Перейти до змісту

Не будь овцой:Однажды это случится

VeryFate

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Біля кожного генделика вечорами будуть перестрілки, як в фільмах про ковбоїв.

так ета ж харашо :) Сам Дарвін заповідав

Када 3 падонка( а иногда и больше) тебя перестренут,то пушка может не спасти,а вот граната да.Кароче я за гранаты.Када разрешат?Опят же и с бюрократамы можна пагаварить и детям в школе полегше станет.А на балконе я ДШК поставлю,а чо пусть не шумят под окнами и салютами не стреляются,я очередь пущу и тишина...Да и на дороге тоже стремает ездить подрежет тебя жип какйто,а ты уже на танке(ведь разрешили) и пальнул ему в багажник.Вайна вобчем.Кароче на кой ляд жить вообще?

ЗЫ:овца она потому и овца что трусливая,вот и вооружается.Но овца она ведь и с пистолетом овца.Демократия итить вашу.

воно-то правильно, але... На тебе нападають з пістолетом і ти захищаєшся пістолетом зовсім не те саме, що на тебе нападають з ножем, а ти захищаєшся ручками і ніжками (і це у кращому випадку, а у гіршому - 30, 40, 50, 60 ножових поранень у живіт, патамуша в "авци, каторая вааружаєцца" клєма їде). Я за те, щоб дати шанс людині захиститись.

• Відповідей 155
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Пістолет дасть шанс захиститися тільки на достатньо великій відстані, на близькій відстані, до 3м, ножа в живіт всадять раніш ніж встигнеш перевести пістолет в бойовий режим. А от правильні руки і ноги, дадуть набагато більше шансів вижити ІМХО.

А з іншого боку, якщо все таки вистрілиш і уб'єш того хто нападав чи тяжко пораниш, то з великою імовірністю потрапиш за грати.

При нинішній системі зброя захиститися не допоможе, а тільки добавить проблем від всяких дибілів, яким на все пох*.

Опубліковано

Пістолет дасть шанс захиститися тільки на достатньо великій відстані, на близькій відстані, до 3м, ножа в живіт всадять раніш ніж встигнеш перевести пістолет в бойовий режим. А от правильні руки і ноги, дадуть набагато більше шансів вижити ІМХО.

А з іншого боку, якщо все таки вистрілиш і уб'єш того хто нападав чи тяжко пораниш, то з великою імовірністю потрапиш за грати.

При нинішній системі зброя захиститися не допоможе, а тільки добавить проблем від всяких дибілів, яким на все пох*.

Мы рассматриваем ситуацию когда в стране принят соответствующий закон,воспитаны соответствующие ценности и человек научен в обращении.Тогда это будет эффективно.А так-Человек человеку волк

Опубліковано

оце дійсно тверезе мислення ... дякую за те що є ще такі люди.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Аргумент що зброя недешева і не всі собі її дозволять дуже слабенький ... Це як в період дорогих мобільних - хто не міг його купити - крав або відбирав

Рановато рахую !

А що "на вулиці" зараз все так погано ?

c7ec9f02f4af.jpg

• 2 тижня потому...
Опубліковано

дозволять зброю, куплю першим, а взагалi, як зазвичай *палка о двух концах* . В того придурка з вiдео був нiж, оскiльки це зброя ближнього бою, то травмована була одна людина, а був би замiсть ножа пiстолет то й жертв могло б бути бiльше. Адекват в неадеквата не завжди першим вистрiлить, а от неадекват в адеквата завжди

Опубліковано

При всіх "плюсах та мінусах" я за легальне розповсюдження вогнепальної зброї.

Злочинцю не потрібен дозвіл й він дістане зброю без проблем...

Опубліковано
При всіх "плюсах та мінусах" я за легальне розповсюдження вогнепальної зброї.

і мати стрілянину в школах? з нашою-то гопотою і любов*ю до випивки?

ні, дякую. краще вже обмеження для продажу <_<

Опубліковано
і мати стрілянину в школах?

А зараз, без легального розповсюдження, не має стрілянини в школах?

Дозволи тут нідочого, дітей потрібно виховувати, а не тільки народжувати...

Опубліковано

Перед тим як дозволити зброю, треба створити нормальну дозвільну систему, що зброя не могла вільно попасти в руки неадевату.

Та і наявність зброї нічного кардинально не поміняє.

