Перейти до змісту

Фильм о человеке, который нашел нестандартный способ избавлять Украину от гопников

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не оцінила. :closedeyes:

Не можна вбивати людей просто так, нехай вони і сволота.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я оцінив, він вбивав не просто так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"В домашних условиях метанол можно отличить следующим способом: свернуть из толстой медной проволоки спираль и накалить ее на огне до свечения; при опускании спирали в метанол следует выделение очень резкого запаха формальдегида, этанол такого эффекта не дает."(конец цитаты)

Але бидлу цього не збагнути...

а я оценил,их никто не принуждал пить тот метанол,сами себе и вырыли яму... может это и жестко, даже жестоко, но это жизнь, а не детский садик...имхо...

Он идёт на убийство не по тому, что ему нравится убивать, он просто ловец на живца, естественный отбор, лично у меня нет наклонности к гопничеству, если я захочу выпить, просто пойду и куплю себе спиртного в нормальном заведении, поэтому уверен, что для меня не представляет никакой опасности этот человек, а вот быдло.. такое быдло… сволочи, и соответственная смерть, как говорится..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"С таким контингентом поступать надо еще жоще...

Нормальные пацаны не будт отжимать у людей покупки и есть то что отжали...

Мужик правильно делает...быдло нужно истреблять из нашего мира...

И тем более он же не заливает им в горло эту бурду...они самовольно берут и пьют её и, кстати, украденную... "

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Імхо бояниста трафогонна інфобомба. Сповідь цього дріфтера в txt гуляла по-мережі ще півроку тому, але реальних свідчень отруєння когось - там метанолом Harddriver не бачив, хоча моніторить "акумулятори новин" кожного дня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЖЖшечку вже екранізують? ого!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сповідь цього дріфтера в txt гуляла по-мережі ще півроку тому, але реальних свідчень отруєння когось - там метанолом Harddriver не бачив, хоча моніторить "акумулятори новин" кожного дня.

Так дело не в том, на реальных фактах этот ролик сделан,или же чья то выдумка, дело в правильности,или же в неправильности таких действий... тут надо читать (смотреть) между строк (кадров)... имхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ти поводишся як бидло, то чим ти від нього відрізняєшся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Філософські думки, але ж надворі ХХІ сторіччя, а правила життя так і лишились з ХVIII-го..

Ролік знятий для рейтингу переглядів на yuotube, імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Более гуманный способ обращения с ними

http://www.youtube.com/watch?v=oHjdyrS0RRs

кто из них прав, решайте сами...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли мене років 8 тому, збили з ніг посеред ночі майже під власним підїздом, розквасили обличчя, намяли боки і т.д. і лише через те, що я був з дорожньою сумкою (я повертався з відрядження), у якій навіть не було цінних речей та обновок - я щиро пожалкував, що у металічній фляжці з залишками коньяку не було ціаніду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що тут думать, бидло розуміє тільки силу. :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.youtube.com/watch?v=oHjdyrS0RRs

пацик в чорном не лез а тот второй получил что хотел

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

А я думаю, що бидло не вбивати треба, а знімати для них такі фільми! Ефективніше))) Масс-Медіа на то і "масс".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я думаю, що бидло не вбивати треба, а знімати для них такі фільми! Ефективніше))) Масс-Медіа на то і "масс".

Ні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Палка 2х кінців....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаєш, зрозуміють? нова раса? гопнік-інтєлєктуал... одне, що може бути повчальним у таких фільмах, так це те, щоб вони бачили - їх теж "мочать".

це до них доходить швидше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаєш, зрозуміють? нова раса? гопнік-інтєлєктуал... одне, що може бути повчальним у таких фільмах, так це те, щоб вони бачили - їх теж "мочать".

це до них доходить швидше.

Ну а як вони побачать шо їх мочать? Ці знання не передаються спадково))) А так наглядно видно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...