Перейти до змісту

Украинцы спрашивают Google, как убить Януковича

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

куди поділися добрі забуті питання : як вбити тещу? як вбити сусіда алкоголіка? ...ех...всі кинулися різати вєни і мочити чупакабру в Житомирську область.. :lol:

Опубліковано

Виходить вінок і справді була чиясь спроба :D

Це була репетиція спроби.

В мене видало тільки "Януковича" та "чупакабру". Досить символічно... :g05:

03fd81bf.jpg

Опубліковано

Символично-Чупакабра волосатый и Янукович волосатый,Чупакабру ловят и Янукович сидел,Чупакабра пьет кровь и Янукович таки не всех любит,Чупакабра не говорит по украински и Янукович не очень,Чупакабра любит кур и Янукович таки в тюрме был....ну это уже совсем другая история

Опубліковано

афігєть, в мене Опера - і Янукович перший в списку, Чупакабра за ним! невже розробники Опери мають щось проти нашого Гаранта? *щиро обурюється*

Опубліковано

що характерно...на запит "як вбити януковича?" в основному ідуть ссилочки неясного характеру, типу: Google вважає, що українці часто питають у нього, як вбити Януковича‎

і жодної конкретики, йомайо :unsure::D

Опубліковано

афігєть, в мене Опера - і Янукович перший в списку, Чупакабра за ним! невже розробники Опери мають щось проти нашого Гаранта? *щиро обурюється*

без слова "як" і в мене Яндекс видав результат:

post-6972-0-54062800-1294848967_thumb.jp

Хоча він і різниться від інших.

p.s. Користуюсь зазвичай також Оперою.

Опубліковано

це просто СБУ дала Гуглу завдання, щоб зібрати аналіз з IP-адресами користувачів, які роблять такі нехороші запити :)

Опубліковано

Стаття жесть......... :D :D :D

лежить якась облізла лисиця, яка очевидно на воротнік не гадіцца (з естетичних міркувань))) а опис..)))

Вбитий хижак на перший погляд нагадував лисицю породи сфінкс, тобто без хутра, з довгим хвостом і гострими іклами. Пересувався звір, як кенгуру, стрибаючи на задніх лапах. А ще, окрім пташенят та кролів, дуже любив шовковицю.

любов до шовковиці тронула за живе... :lol:

вбивцю кролів — чупакабру
при розтині шлунка знайшли лише ягоди шовковиці".

аклєвєталі...

Вночі люди чують, як доросла чупакабра сумує за малям........буууууууууууу........

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...