Перейти до змісту

Зростання ціни на нафтопродукти

rabzy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тема дуже актуальна і болюча...

auto4.jpg

Люди вже просто не витримують такого тиску цін на пальне. Особисто я витрачаю 45 % з/п на бензин.

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ціна на пальне в нас взагалі неадекватна до заробітків і ніколи не була адекватною. В нас на одну зарплату, на відміну від західних сусідів, купити пального можна набагато менше. Прикладові приблизні розрахунки:

Україна при зарплаті 2000 грн. можна купити 210 літрів 95-го бензину

Польща при зарплаті 2000 злотих/5600 грн. можна купити 425 літрів 95-го бензину

Німеччина при зарплаті 2000 євро/22000 грн. можна купити 1538 літрів 95-го бензину

Опубліковано

Оскільки авто являється невідємною частиною в заробітку грошей, отже неважливо скільки буде бензин-прийдеться заправлятись, а всі затрати повязані з подорожчанням бензину відобразяться на вартості моїх послуг. Нажаль будуть страждати як завжди кінцеві покупці товарів(послуг) :(

Опубліковано

В нас багато чого неадекватного... не тільки ціна на бензин. Для мене вже перейшла та межа за якої можна було заправлятись. Замінив авто на громадський транспорт. В кого авто заробляє гроші або без нього ніяк по роботі той і змушений заправлятись. І якщо ріст не припиниться закінчиться це або дефолтом, або майданом-2 імхо.

Опубліковано

Особисто я витрачаю 45 % з/п на бензин.

Якщо авто не працює на тебе, то ти працюєш на нього. Шукай альтернативу.

Опубліковано

Яка ціна критична для Вас? 5грн.

Але приходиться, як сказав Andrew_Best

авто являється невідємною частиною в заробітку грошей, отже неважливо скільки буде бензин-прийдеться заправлятись, а всі затрати повязані з подорожчанням бензину відобразяться на вартості моїх послуг
Опубліковано

Для мене межа вже минула, хоча я і нечасто їжджу - звідси логічно - можу собі і при теперішній ціні дозволити кілька літрів капнути в бак. А по суті - активно дороблюю ГБО)))

Опубліковано

Ви, мабуть, чули про новий рейтинг товстосумів журналу "Форбс".

Мільярдери продовжують багатшати за рахунок звичайних людей. Особливо зростає кількість багачів у малорозвинених країнах, або тих, що "розвиваються".

Тому й виходить, що власники заправок ніколи не працюватимуть по собівартості і коли ділитися з владою, то можна формулювати ціну, яка заманеться.

Про звичайних людей і малих підприємців давно ніхто не думає.

Я не хочу жити так як нам пропонують.

З часом таких незгідних, котрі ще втратять засоби для існування піднімуться як у Єгипті, Лівії.

Революції часто роблять не через хотіння демократії, а через неможливість жити, через брак засобів для звичайного існування.

Опубліковано

По Радио вчера слышал такую фразу (сказал один из дИпУтатиков): "Машин на улицах меньше не стало, значит цена всех устраивает и ещё есть куда поднимать".

ЗЫ. Написал не дословно, но суть отобразил она была именно такая.

Опубліковано

Та хай ціна буде і 20 грн. за літру, але щоб кожен пересічний українець міг за зарплату купити 1500л якісного пального. А так...

Вже таке проходили. За батькову зарплату виходило 2 каністри бензину.

Опубліковано

Блискавка!!

На Укрнафті годину назад бензин подорожчав з 8,85 до 9,25!!!

Во! Оце я розумію! О#уєнне покращення життя вже сьогодні! Прямо аж сльози на очі навертаються від радості за простий народ...А в душі розливається тепло та подяка - ще ж є куди і скільки покращувати-то! Слава покращувачам!!! (Всі на#уй на мітінг, і то бігом! /малює здоровєнного плаката/)

Опубліковано

По Радио вчера слышал такую фразу (сказал один из дИпУтатиков): "Машин на улицах меньше не стало, значит цена всех устраивает и ещё есть куда поднимать".

От саме це висловлювання мене найбільше роздратувало (звісно після самого факту зростання ціни), бачив цей сюжет по телебаченню, а говорив таку дурницю і "брєд" Макуха Володимир Олексійович - заступник міністра палива та енергетики. Тільки людина нахабна та несповна розуму може таке казати в ефірі...

Опубліковано

Блискавка!!

На Укрнафті годину назад бензин подорожчав з 8,85 до 9,25!!!

ЗІ. Мені поф - я лукойловський ))

на сайті (авіас) стоїть ціна 9,5, відслідковую, бо ще маю тонну солярки на карточці - взяв для заробітку, ще перед новим роком по 7,15, а вже 9,00.

Опубліковано

На Укрнафті був самий дешевий бензин, про якість нічого сказати не можу, але ціна дійсно дешева. Різниця в ДП була 50 копійок, а хто їздить багато і далеко, особливо фури, то це суттєво.

Я чув, що це саме Укрнафта завезла палива і не сплатила 3 млрд. грн. податку.

За ціну думаю що буде рости, десь на гривнях 10,60 за А 95 стане... Це називається підняли транспортний збір на 50 копійок, падли...

Опубліковано
Експертно-аналітична група (ЕАГ) із питань стабільного функціонування ринку нафти й нафтопродуктів та розвитку нафтопереробної промисловості встановила верхню межу цінового коридору на бензин А-95 у розмірі 9,5 грн./л, на дизельне пальне – 9 грн./л.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, таке рішення було ухвалено 11 березня на нараді групи, яка проводилася за дорученням прем`єр-міністра України Миколи АЗАРОВА.

