Slavco Опубліковано 17 Лютого, 2011 в 15:49 #26 Опубліковано 17 Лютого, 2011 в 15:49 Getto, з появою тебе активного Борді ( і тобі) буде достатньо 3-4 співрозмовця в день для продукування тем і постів, ну крім "куплял-продавал" .
ValD Опубліковано 17 Лютого, 2011 в 15:57 #27 Опубліковано 17 Лютого, 2011 в 15:57 Я от регурно читаю форум, але не пишу. Бо напрягає, що пости дуже часто обсирають. При чому без об’єктивних причин. Ну а інколи просто нема чого толкового сказати в тему. То для чого флудити? +1. Але не тре боятись, що пости обсирають - "в споре рождается истина" Досить сумнівне твердження Якщо, наприклад, я профі в певній галузі (ну або просто маю реальний досвід у конкретному питанні), а натомість кілька нубів-теоретиків-активістів затято починають доказувати, що я ніфіга не правий, бо "вони вважають от так"... То яка істина народиться? "Істина" більшості, а не справжня. Демократія йопта Думка навіяна реальними фактами.
Dream Опубліковано 17 Лютого, 2011 в 16:01 #28 Опубліковано 17 Лютого, 2011 в 16:01 Якщо, наприклад, я профі в певній галузі (ну або просто маю реальний досвід у конкретному питанні), а натомість кілька нубів-теоретиків-активістів затято починають доказувати, що я ніфіга не правий, бо "вони вважають от так"... То яка істина народиться? Якщо ти поясниш ВСЕ-ТАКИ, не зважаючи на нубство співбесідника, то якраз і відбудеться народження істини. Звісно, це твердження не можна використати в питаннях віри, наприклад, - тут кожен так чи інакше залишиться при своїй думці і співбесідники лише зможуть отримати знання, яких вони раніше не знали. Тому - ДАВАЙТЕ СПЕРЕЧАТИСЬ
Thorgalll Опубліковано 17 Лютого, 2011 в 17:28 #29 Опубліковано 17 Лютого, 2011 в 17:28 Я от регурно читаю форум, але не пишу. Бо напрягає, що пости дуже часто обсирають. При чому без об’єктивних причин. Ну а інколи просто нема чого толкового сказати в тему. То для чого флудити? +1. Але не тре боятись, що пости обсирають - "в споре рождается истина" Досить сумнівне твердження Якщо, наприклад, я профі в певній галузі (ну або просто маю реальний досвід у конкретному питанні), а натомість кілька нубів-теоретиків-активістів затято починають доказувати, що я ніфіга не правий, бо "вони вважають от так"... То яка істина народиться? "Істина" більшості, а не справжня. Демократія йопта Думка навіяна реальними фактами. «Споры в интернете — это как Олимпиада для умственно отсталых: даже если ты победил — ты все равно дебил!».
Ko3bMa Опубліковано 17 Лютого, 2011 в 17:33 #30 Опубліковано 17 Лютого, 2011 в 17:33 «Споры в интернете — это как Олимпиада для умственно отсталых: даже если ты победил — ты все равно дебил!».а скільки "щасця" приносють холівари)))
Dream Опубліковано 17 Лютого, 2011 в 17:38 #31 Опубліковано 17 Лютого, 2011 в 17:38 Ну це вже хто шо шукає в інеті...
VeryFate Опубліковано 21 Лютого, 2011 в 16:58 #32 Опубліковано 21 Лютого, 2011 в 16:58 Самі активні в бане, ро мають більше року, а некориє пермаментно... Напишеш весч умную, щоб пообщатцо на тему "у каво чаво боліт", тіпа затронуть аспект будови світу, ждеш повноціної бесіди, а отримуєш по нисхідній тупой піздьош, тему в флейм, клосет, Рід онлі ор бан. Кому нада тупая трата времені на попиткі паабщатсо ні о чом, в жопу такій форум. Чо і зделало большіство, сєхала на форум по інтересам - тіпа оверклокеров, айфонщіков, наркомчіков і т.д. Теперя тіха пачітувають, ака газетка с жолтой бумагі за чайком для отдиха чо там в родном городе бидлостанфорумний новінкі троліт да боянамі сверкаєт. Пачітать да..а совет дельний пропаде в насраном гавніще докуяумних підаасоф, одміни ггг - "Ви все жалкіє людішкі", чо там грешить, сам такой, модери гггг лошня тратіщий свій час за ідею работающіє на папу, чем не лошня ? Огризаютцо і при зустрічі з особою інтелектуально вищим рівнем, коли купол начінаєт трещать від іншого зору на річ.... інстинкт он єсть, спрацьовує, жме кнопачку бан іль Ро...так жмьот усердно, без мислі. Коряво жме, срок кончілсо а печатать нільзя . Кому нада такая хрень ? Атвет - стаду лохов якіх ет устраює. Кому нада рейтінг ? Атвет - адміну. Счотчік ет для кармадрочеров, греєт душу Чо мені нада я сам возьму. Мій погляд на вапрос ТС, по темі сабж.
