Перейти до змісту

цікаві вислови Ваших малюків

Mala

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мої синульки (4 і 2 роки) їдять. Старший нормально, менший втікає, відвертається...

Я до меншого: їж, треба гарно їсти, щоб вирости великим.

Старший до мене: не давай йому багато.

Я: чому?

С: щоб він залишився маленьким. Я хочу щоб він був моїм синочком.

Граюся з старшим. Кажу: який класнючий животик.

Він, напевно, смачненький!

Зараз відкушу собі малююсінький шматочок.

Мені: не можна! не кусай, бо вся їжа витече)

• 1 місяць потому...
  • Відповідей 168
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні малий робить уроки. Читає про Ярослава Мудрого, про його бібліотеку. Я перевіряю, задаю питання по тексту. І завжди питаю чи зрозумів він всі слова. Каже, що всі зрозумілі.Питаю, хто такий князь? А він мені і каже:- Князь, це як у нас президент, тільки розумний був.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Після вечері. Пиво з раками. Малеча (2,6 роки) уплітає м"яско раків за дві щоки. Видає: "Я тепер не люблю кашу, я люблю раків"))

Опубліковано

як все просто у дітей))) і все вирішується саме собою, а ми все незручно, або ну це ж той, або ще тд і тп.)

в центральному парку де є камяні статуї, малий каже це статуї богів вогню, води, землі, а це статуя володаря замків, а там висічена оголена жінка на весь камінь,

а він потім додав бачиш там зверху замок є)))))

як багато ми старші пропускаєм, і бачим тільки те що показують на весь екран)))

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Мої малюки вже великі, але маю цілий зошит з їх "шедеврами"

Пам'ятаю, підходить малий до мене, тримає в руці комашу "сонечко" (божья коровка) і каже - Нічого не розумію, чого вона червона, а називається бежева коровка?!

Старшому сину було 3 роки, бабуся забирає у нього ключі і каже "Дай, ще згубиш, ти ж не понімаєш", на що Андрійко відповідає "На. А ти їх що,понімаєш?"

Сижу за компом. Біля мене крутиться малий (8 років), каже - " Мама, можна я твій крем візьму, помажусь?" Відповідаю - "Можна". Знімає спортивні штани, бере крем для рук і маже ноги. Виявляється, на етикетці назву "Для рук и ногтей" малий прочитав як "Для рук и ногей". Каже - думаю так ноги болять після футболу, от і крем для ногей)))

Розказувала однокласниця, має доньку 6 років. Коли донечка була ще дошкільнятком, подруга брала її з собою на пари в університет ( вчилась заочно). Сидять на вищій математиці, малеча малює олівцями, мама пише конспект. Коли у вересні донька пішла у школу і вчителька написала на дошці гачечок, мала голосно на весь клас - це ми сьогодні інтеграли будемо брати?

• 1 місяць потому...
Опубліковано

в мене доця, 4 роки, має кавалера в садочку. каже: Ми з ВОвою виростемо, одружимся і будем жить у хаті длінно і щасліво, канєц.

а вчора пісеньку придумала, в стилі брутал-дезу (вона у мене різний важкий метал слухає): "ууу...уууу...компліменти...компліменти..мєрзості! мєрзості!"))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Колега приносить своєму 3-річному сину різний одяг на примірку.

Переміряли кофти, штани, футболки, малий втомився.

Мама йому каже: - ну ще трусики приміряй і все.

Він: - ну, хоч ці не через голову? :D

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Обідаємо за столом, тут середня доця (6 років) видає:

- Тато, дасиш мені 10 гривень!

Ми з чоловіком мало не вдавилися, оскільки до сьогодні доця не проявляла жодного інтересу до грошей.

Єдиною цінною валютою для неї були лише цукерки.

Звісно, питаємо навіщо їй гроші.

- Програла Олежику :blink:

"Карточный долг - долг чести"

Виявляється вони сперечались перескочить він чи не перескочить, а платити то татові :_07:

А ще якось старший видав, передивляючись свої дитячі фотографії, побачив себе в садочку з крилами метелика і коментує язвисто:

- у ролі метелика, як ганебно і все за ради втіхи батьків :D

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Діти граються в дворі, хлопчик років 5 бігає по площадці і копає мяч вперед і вгору, і то так сильно копає, метрів на 5 вверх :0044:

Недалеко на лавочці сидять бабульки, мяч часом падає близько біля них. Мама каже малому: "Зараз попадеш котрійсь бабусі мячем в голову, і що буде?"

