Перейти до змісту

Виктор Янукович. Год первый


P0HIH

Рекомендовані повідомлення

... і тікмо іноСранці не заценілі год дєятєльності Януковічя/Азарова!

За первую половину 2010 г. в Украину поступило всего $0,5 млрд. иностранных инвестиций - это почти в 2,5 раза меньше, чем в 2009 г. Инвестиции из Европы сократились в 14 раз.

http://bnu.com.ua/news/detail-7394.html#5

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А декому подобається...

Як там в "Бриллиантовой руке" ?

- Я одноклассник этого придурка!

Дурик, зачем усы сбрил?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну вже можна створювати "Год втарой"

Куховарка Януковича має статус дежслужбовця

http://www.pravda.com.ua/articles/2011/04/19/6122277/

я думаю це досягення!.... для куховарки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На програмі Шустера регіонали поскандалили з "дітьми війни"

Запис програми "Шустер Live", яка має вийти в ефір 6 травня, закінчився скандалом. Про це у своєму блозі на "Українській правді" написав радник Юлії Тимошенко.

За його словами, в одному з блоків передачі обговорювали рішення Верховної Ради зобов'язати органи влади вивішувати на День перемоги червоні прапори.

"Присутня в аудиторії фокус-група дітей війни вимагала від представників влади говорити не про ідеологічний, а соціальний аспект проблем ветеранів", - зазначив він.

"Виступи регіоналів (владу представляли Чечетов, Лук'янов, Олійник і мовчазний Надоша) переривалися вигуками "дітей війни": "Брехня", "Ганьба", "Заберіть у нього мікрофон", - наголосив радник Юлії Тимошенко.

За його словами, після цього регіонал Владислав Лукянов заявив, що "характер дискусії, мовляв, був би зовсім іншим, якби в студії сиділи справжні ветерани, а не якісь "ряжені".

Він зазначив, що ведучий Савік Шустер надав слово для виступу "дітям війни".

"Люди про владу говорили таке, що хоч святих винось. Хтось згадав репліку-пораду Азарова не скиглити, а взятися за лопати: "Мені 72 роки. Я з 5 років машу лопатою. Можу я колись від неї відпочити!?", - написав він.

"Хтось пригадав Миколі Яновичу "дешеву капусту" аж по 22 гривні. Хтось розповів, що в усіх церквах України моляться, щоб Господь дав сил "пережить донецьку власть". Якась жіночка, ледве не плачучи, сказала, що готова впасти на коліна перед Чечетовим, аби лише регіонали швидше пішли від влади", - зазначив він.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зі статті в ДТ:

Рік перебування при владі біло-синіх наочно продемонстрував: до влади вони прийшли не для того, щоб виконувати якийсь «план реформ». У них і перед виборами не було жодного плану, а після них — тим більше не спромоглися написати. Навіщо, коли ми й так перемогли? — з безпосередністю, властивою тільки вітчизняним «державним діячам», зізнаються у приватних розмовах самі регіонали. Мета перебування при владі — сама влада. У максимально можливих обсягах. На максимально можливий термін. Це лейтмотив дій абсолютної більшості українських політиків. І чиновників. Тому робота вхолосту — не аномалія, а нормальний стан вітчизняної державної машини. Вона саме так функціонує. Хоч би як це дивувало президента.

...зазвичай уряд посилають у відставку після проведення найбільш болісних заходів, необхідних для здійснення реформ. Щоб відповідальність за погіршення життя взяли на себе відставні, а плодами їхньої діяльності скористалися ті, хто залишиться при владі (у нашому випадку — президент). Але в тому-то й річ, що жодних глибинних, якісних реформ за рік так і не розпочали. А «погіршення життя вже сьогодні» — не ціна модернізації, а швидше результат бездіяльності влади.

Джерело

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віктор Янукович у Баку вшанував пам’ять Гейдара Алієва.

19948.jpg

Зверніть увагу на розміри вінка. )

Джерело.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

В цій статті, так би мовити, віддзеркалення сьогодення після року при владі ВФЯ:

Шахтарський ювілей Ріната Ахметова

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Янукович вже побачив, що його ставка на великий бізнес не може прогодувати всю країну.Тепер він іде на поступки та шукає професіоналів з інших партій, але ж люди не хочуть йти у владу , бо зразу їх сприйматимуть як зрадників та перебіжчиків.

І все це результат протистояння та непримиримості сходу та заходу.

