Перейти до змісту

Епідемія віруса грипа

Darkraven

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 650
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
мля, а в політєсі завтра учоба... крім того щей модуль в мене...

не виконують вказівку Юлії Володимирівни - не хорошо... :mdr::mdr::mdr:

Опубліковано

ай пішли вони нафік... непіду завтра в універ. в всіх карантин, один політех герої мля

Опубліковано

я пойду) буду пугать одногруппником байками с форума хыхы) а то они герои, и им на всё наплевать...все сразу бухать собираются и радуются карантину.

Опубліковано
я сьогодні офігєваю з наших людей. я цілий день хожу в ватно-марлевій повязці. і є купа дебілів яким це видається смішним. кепкують і тикають пальцями, фотографують. ну нічого, я посміюсь коли їхні тіла будуть ховати в сиру землю. я не розумію, що такого коли я просто опікуюсь власним здоровям? якщо я просто хочу жити і жити без зайвих проблем. так як я вчинили би 90% світу-в тому числі сша, канада і більшість європи. тільки наш менталітет заставляє людей краще хворіти, аніж "позоритись" з профілактикою.

90% не вчинили б як ти і не сміялись з того, з чого збираєшся сміятись ти. :angry: Злий ти, будеш здоровий але злий.

я пойду) буду пугать одногруппником байками с форума хыхы) а то они герои, и им на всё наплевать...все сразу бухать собираются и радуются карантину.

Роздрукуй тему, хай замість модулів читають

Опубліковано

Тільки що з вулиці. порівняно з минулим днем і навіть ранком людей в повязках вже на порядок більше. В там тамі був - вже дуже багато в повязках.

Погода - трошки морозець вдарив, це добре чи погано?

Опубліковано

А по-моєму, це просто викачування бабла з людей. Ящик показав, всі дружно купили, фармацевти нагріли руки. Ящик давно вже маніпулює людьми, а вони навіть про це і не задумуються... Багаті допоможуть бідним, вона працює, країну врятує арсеній. Нема чого переживати.

http://www.homeoint.org/kotok/vaccines/malady/swineflu.htm

http://www.nspbelarus.com/content/4623.html

Опубліковано
я сьогодні офігєваю з наших людей. я цілий день хожу в ватно-марлевій повязці. і є купа дебілів яким це видається смішним. кепкують і тикають пальцями, фотографують. ну нічого, я посміюсь коли їхні тіла будуть ховати в сиру землю. я не розумію, що такого коли я просто опікуюсь власним здоровям? якщо я просто хочу жити і жити без зайвих проблем. так як я вчинили би 90% світу-в тому числі сша, канада і більшість європи. тільки наш менталітет заставляє людей краще хворіти, аніж "позоритись" з профілактикою.

Пов'язка не допоможе. Через годину-дві вона просто стане розсадником бактерій. Оксолінова мазь дає кращий ефект.

Опубліковано

ти ходиш, а я сьогодні спостерігав БМВ третьої моделі за кермом якої сиділя пані в марлевій повязці.

ІМХО нова мода :) , грип придумали щоб відволікти увагу людей від інших проблем

Опубліковано

Міністерство з надзвичайних ситуацій нагадує, що характерними рисами пандемії "свинячого грипу" є:

- більшість пацієнтів хворіють легко і повністю одужують за тиждень, часто без лікування, за винятком вагітних і людей з хронічними захворюваннями;

- майже в 2% випадків захворювань, розвивається важкий перебіг хвороби;

- новий вірус А/H1N1 інфікує у першу чергу легені і викликає у першу чергу важку дихальну недостатність, частіше у молодих людей у віці до 25 років;

- підвищений ризик розвитку ускладнень існує для вагітних, людей з хронічними респіраторними захворюваннями і сердечно-судинними хворобами. А атакож для хворих цукровим діабетом і автоімунними порушеннями і ожирінням.

Це з сайту Української правди. Саме головне не панікувати.

2 VANUS: а я тебе впізнав, хоть ти і в масці.

Ігор і Лєна (одногрупникі твої) передаємо привіт.

Опубліковано
ай пішли вони нафік... непіду завтра в універ. в всіх карантин, один політех герої мля

я б так і зробив але завтро останній день здачі лабораторних з комп мереж.........але реально в палітєсі сцуко герої

2 Bit за фільмами заїдеш пізніше ..........))))))))

Опубліковано

тільки що звонив до куратора, говорить що ще щоь там думають чи підписувати... Божедарнік що **уїв?

я б так і зробив але завтро останній день здачі лабораторних з комп мереж.........але реально в палітєсі сцуко герої

думаю що завтра просто скажуть іти всім до дому...

Опубліковано
тільки що звонив до куратора, говорить що ще щоь там думають чи підписувати... Божедарнік що **уїв?

Будемо єдиний навчальний заклад який вчиться в епідемію... Тай ше одногрупники хворі 38+ приходять на модулі, так і хочеться послати .... лікуватися..

Опубліковано
Будемо єдиний навчальний заклад який вчиться в епідемію... Тай ше одногрупники хворі 38+ приходять на модулі, так і хочеться послати .... лікуватися.

давайте будемо робити забастовку, щоб не іти в універ)))))) нє реально, якщо не прийде половина студентів, то пар навєрно не буде)

Опубліковано
завтра в Промине концерты для детей отменяют? Или переносят? Или им пофиг грипп? Кто знает?

ну якщо сьогодні концерт в ПУМі для не дуже дітей - відмінили , то сам подумай

Опубліковано

Після роботи - 3х50 з перцем.

дома ще 2 х50 з перцем і цибулиною.. + гарячий суп + порція пельменів..

Запиваю все пиффком. (живим) Дуже важливо їсти "живу" іжу. Ту, яка містить молочно-кислі бактерії та вітаміни. Кефір, лимони, сметана.."живе" (не пастеризоване) пиво... Заварювати трави - ромашка, липа, м'ята.. Дуже багато пити рідини теплих компотів..і т.д.

Пропотіти ввечері ;) (стосується усіх одружених) не одружених теж...

У маршрутці їхав - дівчата закрилися шарфиками, хлопці глузують - "все, тепер із хлопцями не цілуватиметеся!". ДІвчата сміються.. кажу: " Правильно - не треба - зразу мінет..... :) дівчата не сміються - сміються хлопці.... :)

Опубліковано

У світі:

50-60 мільйонів хворих

7-10 млн нових хворих щорічно

3 млн вмирає щорічно

В Україні зареєстрована епідемія з 1991 року:

600 000 хворих

100 000 активних хворих

12 500 вмирає щорічно

В нас 18 років епідемія ТУБЕРКУЛЬОЗУ, чому немає паніки, ажіотажу, психозу? А тому, що хворі отримують ліки безкоштовно і при паніці ніхто не побіжить в аптеку, тобто нікому не вигідно. А на грипові піднімаються мільярди.

Рецепт знищення епідемії (не грипу): поменше зомбоящика (тв), якщо інфу отримуєте в основному з нету - виключити комп, не розносьте заразу рідним/знайомим (не розпускайте слухи).

І для розрядки, насправді, ці епідемії - це продєлки західних спецслужб. Спочатку пташиний (Каркуша), потім свинячий (Хрюша). На черзі заячий і собачий (Стєпашка і Філя). Вони замахнулись на святе, на дитинство.

Опубліковано
Після роботи - 3х50 з перцем.

дома ще 2 х50 з перцем

алкоголь бактерії не вб'є, а от імунутет ослабить

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...