А малий, видно уявив собі це, і так з чортиками в очах каже "Го-о-ол!" )))

Опубліковано

малий вчора видав! йому 2,5 роки, зараз в нього проскакує складати, придумувати нові слова з коренем, значення якого він знає. це він робить або для того, щоб нам щось пояснити, коли звичними словами не виходить, або це в нього получається само-собою ))

грався машинками, вистроїв 5 машинок одна за одною впритул, дивиться на них а каже: "машинки ПО-ЇЗД-у...ють!!!", а потім так швидше "ПОЇЗДу-у-ють!!!". я в шоці, а малий потім ще швидше кілька разів, але вже меньш виразно так "поїздують-поїздують", а на слух воно через раз "п..здують" та "п..здують", я під столом )))

• 3 місяця потому...
Опубліковано

передісторія: часом у розмовах з мали його пісюна називаю олівцем: схорвай олівець, що це там за олівець, діставай олівця і малюй в горшок.

малому 4 роки.

малий перевдягається, знімає колготки і трусики і оголошує: у мене олівець!

кажу: ага

-і у тебе олівець!

-так

- а в дівчаток нема олівців

-нема

- у них підтісалки, щоб хлопці часом могли підтесати свої олівці!

(глибоко в собі давлю ржач і типу не помічаю фразу)

Опубліковано

півтора роки тому як малій ще було тільки 2 рочки вона діда(тестя) запитала чого той лисий, він відповів що баба(теща) його скубала, вчора в тестя Д/Н, ну вітаєм всі доходить до неї черга і бажає йому щоб був здоровий, молодий, дівчата любили... і в кінці каже бажаю ще щоб баба тебе більше не скубала. Ми всі лягли під стіл.

Опубліковано

Доця (6 років) уже навчилась іронічно жартувати.

Коли до хати приходять гості і діти вибігають їх зустрічати, вона підходить і імітуючи інтонацію Лесі/Ольги Герасимюк (6.10 на відео) промовляє:

- Добрий вечір. Ви знаєте, ції діти, їх так багато.... :_07:

Найменший синок (3 роки) притулився і каже:

- Мама, я тебе люблю!

- Я тебе теж.

- Я тебе довше! :D

Опубліковано

Водила малих у перукарню. Молодший синулька (3 роки) крутится, ніяк не хоче стригтися, тут їм тьоті цукерок-льодяників надавали, щоб хоть трішки поседів. Ось тут один цукерочок і випав, добро що тьотя ще одного дала. Тепер синульки пообіцяли завжди, так (коли цукерки роздають) стригтися.

Йдемо додому, бачу молодшого щось турбує:

- Мамо-мамо, а ти пам'ятаєш, що у мене в стригалці цукерок випав?

:_07: сміх тай годі, як вони ці слова вигадують. :D

Опубліковано

вчора біля ліфта зустріла маленьку сусідку (Софійка, 3 роки), у якої штанці були у піску. Питаю її:

- де ти так вимазалась?

а вона мені видає, так серйозно:

- кожне порося має своє болото!!!

у мене німа сцена :ohmy:

Опубліковано

Поздний вечер, мы с женой уставшие, сынуля (1.7 года) бегает по квартире и хулиганит, постепенно мелкое хулиганство превращается в крупное, а замечание родителей вызывает истерику.

Не выдержав, говорю сыну: "Ща как тресну по заднице, сразу успокоишься..."

Сын резко замолкает, смотрит на меня и покачивая указательным пальцем говорит: "Но-но-но..."

После чего успокоился и все стали мирно готовиться ко сну. :)

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Доця(6р) пропонує нам з дружиною погратись з нею в ресторан.

- Мама,тато,я буду хазяйка ресторану,а ви будете моїми пацієнтами.

Ще коли їй було 4 роки,прийшла з садочка,питаю-Ну.що нового в садочку?

- Лєна на лікарняному.

-Яка Лєна????

-Наша вихователька.

-А чому ти кажеш на неї Лєна?

-Бо так на неї Таня каже.

-Яка Таня?

-Наша друга вихователька.

• 3 тижня потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Двоє менших повдягали прозорі пакети на голови і перчатки на руки і влаштували мені справжню ревізію аля Фреймуд :)))

- О, поглянь яка огидна пляма на плиті!

- Зараз перевіремо чи є наматрацники!

Короче, поперевертали постіль, добавили роботи, але золоту табличку вручили :)))

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Найменший (4роки) бесідує середньою (7 років):

- нам в садочку зошити дають писати.

- ого, і що ви там пишете?

- калякі-малякі :))))

Дітьо наспівує відому пісню:

- ти признайся мені, звідки в тебе цицяри...:)))

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Син (4 роки) грається з планшетом, пробує скористатись голосовим пошуком, начитує гуглу:

- Плиболкати длакона два!

Звісно гугл видає зовсім не те. Син розчаровується, але повторює спроби пару разів.

Врешті промовляє:

- Ех, мій длуг Валік, теж невнятно говолить...

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Лагідна українізація з уст дитини. Доця (8 років) емоційно:

- Так шкода безхатніх тварин. Блін, вони ж під машину попасти можуть!

- Це що за "блін"?!

- Ну, тобто, Йой! ( виправилась )))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...