Перейти до змісту

1172 посетителей (за последние 40 минут)

Гетто

Рекомендовані повідомлення

Getto, з появою тебе активного Борді ( і тобі) буде достатньо 3-4 співрозмовця в день для продукування тем і постів, ну крім "куплял-продавал" :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я от регурно читаю форум, але не пишу. Бо напрягає, що пости дуже часто обсирають. При чому без об’єктивних причин.

Ну а інколи просто нема чого толкового сказати в тему. То для чого флудити?

+1.

Але не тре боятись, що пости обсирають - "в споре рождается истина" :)

Досить сумнівне твердження :D

Якщо, наприклад, я профі в певній галузі (ну або просто маю реальний досвід у конкретному питанні), а натомість кілька нубів-теоретиків-активістів затято починають доказувати, що я ніфіга не правий, бо "вони вважають от так"... То яка істина народиться?

"Істина" більшості, а не справжня. Демократія йопта :smile-zachot:

Думка навіяна реальними фактами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо, наприклад, я профі в певній галузі (ну або просто маю реальний досвід у конкретному питанні), а натомість кілька нубів-теоретиків-активістів затято починають доказувати, що я ніфіга не правий, бо "вони вважають от так"... То яка істина народиться?

Якщо ти поясниш ВСЕ-ТАКИ, не зважаючи на нубство співбесідника, то якраз і відбудеться народження істини. Звісно, це твердження не можна використати в питаннях віри, наприклад, - тут кожен так чи інакше залишиться при своїй думці і співбесідники лише зможуть отримати знання, яких вони раніше не знали. Тому - ДАВАЙТЕ СПЕРЕЧАТИСЬ ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я от регурно читаю форум, але не пишу. Бо напрягає, що пости дуже часто обсирають. При чому без об’єктивних причин.

Ну а інколи просто нема чого толкового сказати в тему. То для чого флудити?

+1.

Але не тре боятись, що пости обсирають - "в споре рождается истина" :)

Досить сумнівне твердження :D

"Істина" більшості, а не справжня. Демократія йопта :smile-zachot:

Думка навіяна реальними фактами.

«Споры в интернете — это как Олимпиада для умственно отсталых: даже если ты победил — ты все равно дебил!».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Споры в интернете — это как Олимпиада для умственно отсталых: даже если ты победил — ты все равно дебил!».

а скільки "щасця" приносють холівари)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну це вже хто шо шукає в інеті...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самі активні в бане, ро мають більше року, а некориє пермаментно...

Напишеш весч умную, щоб пообщатцо на тему "у каво чаво боліт", тіпа затронуть аспект будови світу, ждеш повноціної бесіди, а отримуєш по нисхідній тупой піздьош, тему в флейм, клосет, Рід онлі ор бан.

Кому нада тупая трата времені на попиткі паабщатсо ні о чом, в жопу такій форум. Чо і зделало большіство, сєхала на форум по інтересам - тіпа оверклокеров, айфонщіков, наркомчіков і т.д. Теперя тіха пачітувають, ака газетка с жолтой бумагі за чайком для отдиха чо там в родном городе бидлостанфорумний новінкі троліт да боянамі сверкаєт.

Пачітать да..а совет дельний пропаде в насраном гавніще докуяумних підаасоф, одміни ггг - "Ви все жалкіє людішкі", чо там грешить, сам такой, модери гггг лошня тратіщий свій час за ідею работающіє на папу, чем не лошня ? Огризаютцо і при зустрічі з особою інтелектуально вищим рівнем, коли купол начінаєт трещать від іншого зору на річ.... інстинкт он єсть, спрацьовує, жме кнопачку бан іль Ро...так жмьот усердно, без мислі. Коряво жме, срок кончілсо а печатать нільзя :D .

Кому нада такая хрень ? Атвет - стаду лохов якіх ет устраює. Кому нада рейтінг ? Атвет - адміну. Счотчік ет для кармадрочеров, греєт душу :P

Чо мені нада я сам возьму.

Мій погляд на вапрос ТС, по темі сабж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зиберс, новый урожай пришел? Или ты уже на кактусы присел?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кому нада тупая трата времені на попиткі паабщатсо ні о чом, в жопу такій форум

прально, не борда, а бАрдак розвели, Іосіф Віссаріоновіч :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самі активні в бане, ро мають більше року, а некориє пермаментно...

Напишеш весч умную, щоб пообщатцо на тему "у каво чаво боліт", тіпа затронуть аспект будови світу, ждеш повноціної бесіди, а отримуєш по нисхідній тупой піздьош, тему в флейм, клосет, Рід онлі ор бан.

Кому нада тупая трата времені на попиткі паабщатсо ні о чом, в жопу такій форум. Чо і зделало большіство, сєхала на форум по інтересам - тіпа оверклокеров, айфонщіков, наркомчіков і т.д. Теперя тіха пачітувають, ака газетка с жолтой бумагі за чайком для отдиха чо там в родном городе бидлостанфорумний новінкі троліт да боянамі сверкаєт.

Пачітать да..а совет дельний пропаде в насраном гавніще докуяумних підаасоф, одміни ггг - "Ви все жалкіє людішкі", чо там грешить, сам такой, модери гггг лошня тратіщий свій час за ідею работающіє на папу, чем не лошня ? Огризаютцо і при зустрічі з особою інтелектуально вищим рівнем, коли купол начінаєт трещать від іншого зору на річ.... інстинкт он єсть, спрацьовує, жме кнопачку бан іль Ро...так жмьот усердно, без мислі. Коряво жме, срок кончілсо а печатать нільзя :D .

Кому нада такая хрень ? Атвет - стаду лохов якіх ет устраює. Кому нада рейтінг ? Атвет - адміну. Счотчік ет для кармадрочеров, греєт душу :P

Чо мені нада я сам возьму.

Мій погляд на вапрос ТС, по темі сабж.

274411.JPG

p.s. І це все в Міжнародний день рідної мови ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зиберс, новый урожай пришел?

:smile-zachot: Прілетел с Голандії, савсем не дорого.

Обєми, ціна, якість (іменной сорт) - все влаштовує. Одна праблема - разобралі за суткі <_< . Я встиг, а остальні пусть курят лашпорту нонеймовську, дічку полевую, барижку безпантовую. Травять легені димом з міндобривами. Вам не понять що сорт пахне, приємний присмак має, паднімає настрій і поток самомознанія, стимулює апетіт...

Я не про те.

Борда гавно, гавно-фільтри в ліце модеров нормальний поток інфи відсіює, гафном заповнює пустоту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зиберс, новый урожай пришел? Или ты уже на кактусы присел?

сцууукоооооооооооооо))))))))))))))))))))))

* ацкей ржач на полхати *

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не про те.

Борда гавно, гавно-фільтри в ліце модеров нормальний поток інфи відсіює, гафном заповнює пустоту.

То зачем ты тут сидишь? Тут же так гавёно )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То зачем ты тут сидишь? Тут же так гавёно )))

Тунгус небрітий учісь чітать между строк, еслі не в сілах весь пост осіліть прачітать і осмисліть.

Атвет на твой вапрос - Чукча чітатель, не пісатель. сіжу чтоб насрать те на грудь коль мне охота будет так зделать.

Разговор с дураком пользи не принесе. Продовжу далі спостерігать за "умними постами" ботоф, пісшите ісчо, вясяло калбасіт Skunk F2.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...