Нам конче потрібно обєднувати зусилля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Порой кажется, что такие замечательные дни дарит нам природа как компенсацию за беззаконие, которое происходит в стране», - передал Укргидрометцентр

— 17.05.2011

Национальное радио отказалось от прямых включений с Укргидрометцентра из-за того, что начальник отдела метеорологических прогнозов вместо того, чтобы рассказывать про осадки и температуру начала критиковать власти. Все это происходило в прямом эфире.

Во время прямого включения Людмила Савченко начала рассказывать о красоте природы и сорвалась на обсуждение ситуации в стране.

Об этом "Украинской правде" сообщили источники в Национальной радиокомпании.

"Нельзя оставаться равнодушным к этой красоте, которая дополняется нежными запахами сирени и ландышей, мелодичными трелями птиц. Порой кажется, что такие замечательные дни дарит нам природа как компенсацию за тот беспорядок, беззаконие и несправедливость, которые происходят в нашей стране", - сказала Савченко.

"Непонятно, как можно не любить этот райский уголок на земле, эту страну, украинский народ, чтобы так издеваться над ним. Пока что нас ласкает лишь ласковое весеннее солнышко. Оно и завтра будет согревать теплом жителей всей Украины - от востока до запада, от северных областей в Крыму", - продолжила Савченко.

"И хотя погодные условия в этих регионах порой бывают разные, и единственный украинский народ и дай Бог, чтобы нас никогда и никому не удалось разъединить" , - отметила она и дальше заговорила о погоде.

После этого принято решение выпускать прогнозы погоды исключительно в текстовом режиме или же в записи.

Прямых включений с Укргидрометцентра, как это практиковалось на протяжении нескольких десятков лет, не будет, а начальник отдела метеорологических прогнозов Укргидрометцентра Людмила Савченко отстранена от эфира.

Все материалы от Укргидрометцентра будут предварительно прослушиваться и редактироваться выпускающими редакторами.

Директора дирекции информационного вещания Роман Чайковский подтвердил, что теперь прогнозы погоды выходят в записи.

- Ключевой момент - если человек говорит о погоде, она должна говорить о погоде. Это не та тема, которая достойна внимания. Когда человек говорит о погоде, она должна рассказывать о погоде оперативно, квалифицированно, качественно, остроумно, но про погоду. Вот и все, - пояснил Чайковский.

(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені відразу пригадалася сурдоперекладач, яка... читайте самі. Не багато ж знайдеться людей, які не побояться втратити все, що мають, щоб виступити проти системи.

РУЧНАЯ РАБОТА

Ирина ХАЛИП, Минск

«Оранжевый» сурдопереводчик Наталья Дмитрук. Когда она говорит, глухие слышат

Она появилась, как чертик из табакерки, и украла все мои почести. Дело было в Гамбурге, на церемонии вручения премии Хенри Наннена. Ведущая на сцене говорила о том, как легко работать журналистам в демократических странах и как трудно — в тоталитарных. «А сейчас я хочу пригласить на эту сцену мужественную женщину…» — объявила ведущая. Я приподнялась в кресле — понятное дело, кого ж еще, как не меня? — и застыла. Потому что после паузы ведущая продолжила: «…Наталью Дмитрук!».

Зал взорвался аплодисментами. На сцену вышла блондинка в красном костюме, а на экране появились кадры из выпуска новостей украинского телевидения с объявлением о безоговорочной победе Виктора Януковича на президентских выборах. В углу экрана сурдопереводчица — та самая блондинка — что-то говорила на языке жестов. Наконец ее пальцы взлетели в известном всем победном жесте. V — victory, победа. Зал, гремя аплодисментами, встал. Блондинка смущенно стояла на сцене. Она не ожидала оваций. И до сих пор, уже целый год, удивляется: «Ну что я такого сделала?». Хотя это она, Наталья Дмитрук, объявила оранжевую революцию.

25 ноября прошлого года, на следующий день после второго тура президентских выборов в Украине, в утреннем (11-часовом) выпуске новостей, шедших с сурдопереводом, ведущая объявляла победу Януковича. Сначала никто, кроме глухих зрителей, не понял, что произошло, потому что их язык знают немногие. Но именно они первыми в Украине узнали правду. Сурдопереводчица Наталья Дмитрук на языке жестов сказала: «Не верьте Центризбиркому, это ложь. Наш президент — Ющенко. Не знаю, увидимся ли мы еще…». Так Дмитрук стала первым глашатаем оранжевой революции.

