Zeuss Опубліковано 10 Січня, 2011 в 03:41 #1 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 03:41 Україну мають таланти! У програмі Яна Табачнєга "Чєсть імєю прігласіть" под вивєскай "Україну мають таланти" (ета, вже точно, що данєцкі "таланти " точні нас мають на повну катушку!!) замгєнпрокурора Рєнат Кузьмін (данєцкій) лабаєт мурку... До честі лабаєт такі непогано.. Проте, я вже не кажу про етичний бік: замгенпрокурора і мурка - ну, зовсім вже не сумісні поняття. Ви подивісться на рівень розмов регіоналів... У когось ще були питання щодо рівня культури та того, хто кого захищає в Гєнпрокуратурі? Гадаю, вони нафіг відпали після цього... Все. Завіса... Ех.. красавчєГи!
Harddriver Опубліковано 10 Січня, 2011 в 05:25 #2 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 05:25 Апофеоз апофігея.... P.S. Данєцкаму лохторату має сподобатись.
Volyniaka Опубліковано 10 Січня, 2011 в 06:39 #3 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 06:39 Поздравительные плакаты с Рождеством Христовым, написанные с грамматическими ошибками развесили на улицах Одессы. Джерело
kudrom Опубліковано 10 Січня, 2011 в 08:27 #4 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 08:27 дорогие мои, я ещё в начале прошлого года писал, что тема очень актуальна, вы только сейчас это поняли? готовиться надо! чему ж вы детей будете учить, если новых классиков не знаете? (пишу пока по-русски, поскольку новое правописание, которое регламентирует нужное количество орфографических и грамматических ошибок в тексте, а так же желательное количество матов и слов из "фени" пока не утверджено на государственном уровне, ждем...)*акуратно витирає пилюку з аватарки* (не зря я її вибрав, не зря, ось уже рік скоро....)
Zeuss Опубліковано 10 Січня, 2011 в 08:39 Автор #5 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 08:39 СволАч ти kudrom! Накаркав, злой прєдвєстнік ти наш!
BIKTOP1970 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 09:03 #6 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 09:03 СволАч ти kudrom! Накаркав, злой прєдвєстнік ти наш!
Luychi Опубліковано 10 Січня, 2011 в 12:47 #7 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 12:47 Однокласник моєї доньки (10 кл.) хоче стати прокурором. Вчить серйозно право. Дуже любить слухати шансон. Я то думала, що дитині така музика подобається. Ан нє. Готується. Добре що просвітили.
Smith Опубліковано 10 Січня, 2011 в 13:09 #8 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 13:09 Це показує рівень цих людей, зокрема Р.Кузьміна.
Volyniaka Опубліковано 10 Січня, 2011 в 13:10 #9 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 13:10 Однокласник моєї доньки (10 кл.) хоче стати прокурором. Вчить серйозно право. Дуже любить слухати шансон. Я то думала, що дитині така музика подобається. Ан нє. Готується. Добре що просвітили.В нього, певно, й татуть прокурор/суддя/мєнт?Звідки ж йому інші смаки вподобати?
Otto Kreer Опубліковано 10 Січня, 2011 в 13:33 #10 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 13:33 я більше чим впевнений що більшість,а можливо і всі що зараз зображають з себе "истенных ценителей музыки" у свому житті не раз на всіляких гулянках з задоволенням танцювали під Мурку та ще й підспівували. Без образ, признайтесь хоч собі, деякі пісні шансона слухаєте з задоволенням, на мобілках маєте і т.д.Не надоїло вам плакатися і мити кості другим людям ?
Zeuss Опубліковано 10 Січня, 2011 в 13:37 Автор #11 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 13:37 Otto, мені, особисто, по-барабано шо він там на роялі бринькає. Хоть новий суперхіт Араша "аЧа-аЧа".Я випав в осад від "Україну мають таланти". Хоча деяка доля правди в тому є. Треба, цуко, мати талант шоб "імєть" Україну. То вам не хухри-мухри.
Ko3bMa Опубліковано 10 Січня, 2011 в 14:06 #12 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 14:06 я більше чим впевнений що більшість,а можливо і всі що зараз зображають з себе "истенных ценителей музыки" у свому житті не раз на всіляких гулянках з задоволенням танцювали під Мурку та ще й підспівували. Без образ, признайтесь хоч собі, деякі пісні шансона слухаєте з задоволенням, на мобілках маєте і т.д.Не надоїло вам плакатися і мити кості другим людям ?не танцювавне підспівувавне слухаюна мобільному не маю"істєнним ценітєлєм" себе не вважаю, хоча в одному списку може бути Slipknot, Muse та A-HA з Daft Punk'ом)))але чому стільки людей слухають блатняк, при цьому називаючи його шансоном, і при цьому не перебували в місцях обмеження волі? невже це так романтично і "про життя"? 0_о
Oksana04 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 14:10 #13 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 14:10 не слухаюна мобільному не маюале чому стільки людей слухають блатняк, при цьому називаючи його шансоном, і при цьому не перебували в місцях обмеження волі? невже це так романтично і "про життя"? 0_о+1я більше чим впевнений що більшість,а можливо і всі що зараз зображають з себе "истенных ценителей музыки" у свому житті не раз на всіляких гулянках з задоволенням танцювали під Мурку та ще й підспівували1. Не є великим поціновувачем музики. 2. Слів Мурки не знаю, але так, на всяких гулянках з задоволенням танцювала під неї та й приспів підспівувала.3. Приклад. Люблю і знаю непристойні анекдоти.Але якщо збирається якесь товариство (не друзяки) і доходить діло до анекдотів та просять щось розповісти - то колупаюсь в голові та згадую щось не настільки смішне, але пристойне.Так і тут. Добре, що знає, добре що вміє. Але продемонструвати свій талант міг чимось іншим.
