Перейти до змісту

Бійка Пояркова і Бузини

MrVes

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

да, бик :)

політика вже не радує, нада додати драку :) а ще мона потім голих дєвок :)

Поярков принаймні успішний, і не тільки в Україні, художник, а Бузина... та взагалі ніхто...

Опубліковано

ну чого ніхто? в "Сєгодня" він пише досить цікаві історичні тексти, хоч і суперечливі. Колись був дуже україномовним. потім зробив собі скандальне ім"я на "Вурдалаці", хоча по змісту і тексту книжечка слабенька. Зараз старанно підтримує імідж "непрімірімого борца і правдоруба". З газеткою його Поярков ізумітєльно підловив.

Опубліковано
' timestamp='1299930434' post='1052328932']

Бузина це такий український [nd] чи [nd] бордовський бузина... Якось так

бабі своїй такі компліменти роби, умнік, блін

Йду намалюю табличку... :D

Опубліковано

Это ж как надо тянуть, что б порвать рубаху :sq_ye:

А если по сути, то даже нормально пи*диться не умеют :unsure:

Надо было Бузине с ноги по почкам Пояркову влепить, потом добавить контрольный в голову, развернуться и уйти, ато вцепились, как бабы за штанины, и вытирают обое пол студии... :g05::D

Хотя, они обое рябое... что один постоянно свою морду тычет, как только где то увидит журналистские камеры, что другой, пишет всякую хрень, которая как красная тряпка для быка, так и раздражитель для пипла.

Помню, как только в газете " Рівне вечірне" вышла статья про вурдалака Шевченко, то через день редакцию газеты забросали яйцами и камнями, а редакция располагалась в пару метров от нашего институтского корпуса, ото мы тогда наржались с безмозглого стада оленей электората :D

Опубліковано
Хотя, они обое рябое... что один постоянно свою морду тычет, как только где то увидит журналистские камеры, что другой, пишет всякую хрень, которая как красная тряпка для быка, так и раздражитель для пипла.

Противсіх детектед?

Між ними є суттєва різниця - я не пам'ятаю щоб Поярков когось ображав.

Опубліковано
я не пам'ятаю щоб Поярков когось ображав.

Выдержка из сайта Пояркова:

В принципе, как любой художник, я провокатор, я провоцирую зрителя своим, только мне присущим способом. Я правокатор Поярков, и провоцирую вас по-поярковски.

Обидеть можно разными способами, как открыто грубостью,так и тонко, но метко

Опубліковано
політика вже не радує, нада додати драку а ще мона потім голих дєвок

а ще кадри де вибухає вертоліт!)))

морталкомбат, хулі :D

Опубліковано

Обидеть можно разными способами, как открыто грубостью,так и тонко, но метко

Согласісь, другий спосіб набагато прикольніший?

Опубліковано

Наочно показано степінь невострєбованості Бузини: умудрився колись вистріити "вурдалаком", попав в центр уваги, виросли гонорари, став хоч і обпльованою але зіркою. А потім спад, пише-пише в газеті "Сьогодні" і нема того ефекту, нема тої висоти польоту, чи ти пише не те, чито може вже ніхто всерйоз не сприймає. Гонорари падають, не конкурентний, а це дуже пригнічує. Приходиться бути борцем, як сказав Поярков: "очєнь нє за дрого". І тут така нагода! Це шанс, Поярков для Бузини - птіца счастья. І от він знову в новинах, на ютубі за пів-доби після появи першого ролика 60 000 переглядів. (сам перевіряв) А роликів викладено кілька. Бінго! От він знову ікона українофобського контингенту населення України. Йому за переконання — вишиванку порвали!

Опубліковано
Йому за переконання — вишиванку порвали!

До речі, чого він нацепив вишиванку, ніхто не знає? Може він якось пояснював.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...