difoto Опубліковано 21 Лютого, 2011 в 17:50 #33 Опубліковано 21 Лютого, 2011 в 17:50 Зиберс, новый урожай пришел? Или ты уже на кактусы присел?
solnishko Опубліковано 21 Лютого, 2011 в 18:01 #34 Опубліковано 21 Лютого, 2011 в 18:01 Кому нада тупая трата времені на попиткі паабщатсо ні о чом, в жопу такій форум прально, не борда, а бАрдак розвели, Іосіф Віссаріоновіч
BIKTOP1970 Опубліковано 21 Лютого, 2011 в 18:01 #35 Опубліковано 21 Лютого, 2011 в 18:01 Самі активні в бане, ро мають більше року, а некориє пермаментно... Напишеш весч умную, щоб пообщатцо на тему "у каво чаво боліт", тіпа затронуть аспект будови світу, ждеш повноціної бесіди, а отримуєш по нисхідній тупой піздьош, тему в флейм, клосет, Рід онлі ор бан. Кому нада тупая трата времені на попиткі паабщатсо ні о чом, в жопу такій форум. Чо і зделало большіство, сєхала на форум по інтересам - тіпа оверклокеров, айфонщіков, наркомчіков і т.д. Теперя тіха пачітувають, ака газетка с жолтой бумагі за чайком для отдиха чо там в родном городе бидлостанфорумний новінкі троліт да боянамі сверкаєт. Пачітать да..а совет дельний пропаде в насраном гавніще докуяумних підаасоф, одміни ггг - "Ви все жалкіє людішкі", чо там грешить, сам такой, модери гггг лошня тратіщий свій час за ідею работающіє на папу, чем не лошня ? Огризаютцо і при зустрічі з особою інтелектуально вищим рівнем, коли купол начінаєт трещать від іншого зору на річ.... інстинкт он єсть, спрацьовує, жме кнопачку бан іль Ро...так жмьот усердно, без мислі. Коряво жме, срок кончілсо а печатать нільзя . Кому нада такая хрень ? Атвет - стаду лохов якіх ет устраює. Кому нада рейтінг ? Атвет - адміну. Счотчік ет для кармадрочеров, греєт душу Чо мені нада я сам возьму. Мій погляд на вапрос ТС, по темі сабж. p.s. І це все в Міжнародний день рідної мови ...
VeryFate Опубліковано 21 Лютого, 2011 в 18:35 #36 Опубліковано 21 Лютого, 2011 в 18:35 Зиберс, новый урожай пришел? Прілетел с Голандії, савсем не дорого. Обєми, ціна, якість (іменной сорт) - все влаштовує. Одна праблема - разобралі за суткі . Я встиг, а остальні пусть курят лашпорту нонеймовську, дічку полевую, барижку безпантовую. Травять легені димом з міндобривами. Вам не понять що сорт пахне, приємний присмак має, паднімає настрій і поток самомознанія, стимулює апетіт... Я не про те. Борда гавно, гавно-фільтри в ліце модеров нормальний поток інфи відсіює, гафном заповнює пустоту.
Forever Autumn Опубліковано 21 Лютого, 2011 в 21:47 #37 Опубліковано 21 Лютого, 2011 в 21:47 Зиберс, новый урожай пришел? Или ты уже на кактусы присел?сцууукоооооооооооооо))))))))))))))))))))))* ацкей ржач на полхати *
Thorgalll Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 07:41 #38 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 07:41 Я не про те.Борда гавно, гавно-фільтри в ліце модеров нормальний поток інфи відсіює, гафном заповнює пустоту. То зачем ты тут сидишь? Тут же так гавёно )))
VeryFate Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:23 #39 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:23 То зачем ты тут сидишь? Тут же так гавёно )))Тунгус небрітий учісь чітать между строк, еслі не в сілах весь пост осіліть прачітать і осмисліть.Атвет на твой вапрос - Чукча чітатель, не пісатель. сіжу чтоб насрать те на грудь коль мне охота будет так зделать.Разговор с дураком пользи не принесе. Продовжу далі спостерігать за "умними постами" ботоф, пісшите ісчо, вясяло калбасіт Skunk F2.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.