Перейти до змісту

Человек борды 2010

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 143
  • Створено
  • Остання відповідь
  • Адміністратори
Опубліковано

Я не бду називати кандидатур.

Бо напишуть що вибираю своїх :)

Задаріть МАКсу Аіста чи десну якусь. :)

Опубліковано

З дівчаток :) так важко вибрати, але якщо вже обирати,то Ласка, Оксанка і Талячка. А з "мужичків"))) : Женя (за мудрість), Шкодер (за виваженість) і Толік з Сансетом (за іронію і необмежений сарказм) ;)

Опубліковано

Laska ! - і класний співрозмовник і супер-чудова жіночка в реалі !

Таких зараз немає !!!

Альо -це як нема?!! Люда ж то існує зараз. Точно знаю.

І взагалі - дякую всім. І дівчатам які так гарно розбавили чоловічий форум (як мені про борду розказували) - Сонечкко (звиняй не по аві), і Талі, котра не менше мого тут воювала. І Оксана. і Моторола. І Мала. І Кукукся. І Капрічос. От ви є - і тут легше дишеться-пишеться.

А хлопці... Сміт, Дрім, Нікель - це я з своєї "колокольні" : вислуховувати думку іншої сторони завжди корисно, щоб не виростала "корона" від власного правильнодумання.

Та і Ді, Толік, Макс, Сансет - спрощикі наші. Добре що є з ким.

А Костя - я дуже рада, що така розумна людина зі мною дружить. Інквізитор - мало пише, але його слова на вагу золота. Спанасюк - завести борду на футбол - дорогого коштує. І Спікер - вірші і пости - в мою тему. Дякую.

Павелс - як спорт без тебе.

Осінь - кріпись.

І взагалі -1,5 роки тому я то про вас не знала, як і ви про мне.А тепер - їжте очі, хоч повилазьте. Ми то один одного вибрали.

І ще як казали в Радянському Союзі "Спасибо нашей умной партии и нашему умопомрачительному правительству" - це я про адмінів. Ви - "умопромачительні".

Опубліковано

А я хочу підтримати "маладьож" :rolleyes: . Толік_lt, nickel, Di собі й так ціну знають :)

Cеред хлопців вигідно вирізняються Zerotul, getto- почуттям гумору, Аrden, ALEX -змістовними глибокими постами.

Опубліковано

ціну то ми знаєм, але марнославство, знаєте...все ніяк не поборем :0003:

ну що поробиш - сприймаєм себе такими як ми є.

Опубліковано

ціну то ми знаєм, але марнославство, знаєте...все ніяк не поборем :0003:

ну що поробиш - сприймаєм себе такими як ми є.

нєєєє. вєдьом срєді сєбя раз"яснітєльную работу

Опубліковано

А я хочу підтримати "маладьож" :rolleyes: . Толік_lt, nickel, Di собі й так ціну знають :)

Cеред хлопців вигідно вирізняються Zerotul, getto- почуттям гумору, Аrden, ALEX -змістовними глибокими постами.

я конечно тронут вниманием ....*голос изза кадра* "Та он давно тронулся, кто его вообше пустил на фор.." *прогримел выстрел* и хотел бы поблагодарить свою маму и свою папу за то что дали миру меня☺☻

Опубліковано

Альо -це як нема?!!

Та пані Людмила живіша всіх живих !

"Слушая Фунта, Паниковский растрогался. Он отвел Балаганова в сторону и с уважением зашептал:

- Сразу видно человека ... Таких теперь уже нету и скоро совсем не будет."

Опубліковано

Як на мене, некоректно буде обирати тільки три людини з такої великої кількості цікавих і достойних людей.

Я теж за номінації, бо на борді дуже багато людей, які заслуговують на похвалу і просто згадку, того і важко багатьом вказувати лише трьох :).

Приємно, що тут є люди, які читають, пишуть самі, гарно готують, малюють, фотографують, займаються спортом, дарують (книги чи флешки :)), які допомагають, коли в когось горе.

В кожній сфері є людина, яка вирізняється, яку помічають. Але ж важко бути ідеальним у всьому.

В мене, як і в кожного, також є форумчани, які мені подобаються.

За почуття гумору - Зеротул, Гетто, ну і звичайно, Солнишко :). Жарти не повинні бути жорстокими.

Серед "керуючих" форумом - Шкодер. Розумний і водночас простий та справедливий чоловік.

Солнишко, Оксана, Ліберта - дівчата, які беруть найактивнішу участь у житті форуму. Пам"ятаю, коли дівчата ходили на каву, то в цей вечір і читати майже нічого не було :).

Окрема подяка Капрічос - за вірші, за доброту, мудрість, за культуру в цілому.

Луічі - респект за мужність відстоювати свою думку, коли проти тебе всі.

Осінь (за Квартирник) - те, що ти робиш, це подвиг.

Хтось вже писав За активну громадську позицію. Для мене це Кудром, Сміт, Нікель, ВІктор 1970.

А взагалі дякую всім, кого не назвала, тим, кого назвали інші, і тим, кого, можливо і не згадають. :)

Опубліковано
пропоную дати цій чарівній особі під ніком talja номінацію як: Найчарівніша та Найкрасивіша Особа LutskBoard !

Какие все вежливые и галантные с начала года, ни каких тебе сор и скандалов, оффтопа и агрессии, загляденье прям :g15:

Вот так б целый год и общались, а я поддержу тех, кто многих выделить хочет, по разным номинациям, все мы в чём то неординарны, кто то умный, кто то веселун, кто то просто интересный человек и собеседник, кто то талантлив в спорте, кто то в искусстве, кто то в технике, но все классные люди :):)

Опубліковано

якшо є демократія то точно за тебе проголосую, бо набрид вже цей тоталітарний режим на борді !!! :horse: :horse: :horse::ura:

Більш нічого писати не буду !!!

:blush:

Опубліковано

Голосуйте за меня...я как начну добро причинять,пользу наносить да laskaм подвергать...все у меня в шекаладе плавать будете.

Опубліковано

Zerotul шоколад молочний, чорний чи білий? Я люблю молочний і білий.

Ну тоді ще кандидатів: Ursa, Shkoder, Zerotul. Ну і ще б zero100 за конкурси.

Опубліковано

Сильно не сваріть, що так багато номінантів написала, але ще додам, що дуже подобається, як пише Оdna.

І завжди захоплювалась людьми, які захищають тварин, - Сашуля, то про тебе :) Ну і Зєвса тут треба згадати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...