Оскільки вогнепальна зброя це не травмат і не пневмо, тому потрібно бути психологічно готовим до її застосування і до того ще прийдеться стріляти в живу людину.

Другий момент, це те в яких моментах можна застосувати цю зброю, якщо в караулі застосування зброї чітко описано в статуті то в реальному житті не все так просто.

Якщо в противника теж зброя то тут простіше, але якщо тебе перестрів здоровий неадекватний гопник в тихому провулку?

І знов ж таки вертаючись до того що робиться в карїні, то навіть при правильному застосуванні зброї знов таки можна загриміти за грати, оскільки з обороняючогось тебе можуть легко зробити нападаючого.

Опубліковано
А не кидатись в крайнощі не пробували?

Пробувала, нудно. Взагалі-то, щоб дати комусь зброю, треба спочатку навчитися нею користуватися, нє?

От вам і стрільба по мішеням.

Та нехай продають, і я так кажу, я люблю сезонні розпродажі, куплю собі гламурного калаша

со стразіками і буду в рєдікюлі таскать.

Опубліковано
треба спочатку навчитися нею користуватися, нє?

Цивілізований продаж передбачає курси поводження зі зброєю та здачу екзамену в тирі))

Опубліковано

solnishko

Ну так калаша і зараз можеш собі купить, якщо виповнилось 22 роки і фінанси дозволяють, правда з заблокованим автоматичним режимом.

Цивілізований продаж передбачає курси поводження зі зброєю та здачу екзамену в тирі))

Де цивілізований режим продажу а де ми? Якщо маєш знайомих мисливців запитай як зараз можна отримати дозвіл на зброю ;)

Опубліковано
Цивілізований продаж

от і чуднєнько, самі ж і відповіли, недаром такий хаус інтілігєнтний на аватарці, мудрість в очах світиться.

якого кольору буде калашик?

під туфєлькі, абіжаєш

Опубліковано

Де цивілізований режим продажу а де ми?

І що? Якщо одразу прописати всі правила, то навіть у нас їх в більшості виконуватимуть.

Правила дорожнього руху ж працюють)) А виключення й барани яким на все плювати будуть завжди, так давайте забороними рух автотранспорту. Нє-а?

Якщо маєш знайомих мисливців запитай як зараз можна отримати дозвіл на зброю ;)

Сам мисливець й можу багато розповісти про дозвільну систему))

Опубліковано
Та нехай продають, і я так кажу, я люблю сезонні розпродажі, куплю собі гламурного калаша

- Мужчина, не подскажете, где мне найти УЗИ для больного мужа, говорят, где-то в Вашем районе есть недорогой?

- Хм, УЗИ, недорогой... ну єто вряд-ли, к нему же один патрон 10 баксов стоит... Не проще ли добить из калаша?

Опубліковано
І що? Якщо одразу прописати всі правила, то навіть у нас їх в більшості виконуватимуть.

Для цього їх ще потрібно описати, та ще й правильно, а в нас то і закони толком написати не можуть. По друге ці правила мало того що треба буде знати, та ще і знати як їх застосувати. При підготовці до заступання у варту кожен раз перевірялись знання положень про застосування зброї і відпрацьовувались різні аспекти які можуть виникнути і все одно кожен раз хтось та і "тупив" при перевірках.

Якщо самі є мисливцем то про які цивілізований продаж зброї говорите? Щоб мати цивілізований продаж треба поміняти всю систему, а коли поміняється система то і зброя буде неособливо потрібна.

п.с. зараз теоретично і мисливську зброю можна використовувати для самозахисту а практично не можна.

Опубліковано
Дозволи тут нідочого, дітей потрібно виховувати, а не тільки народжувати...

"дітей потрібно виховувати" можна застосувати до чого завгодно.

от тільки зброю давати потрібно ДАЛЕКО не всім, навіть дуже вихованим.

Сам мисливець й можу багато розповісти про дозвільну систему))

і як вам наші "полювання"? тільки не кажіть що не чули про "перші сто грам" чи "за трофей" на капоті.

навіть серед мисливців бувають неадекватні люди, а ви хочете вільно дозволити продаж зброї.

плюс буде дофіга самострілів, але це вже заслуга природного відбору ^_^

п.с. зараз теоретично і мисливську зброю можна використовувати для самозахисту а практично не можна.
хіба для захисту власної оселі ібо сейф на собі таскати не будеш

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...