Перейти до змісту

Стипендія в ЛНТУ

Megaherz

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ничё страшного, меньше на пиво и сигареты будете тратить...

Та лан. Щоб Вам не дали однієї зарплати. Менше на дорогу тратити будете. Пішком походите :))

• 10 місяців потому...
  • Відповідей 117
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Знаю що і зараз не доплачують стипендію.Але уже десь 200 грн не доплачують.Обіцяють все доплатити :_09:

Опубліковано

Буде доплата недостающої суми коштів. Я сам студент ЛНТУ. якщо все ж таки доплати не буде то є відповідні інстанції куди потрібно звертатись в таких випадках. погугли на цю тему. знайдеш кілька цікавих статтей про київські ВНЗ і те що їм було за не виплату в повному обсязі стипендій.

Опубліковано

Дивно, а мені прийшла нормальна (730 - 5 =725) грн. Вчусь на магістратурі. Можливо, індексацію вернули, або це тільки для 5го курсу так (зараз знову здаю сесію, зимову здавав,щоб отримати стипендію тільки за лютий)).

• 2 тижня потому...
Опубліковано

для всіх СТУДЕНТІВ Луцького НТУ і не тільки http://perec.in.ua/fools/282/ почитайте при нагоді (особливо коментарі знизу), що б знали де вчитеся і чому там зараз такі ЗЛІ :) викладачі...

• 4 місяця потому...
Опубліковано

можливо хоч саму стипендію піднімуть...

Завтра Кабинет министров Украины будет рассматриваться новую редакцию законопроекта о высшем образовании, предусматривающий повышение стипендии до уровня минимального прожиточного уровня – 1060 грн. с 1 января 2013 года. Об этом сообщил координатор общественной инициативы Студенческая защита Андрей Черных.

Вместе с тем, по его словам, пересматривать решения правительства от 13 июня по индексации стипендий во власти не намерены. «Я общался с заместителем министра Петром Куликовым. Этот вопрос пересматривать в Министерстве образования не видят необходимости», – рассказал он.

Читать полностью на http://news.eizvesti...chnogo-minimuma

• 4 тижня потому...
Опубліковано

То типу підняли?

піднімати мають з 1 вересня. це, очевидно, щось донарахували, наприклад, індексацію за якийсь попередній місяць.

Опубліковано

То типу підняли?

піднімати мають з 1 вересня. це, очевидно, щось донарахували, наприклад, індексацію за якийсь попередній місяць.

так і є... за минулий місяць доплатили індексацію. + за серпень видали стипендію з індексацію, звідси й 900 грн :)

Опубліковано

То типу підняли?

так і є... за минулий місяць доплатили індексацію. + за серпень видали стипендію з індексацію, звідси й 900 грн :)

саме так)))

а з 1 вересня ніхто вас стипендії не підніме))) мрії мріями але не піднімутЬ)

Опубліковано

Сьогодні у нас була посвята в студенти) Я поступив на бюджет ЛНТУ, факультет ПЦБ. Обіцяють 750 грн.

Опубліковано

ого блін це типу інший факультет отримує менше/більше

Доречі по радіо говорили що табачник когось там звільнив за те що стипендії урізали так, що цього року нам можна розраховувати на повну стипендію, тим більш вибори, треба ж повимахуватись...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...