Перейти до змісту

Человек борды 2010

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1.Di,

2.odna

За их вклад не только на борде,а и огромнишую работу по продвижению велодвижения в Луцке.Вы лучшие,молодцы. :smile-zachot:

• Відповідей 143
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Эту тему посещали 113 пользователя(ей)

Рекорд посещаемости 3840

а в 25 ответах звучат лишь около 20 ников, мафия, итить его колотить ! :D

сами для себя придумали конкурс, сами в него и играете. Хотя, мне это нравиться, такая себе семейная тусовочка :smile-zachot:

А я б выбрал... шас подумаю...Laska и Oksana04 (за искренность, женственность и человечность)

Из мужского пола - да тут почти все постоянные посетители нормально адекватные

,а условие темы: не больше трёх ников, так что обращаюсь ко всем:

Пацаны, вы все есть человеками, людьми, и живите по правильным человеческим правилам.

С наступающими праздниками. И всего хорошего.

Всегда Ваш getto.

:)

• Адміністратори
Опубліковано

А тих хто погано прочитав перше повідомлення і умови конкурсу.

І починають тут флудити, та писати більше ніж 3 ніки. Бум наказувать :)

В любому випадку перед пуском скрипта, тема уде зачищена. Тому флудьте у флеймі.

Дякую за розуміння.

Опубліковано
а в 25 ответах звучат лишь около 20 ников, мафия, итить его колотить !

Просто діти які кидають мячик один одному. Такі поняття як "честь, совість, справедливість" не відомі і не зрозумілі для них.

Свій голос віддаю за Shura. Без варіантів - людина року. Це якщо голосувати по совісті і честі а не кидати мячик туди сюди.

Я не любив Шуру, він не любив мене, але це мужик, а не малеча яка кидає мячик.

(тепер просто коменти від себе, не для протоколу Шкодера)

Більше немає кого згадати, хіба що злившихся Vanus, Plum, Kudrom, Yarchik... (хто поняв той поняв)

Tolik_lt - флудер року. Причому навіть не флудер а спамер (тому що в флуді є хоч якийсь сенс)

От так от друзі. Ви вже вибачте що псую вам вашу вечірку.

ps на сам кінець ще раз наголошую, я голосую в конкурсі "людина року" а не "людина яка мені подобається" чи "мої другани", нажаль більшість взагалі не зрозуміла теми

Опубліковано
нажаль більшість взагалі не зрозуміла теми

але ж Бог милостивий і посилає нам, незрячим гречкосіям, таких "прометеїв" як ти, мася, щоб просвітили нас світлом мудрості

пе ес. це зарахується в спам чи у флуд?:rolleyes:

Опубліковано

max, без нього значна доля спаму та флуду могла б так і не породитися. Частина борди на ньому тримається.

Опубліковано
без нього значна доля спаму та флуду могла б так і не породитися. Частина борди на ньому тримається.

Тоді треба спитати себе, а що за ресурс борда.

Якщо серйозний ресурс то це одне. Якщо так "паржать" і блювотиння "друганов" то це друге, і відповідно підходи оцінок різні.

Про Толіка скажу так, якщо це спеціально засланний агент який має ціль засрати борду і не дати їй стати серйозним ресурсом (з серйозним же баблом у кишенях власників) то він свою задачу виконує відмінно. Як і більшість флудерів.

Адміни намагались створити тут деякі "продажні" розділи (Adrenalin City, Дитяча Школа, розділ кандидатів в депутати), якось серйозніше монетизувати борду ніж банери і продажа лінків, як бачимо за цей рік вже можна підвести підсумок - ці намагання зазнали повного epic fail.

А чому? Тому що сторонні люди не сприймають борду всерйоз - хоча потенціал великий. Але все це стрімко просирається. Хто поняв той поняв. Так що самі більші дурачки не я і не толік.

"Ну к сожалению ты не понял, Бог тебе судья" (С) сериал школа.

Опубліковано

я чувствую, что скрипт должен быть очень умным, чтобы разобраться тут :smile3: опять прийдется вручную..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...