситуація складається ,що в нашій  країні не навидять гаїшників ,то і так зрозуміло , а в цій ситуації якось їм і співчуваєш , 

висновок зрозумілий ,слуг народу ненавидять ще більше.

Из двух зол выбирают меньшее
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...