Перейти до змісту

Человек борды 2010 - второй тур

Shkoder

Человек борды 2010  

239 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 127
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
так за 5 дней ситуация может в корне измениться

изменится может, но не думаю, что в корне, потому что я вижу, что основной подвижной костяк Борды уже определился со своими симпатиями, а голосовать, как я понимаю, можно только один раз на один ник, то есть последующие дни сдесь будет либо тишина, либо какие то левые ники будут накручивать счётчики, кто это будет - не знаю. Ладно, время покажет... :rolleyes:

Опубліковано

Есть идея лучше-Шкодеру выставить свои голоса на аукцион-и людям приятно и ему уплотнения кошелька :rolleyes:

Опубліковано
выступи с предложением, что все голоса, отданные за тебя, автоматически переходят к тому, кто на втором месте после тебя идёт, или аннулируются, я думаю, так будет справедливей.Разве нет?

"ты слишком узко мыслишь" (с)

Розвину твою думку, уяви що після закінчення голосування Шкодер оголошує що всі його голоси переходять якомось аутсайдерові , оце був би розривний крок зі сторони Шкодера. Але чи потрібно це йому - і чи так хочется ніжитись в лучах слави холуїв - життя покаже.

Опубліковано

такс, я не зрозумів, що це звання дає якісь привілеї? може я щось пропустив, може переможець отримає цілу купу бабла? тоді ще не пізно застовувати чорний піар та інші виборчі технології!

негайно оголосіть перелік того, що отримує переможець!

Опубліковано
уяви що після закінчення голосування Шкодер оголошує
"ты слишком узко мыслишь" (с)

Ув.Kravec22 Вы немного, а точнее, очень много, не поняли смысл моего предложения...

P.S. Не в обиду

:)

Опубліковано

Ну в процесі ?

А який сенс просто анулювати голос ? Чи віддати попереднику - це те саме що анулювати. А так була б інтрига.

Опубліковано

Ну в процесі ?

А який сенс просто анулювати голос ? Чи віддати попереднику - це те саме що анулювати. А так була б інтрига.

А нащо воно здалось? Шо ми з цією інтригою робити будем? Її ж вроді в бокал не наливають і навіть в стопку.

Опубліковано

getto, Нехай Шкодер загадає свого улюбленого бордовця (того, кого він вважає людиною року крім себе), а оголосить тільки після закінч. голосування

відповідно всі голоси за Шкодера переходять до цього бордовця

Опубліковано

getto, Нехай Шкодер загадає свого улюбленого бордовця (того, кого він вважає людиною року крім себе), а оголосить тільки після закінч. голосування

відповідно всі голоси за Шкодера переходять до цього бордовця

До чого це? :huh:

Вибирається Людина Борди, а не Людина Шкодера! :D

Опубліковано

Мдя.. :dont: тут не завадило би тему потерти від флуду і оффтопу, а троллів - в РО, хай думають шо пишуть.

Вас же ніхто не змушує за Шкодера голосувати, для чього весь цей гнилий базар? :lopata:

Голосування одноразове і справедливе. :ok2:

...і взагалі, це ж просто форумний прикольчік, а ви ставитесь до цього так, ніби то президентські вибори.

ги.. :g05:

Опубліковано

...і взагалі, це ж просто форумний прикольчік, а ви ставитесь до цього так, ніби то президентські вибори.

Уважаемый, я боюсь, Вас страшно дезинформировали :)

Опубліковано

Уважаемый, я боюсь, Вас страшно дезинформировали :)

Скандалы. Интриги. Расследования. Факты-с? 1ec3b89a99ddb006ce09e5bb94a59567.gif

А якщо серйозно, то я це теж сприймаю як невеликий новорічний прикол на Борді.

А народ якось серйозно до цього поставився.

Опубліковано

В мене і досі

[#10355] Необходимо ответить на каждый вопрос опроса.

А Ви бачили, що питань там вже два?

Опубліковано

я вам предложил игру, небольшое посленовогоднее развлечение. а вы себя ведете так, будто выбираете президента небольшой банановой республики :smile3:

может вам еще пинкод от кредитки, где деньги лежат? swink3.gif

Опубліковано

Шо за фігня?

[#10355] Необходимо ответить на каждый вопрос опроса.

Відповів на два питання. В чому граблі?

Опубліковано

я вам предложил игру, небольшое посленовогоднее развлечение. а вы себя ведете так, будто выбираете президента небольшой банановой республики :smile3:

может вам еще пинкод от кредитки, где деньги лежат? swink3.gif

Банановая республика

e4c6621a34f1.gif

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...