Як зазначив присутній на нараді міністр Юрій БОЙКО, поточна ситуація на ринку нафтопродуктів вимагає від усіх учасників зваженого підходу до ціноутворення на пальне.

«Бувають у держави складні часи, сьогодні настав момент, коли не можна використовувати ситуацію зі світовим зростанням цін на нафту для того, щоб одержувати надприбутки, заробляючи на громадянах України», – сказав він.

Нагадаємо, раніше максимальна рекомендована межа роздрібної ціни на А-95 і дизпальне становила 8,76 грн./л і 8,33 грн./л відповідно.

Як повідомляв УНІАН, учасники ринку зазначають, що наразі виправдана середня ціна бензину А-95 у роздрібі з урахуванням підвищеного з 1 січня 2011 року акцизного збору повинна становити вже близько 10,2 грн./л, дизельного пального – 9,5 грн./л. У разі введення мит на імпорт палива, за оцінками експертів, бензин подорожчає ще на 1,3 грн./л, дизельне пальне – на 0,8 грн./л.

Напередодні прем`єр-міністр Микола АЗАРОВ заявив, що допускає можливість закриття автозаправних станцій у разі необгрунтованого підвищення ними цін на пальне.

Взято з

Я за бензин в 5 грн за літру! що більше то вже не здраво... бо за зарплату хай 2200грн в місяць я зможу купити собі 440л бензину!

ну а якшо бензин по 10 грн то вже 220л! бред...

Взяти в порівняння Америку де бензин по 0,90$за літр(всередньому) то за саму найменшу зарплату яку отримує нелегал без громадянства (хай 2000$ в місяць) він може купить собі 2т бензину! нехорошо однако...

Що я хочу цим зказати що хай бензин буде і по 20 грн (як сказав вже Саня) ну то хай і зроблять зарплату щоб я міг мін 900л в місяць собі купити бензину!

Опубліковано

здається що наш народ перенесе і 20-30грн за літр. ми ж отримуємо заробітню плату в 20 разів меншу ніж у Європі. у нас все для людей, як у вссіх нормальних расейськоязічних сранах. мужаймося.

Опубліковано

Ну ребята незнаю как вы, а я на УкрНафте даже за 1 гривню заправляться не буду (есть горький опыт). Не судите строго как говорится на вкус и на цвет ..... но простите меня второй раз ТОПЛИВО у них КОНСКАЯ моча. Экономии гавно , а попандос на ремонте авто ОГО-ГО (свечи, масло засраное, фильтра и.т.д).

to HelloBoy: Это только ИДИОТОВ так можно нае..ть сначала с 6 гривень понять до 12, а потом опустить до 9гривень. И гордо прокричать " АВТОЛЮБИТЕЛИ ВиДИТЕ КАК МЫ ВАМ СКИДКУ СДЕЛАЛИ".

Опубліковано

На Укрнафті був самий дешевий бензин, про якість нічого сказати не можу, але ціна дійсно дешева. Різниця в ДП була 50 копійок, а хто їздить багато і далеко, особливо фури, то це суттєво.

Я чув, що це саме Укрнафта завезла палива і не сплатила 3 млрд. грн. податку.

За ціну думаю що буде рости, десь на гривнях 10,60 за А 95 стане... Це називається підняли транспортний збір на 50 копійок, падли...

Вже два роки тільки на Укрнафті і заправляюся, тьфу-тьфу - все супер. Один раз тільки пістолетчик шепнув: "не заправляйся в нас пару тижнів" - і дійсно тоді їхня ціна була більша чим у всіх інших. А на днях знайомий працівник АЗС "Укрнафта" сказав, що тепер їхній бензин найкращий, правда не зміг пояснити чому - плаває в тих питаннях, але керівництво їхнє між собою так говорить.

Все актуальнішим стає анекдот:

- Як заїзджаю на АЗС, то керую авто тільки однією рукою

- А другою що тоді робиш?

- Сльози витираю, коли ціну бачу

Але сміятися від нього хочеться все менше і менше...

Опубліковано

Ну ребята незнаю как вы, а я на УкрНафте даже за 1 гривню заправляться не буду (есть горький опыт). Не судите строго как говорится на вкус и на цвет ..... но простите меня второй раз ТОПЛИВО у них КОНСКАЯ моча. Экономии гавно , а попандос на ремонте авто ОГО-ГО (свечи, масло засраное, фильтра и.т.д).

+100500. Хоч у мене далеко не інжектор, але навіть на звичайному карбі, заправився у них кілька разів 92-им, і...і торба. Вище 70 розігнати не міг.

Опубліковано
...

Про звичайних людей і малих підприємців давно ніхто не думає.

Я не хочу жити так як нам пропонують.

З часом таких незгідних, котрі ще втратять засоби для існування піднімуться як у Єгипті, Лівії.

Революції часто роблять не через хотіння демократії, а через неможливість жити, через брак засобів для звичайного існування.

А я вот по такому поводу чув по телебаченні - такого не буде (революції), виступав хтось (для мене вже давно не важливо хто саме з депутатів чи бюрократів ,вони всі одинакові як брати близнюки)і казав що вони цього не боятся, тому що й раніше народ проявляв невдоволення, але в кінці кінців "все хавав" . Так що зараз також нічого серйозного вони не очікують від народу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...