Перейти до змісту

Украли велосипед

odna

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Реально січуться всі мобіли які є в радіусі..

их там мульён был....

очень много думать нужно.... а думать ниразу не хочется

Опубліковано

Реально січуться всі мобіли які є в радіусі..

... дії БС оператора.

1. Якого оператора?

2. Яка кількість мобіл обслуговується одночасно однією БС і скільки їх в радіусі кілометра від старого ринку і скільки в цей час було розмов в радіусі того самого кілометра? січеш?

Опубліковано

Вся штука в тому, що там йде запис із часом (відеонагляд), а оператори чотко січуть час початку і кінця виклику. Я не знаю який радіус, але точно в той проміжок часу +-1хв може бути зроблено не так уже й багато дзвінків (якщо ще взяти до уваги повторюваних, то зовсім до одного-двох номерів відсіятися може). Справа лише у бажанні знайти, нашої міліції.

Опубліковано

Одна БС одного оператора одновременно обслуживает до 400 человек, берем трех операторов - 1200, сильно сомневаюсь, но допустим , что в центре города у оператора всего одна БС.

Итого: милиция должна обзвонить и пригласить в горотдел тысячу человек для опознания? Вы наверное шутите?

Опубліковано

Di, ти гарячкуєш, я ж кажу, що в один проміжок часу, заданий камерою відеоспостереження може бути зовсім мало зафіксованих дзвінків. Лиш я не знаю, чи вигідно міліціянтам узагалі тратити свій час і подавати запит до операторів.

Опубліковано

Одна БС одного оператора одновременно обслуживает до 400 человек, берем трех операторов - 1200

у меня пальцы болят показывать уже

Эхх... забираз я давеча месячную распечатку разговоров на МТС, типа дата-время-номер-длительность.

На один свой номер.

Печатали 10 минут, 108 листов бумаги мелким шрифтом - один номер!

Теперь понятно?

Опубліковано

Коли пограбували банкомат чи банк на Відродження, то мєнти дзвонили до всіх, хто робив дзвінки по мобільному в тому районі і в той час (незалежно від оператора), але це було майже вночі, коли дзвінків небагато.

Опубліковано

Видно, как они постоянно связь поддерживают по мобиле

Di, ти гарячкуєш, я ж кажу, що в один проміжок часу, заданий камерою відеоспостереження може бути зовсім мало зафіксованих дзвінків.

Можна подати запит на кількість зроблених дзвінків в цей проміжок часу через дану БС.

Опубліковано

Роздруківки надаються лише за рішенням суду, тут не той випадок щоб давати такий дозвіл.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...