Luychi Опубліковано 10 Січня, 2011 в 14:24 #14 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 14:24 Ну і я не співаю, і не слухаю ні імпортного шансона, ні російсько-радянсько-українського "блатняка". І суддею/прокурором/депутатом стати не хочу. І не вважаю себе ні гіршою і ні кращою за когось. P.S. а от помилки роблю, каюсь . І іноді навіть "по Фрейду"
snight Опубліковано 10 Січня, 2011 в 16:21 #15 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 16:21 Відео в тему.Виступає *ідер. Увага !!! Відео змонтоване,Такого цілого сюжету не було і напевно не буде, але вийшло те, що багато хто чекав - Янукович говорить правду !!!http://www.youtube.com/watch?v=XBVXYWfWG7Q
Oksana04 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 16:55 #16 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 16:55 Янукович говорить правду!!! Класно хтось постарався скласти його словесний понос в купу - вийшло коротко (чесно з його сторони) і ясно.
Smith Опубліковано 10 Січня, 2011 в 17:26 #17 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 17:26 некто Oleg, Ви вже неодноразово у скептично - саркастичному стилі висловлюєтесь щодо постів або тем, які стосуються діючої влади. Вам смішно? Мені - ні.Якщо я не помиляюсь, Ви колись писали, що виїжджаєте до Франції на ПМЖ. Чи не так? Якщо Ви так скептично пишете з Франції - то я Вас розумію. А якщо Ви ще у Луцьку - то не зовсім розумію. І Ваша позиція нагадує: "я ось тут постою в сторонці і посміюсь, а ви там гомоніть собі... Мурашки."Ну і писати Вам щодо того, чи подобається мені шансон чи ні - не буду. Не бачу сенсу.А Вам що подобається (ну, звичайно, окрім історії та історичних реконструкцій, де Ви, дійсно, дока)? Я маю на увазі - політичні вподобання?Чи для Вас і ПР - бякі, і помаранчеві - кака?На мою думку, посада заст. генпрокурора до чогось зобов'язує, а співати/грати "Мурку" на усю країну - це не правильно. Зазвичай, так себе поводять у досить вузькому колі друзів, і тебе не знімає ТБ. Можливо, представники ПР не зважають на усю країну, і їм плювати на думку населення? Я таке допускаю. Можливо, у цих людей немає елементарного відчуття такту та вихованості? І таке припускаю.І я згідний з Zeuss:Я випав в осад від "Україну мають таланти". Хоча деяка доля правди в тому є. Треба, цуко, мати талант шоб "імєть" Україну. То вам не хухри-мухри. А талантів у сьогоднішніх посадовців ого-го, як і нахабності. За шкалою Ріхтера - це руйнівний землетрус.
solnishko Опубліковано 10 Січня, 2011 в 19:02 #18 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 19:02 Зазвичай, так себе поводять у досить вузькому колі друзіва кого їм стісняцця? нас? гиии...те, що вони роблять з державою (соціальний та економічний аспект грубо повернутий в сексуальне "поставити раком") набагато гірше ентого душевного стріптіза. їм плювати на думку населенняяк на мене, нехай хоч дупи свої показують по нашим галубим екранам, так хоч все зразу ясно стане, а то політикум...еліта...вершки суспільства...я вас умоляю
Smith Опубліковано 10 Січня, 2011 в 19:13 #19 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 19:13 а кого їм стісняцця? нас? гиии...те, що вони роблять з державою (соціальний та економічний аспект грубо повернутий в сексуальне "поставити раком") набагато гірше ентого душевного стріптіза. Так я про це і писав. як на мене, нехай хоч дупи свої показують по нашим галубим екранам, так хоч все зразу ясно стане, а то політикум...еліта...вершки суспільства...я вас умоляю Так вони всі до Уйропи хочуть. А там такі, навіть на рівні песнопєній, зв'язки з криміналітетом не заохочують. Так ці дєятєлі для мене і раніше ніколи не були "вершками та елітою суспільства". Маргінали, мля.
BIKTOP1970 Опубліковано 11 Січня, 2011 в 08:23 #20 Опубліковано 11 Січня, 2011 в 08:23 Так вони всі до Уйропи хочуть...
Volyniaka Опубліковано 11 Січня, 2011 в 13:43 #21 Опубліковано 11 Січня, 2011 в 13:43 Культурниє новасці тоже должни бить отфільтровани как і всє остальниє!Жми !
vanus Опубліковано 11 Січня, 2011 в 14:03 #22 Опубліковано 11 Січня, 2011 в 14:03 Если исчо рас увижу что кто-либо ганит нашего президента забаню нафиг бес базара.
Volyniaka Опубліковано 12 Січня, 2011 в 08:00 #23 Опубліковано 12 Січня, 2011 в 08:00 Если исчо рас увижу что кто-либо ганит нашего президента забаню нафиг бес базара. Ото зашугав дописувачів!
Andruha_gpz28 Опубліковано 12 Січня, 2011 в 08:53 #24 Опубліковано 12 Січня, 2011 в 08:53 Если исчо рас увижу что кто-либо ганит нашего президента забаню нафиг бес базара. Ото зашугав дописувачів! І аб"ясніл даступна, і па панятіям ))) Ніззя так с прєзідєнтом, таваріщі, у нєго очєнь хрупкая душевная організация. ))
Volyniaka Опубліковано 14 Січня, 2011 в 09:25 #25 Опубліковано 14 Січня, 2011 в 09:25 Если исчо рас увижу что кто-либо ганит нашего президента забаню нафиг бес базара. А єжелі чужими рукамі?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.