Перейти до змісту

Ого Мережа !

Рекомендовані повідомлення

Цікавить ось таке питання в телекома є нова послуга Ого Мережа ! тобто внутрішня мережа на адсл інеті, я як почув то думав шо таке неможливо але потім люди говорили шо в декого вже вона є, ось тому й винекли у мене такі питання: Коли буде в Луцьку? в кого є ? як працює ? як налаштувати ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Послуга не потребуэ налаштувань. Полягаэ в тому, що коли скачуєте інформацію в торентах і в пірах присутні Укртелекомівці то з них намагається скачувати з максимальною можливою швидкістю(віддача на телекомі до 3 Мб/сек,), так наприклад якщо пірів 5 то скачувати буде зі швидкістю 15 Мб/сек незалежно від вашого тарифного плану.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Послуга не потребуэ налаштувань. Полягаэ в тому, що коли скачуєте інформацію в торентах і в пірах присутні Укртелекомівці то з них намагається скачувати з максимальною можливою швидкістю(віддача на телекомі до 3 Мб/сек,), так наприклад якщо пірів 5 то скачувати буде зі швидкістю 15 Мб/сек незалежно від вашого тарифного плану.

ИМХО бред какой то

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого?...Щось не зрозуміло?,..Маю тариф 2Мб/сек..Скачуєм якийсь фільм з alkad.org зі швидкістю до 1,1 МБ/сек (10.9 Мб/сек)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В чом брЕд? АДСЛ дозволяє швидкість до 24мбіт до провайдера, ethernet і того більше, швидкість до прова дуже велика

Це те саме як інтернет телебачення, тариф. пакет може бути 3мбіт, а телебачення качає на швидкості 20мбіт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка мля мережа по адсл, якшо в кожного зовнішнє ір міняється кожного разу коли під*єднується...

мережа адсл - може бути на невеликхи відстанях і на узгодженому діапазоні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну це не принципово, важливо те, що швидкість зэднання з провайдером набагато вища за швидкість зєднання з ресурсами інтернет. Тому, провайдер може віддавати свої ресурси на максимальній швидкості. Цей факт викликає нерозуміння і батхерт у неофітів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка мля мережа по адсл, якшо в кожного зовнішнє ір міняється кожного разу коли під*єднується...

мережа адсл - може бути на невеликхи відстанях і на узгодженому діапазоні

Про доменні імена чув? Можна і по ним стукатися, а не по ір. Про ВПН з'єднання теж, мабуть, мав би чути.

Тому мережа, цілком реальна, але лише р2р.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так це вже півроку чи рік назад є таке. швидкість в середині мережі до 24 мбіт.

Witiok, Korting і Zheny@ праві.

це швидкість у мережі р2р та між абонентом і серверами укртелекому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так дайте лінки, на ці ресурси))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Торрент трекер OGO! www.alkad.org

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене ОГО 4+ шв на alkad.org максимальна 521 килобайт в секунду, і як це розуміти? де 24 мегабіта? хоча б 8 Мбіт/сек я був радий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя, я з тобою згідний і про все це знаю. але такі технології не для Укртелекома і не для їхнії ліній... якщо Укртелеком попаде в норм рукі - тоді шось може бути, але це не сьогодні і не завтра. я взагалі непризнаю технологію атс дсл. Оптика - це теперешнє і майбутнє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Iмхо на цей alkad копірастам буде вигідно натравити своїх юристів, т. як: 1 - державний провайдер займається роздачами "піраток" - попахує міжнародним медіаскандалом. 2 - грошикі в УТ йесть ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я взагалі непризнаю технологію атс дсл

Напевно ніколи не юзав хороший DSL.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене ОГО 4+ шв на alkad.org максимальна 521 килобайт в секунду, і як це розуміти? де 24 мегабіта? хоча б 8 Мбіт/сек я був радий.

Ну так значить твоя лінія має таку пропускну швидкість, нажаль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вони є, тільки в карманах=)

хороший дсл - я бачив до 8 Мб, і пінг не менш ніж 60, покажи мені хороший ДСЛ - в селах=)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хороший дсл - я бачив до 8 Мб, і пінг не менш ніж 60

Пінг 60 до куди? В мене пінг одному каналі 50-70 до Яндекса, те саме до Гугля, 15-18 метa.юа, львів теж <20

На іншому (дататруп) пінг дуже поганий - яндекс, гугль, рахунок іде на сотні, зазвичай 100-200, це не набагато краще за безпровідний Утел, який в нормальних умовах дає на ті самі ресурси 200. Вдумайтесь, безпровідний інет дає майже такий самий пінг як АДСЛ.

Правда швидкість там могла бути добра (канал легко і без напряга тяне технічний максимум - 24мбіт), але адміни зажидили дати стільки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Da_Vin4i, порти відкривати пробував?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як вам моя статистика?

post-11171-0-94499300-1299342132_thumb.j

D-link 2500u

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

анекс М включи,подзвони щоб тобі вкл його,а потім в модемі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що за анекс М?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є такий анекдот:

Зустрічаються два москаля, один із них приїхав із України, випили - закусили значіть, і той що приїхав з України каже:

- А знаешь как будет по Украински переворот с переподвыподвертом ?

- Как?

- Шо шо ? Cherna_04.gif

:D

так вот:

Шо шо??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куди телефонувати? а це якось вплине на мій тарифний план? ато не охота переплачувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачаюсь, в датагрупі така вафля буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...