...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тему перейменуйте: "Виктор Янукович. Гад первый"

"Виктор Янукович. Гад второй" ) либо год)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1305670206' post='1052372721']

оце так янукович гандон... а тим часом скільки було в 2009? аж майже 1.25млрд?

А ти що хочеш, щоб хтось інвестиції робив якраз в період початку фінансової кризи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... "Виктор Янукович. Гад первый"

А собаки при чому?

19 травня в Ужгороді масово потруїли безпритульних собак. Кілька десятків тварин здихали в смертельних конвульсіях в центрі міста, поблизу площі Корятовича та в "новому" мікрорайоні по вулицях Капушанській та Чорновола.

"Продавці з сусідніх магазинів розповіли, що бачили, як зранку якісь хлопці годували псів, - розповіла продавець квіткового магазину Лариса. – Роздавали їм шматки м'яса. Близько обіду, 12-ї години, в центрі міста здихало вже кілька собак".

Мертві тварини лежали на вулицях в той час, коли містом проїжджав Президент Віктор Янукович. Ходять чутки, що це зробили навмисне опоненти мера Ужгорода Віктора Погорєлова.

За словами очевидців, один помираючий собака вибіг перед президентським кортежем і кидався по землі.

"Подихати собаки почали вже біля дев'ятої ранку, - каже мешканка вулиці Чорновола Анжела. – В той час багато людей вели в школу дітей. У собак були білі очі і язики. Вони билися головами по асфальту, бетону. Дуже мучилися. Блювали жовтим порошком. Скоріш за все, ця отрута вражала печінку".

Сьогодні зранку в центральній частині Ужгорода, по вулиці Другетів, лежали кілька мертвих собак із роздутими животами. Прибиральники вулиць складали їх біля смітників.

"Міська влада до випадку отруєння собак немає жодного стосунку, - сказала прес-секретар мера Алла Хаятова. – Найімовірніше, псів потруїли самі мешканці міста, які бояться безпритульних собак. Найближчим часом міська влада вивчить цей випадок і знайде винних в масовій загибелі тварин".

У міліції нічого про це не знають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приберіть журналістів від президента!

"Уберите журналистов". Таку команду своїм підлеглим дав один із керівників охорони Януковича. Саме після цих слів 25 травня відбувся черговий інцидент за участю президентських бодігардів. Цього разу дісталося знімальній групі "5 каналу".
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є й інше тлумачення того, що відбувається. Соціальну кому, в якій перебувають нині жителі ..., політологи та історики називають «квазігромадянським суспільством із горизонтальними зв’язками». Цей стан добре знайомий колишнім радянським людям, які застали часи розвиненого соціалізму. Це ситуація, коли суспільство і влада сказали одне одному «ні» й роз’їхалися жити по паралельних всесвітах.

Люди самоорганізовуються так, як вважають за потрібне, абсолютно не цікавлячись, які форми громадського життя визначені приписами держави. Влада наївно вважає, що школи, жеки й лікарні обслуговують громадян на рівних умовах за місцем проживання. Люди ж, як і тоді, зберігають телефони «своїх» лікарів, учителів-репетиторів і слюсарів-сантехників. Раніше телефони «потрібних людей» записували в пошарпаний блокнотик, тепер — у пам’ять мобільного телефона. Але суті це не міняє. Держава в блаженному невіданні вважає, що це вона утримує медиків, а насправді підношення ескулапам уже майже не вважається за хабар. Відроджується загальне лицемірство, коли влада і народ мовчазно визнають одне за одним право красти все, що погано лежить. Підвищуються тарифи на електроенергію — повертається трохи забуте мистецтво відмотувати лічильники. Зростають ціни на проїзд — з’являються величезні юрби фальшивих пільговиків. Саме тому таке суспільство називають «квазігромадянським» — ніхто нічого не вимагає від влади, бо сам небезгрішний.

Звідси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Безрассудный выход Виктора Януковича к людям вопреки логике закончился хорошо – бренное тело главы государства всего-навсего зажали в угол и похвалили за скромность.

Но что бы случилось, если бы Виктор Федорович сумел пройти по городским улицам еще несколько шагов?

Версія "Обкому"

a20bd3bf5d8d82facb4847590afe1f38.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

×
×
  • Створити...