Перейти до змісту

Этот мир станет лучше, когда не станет меня

ursa

Этот мир станет лучше, когда не станет меня  

64 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Этот мир станет лучше, когда не станет меня.

Представьте, что это ваша фраза. И как думаете, станет ли он лучше?

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Урса что за депресняк...хватит людям плохое настроение мастырить.А то НГ на носу, а ты такой кислый как не дозревший лимон.

Опубліковано

Бачу буду перший! Проголосував за "Да", аргументувати поки не можу, але більш ніж впевнений шо стане краще!

Тобі голочки падрєсалі? :blink:

Опубліковано

Бачу буду перший! Проголосував за "Да", аргументувати поки не можу, але більш ніж впевнений шо стане краще!

По принципу: добре тАм, де нас немає??? :blink:

Опубліковано
' timestamp='1293452091' post='1052276648']

Я начинаю переживать за урсу!

во-во - берем каньячок і шустренько в фанфото

Може краще канабіс - він таки антидепресант.

Опубліковано

3 роки назад загинув мій найкращий друг, з яким ми дружили з 15 років. Ми читали думки один одного, зідзвонювались по декілька разів на день, їздили разом відпочивати, він мав ключі від моєї квартири, як і я від його, кожний з нас жив сам, ми залишались один в одного ночувати (відносини абсолютно платонічні), я завжди тримала вдома свіжий білий хліб, тому що він навіть макарони їх з хлібом, хоча жила сама і не їла ніякого, він завжди тримав вдома каву певної марки, яку я люблю, він також був юристом,як і я, що нас сближувало ще більше. Це сталось в липні, до того уже два тижні стояла чудова погода - сонце, на небі ні хмаринки, 30 градусів тепла. І знаєш, що було найстрашніше - в день його смерті і в день його похорон і ще тиждень після них стояла така ж сама погода, так само світило сонце, ВСЕ БУЛО ТАК САМО, хоча, здавалось, світ мав би перевернутись. Урса, світу ПОФІГ. Не пофіг тільки близьким, друзям, колегам, для них краще жити.

За 3 роки ні з ким не розмовляла про те, що написала вище, але: перед тим, як накласти на себе руки, він заводив подібні розмови з ближчими друзями: що буде після того, як ми помремо, просив скласти перелік його недоліків в характері, які нам заважають, просив скласти свій психологічний портрет, просив вибачення незрозуміло за що, тільки ніхто не розумів для чого це, і да, він задавався питання, а чи стане світ кращим, якщо ми помремо. НЕ СТАВ.

Якщо забагато тексту, то вибач, спочатку хотіла написати в ПМ, не наважувалась тут, і ще, напевне, пошкодую, але якщо завдяки цьому і реакції форумчан мізки стануть на місце (вибач за грубісь), то не шкодую.

Опубліковано

Что вы все за этот мир так волнуетесь? Я бы лучше за ТОТ поволновался. Все там будем, и хотелось бы, чтоб когда время придет, то оказаться в приятной компании...

Опубліковано

Тема изначально совсем не депрессивная, мрачной ее сделали все отписавшиеся.

Кто сказал, что Дима имел ввиду сейчас и сразу? А может он имел ввиду, когда вы умрете - когда доживете свой век, через 40-50-60-70 лет. :)

А все достали сразу банки с черной краской, и давай разрисовывать топик.

Опубліковано

Кто сказал, что Дима имел ввиду сейчас и сразу? А может он имел ввиду, когда вы умрете - когда доживете свой век, через 40-50-60-70 лет. :)

Ну как то желания писать "ой ,Я умру....УРААААА","Всем так станет сразу хорошо когда я оттопырюсь...".Тема в корне не вызывает позитива.

ПС-я вообще собираюсь жить вечно

Опубліковано

Ну тут ще сусідня темка того ж ТС є не менш життєрадісна. "А сколько людей заплачут, когда ты умрешь" називається.

Опубліковано

Да...не дуже хотілося писати, але дурна бабська язикатість таки мене пагубить..Смерть, надгробки, заупокійні, кладовища..Якого хрєна??? Давай ще про нежить і вурдалаків побалакаймо, х*лє?? Мене щас тривожать зовсім інші мислі: шо в дитини соплі по пояс, а завтрій утрєннік, йо-майо, шо в хаті перегоріла довбана проводка і ні одна розетка в залі не фунциклірує, шо скоро свята, а в мене кіт не валявся..НО! Зате не скучно! І хрести не ввижаються. Жити - кльово і яка різниця, що буде потім, нам буде на то глубоко пофіг

Опубліковано

Не знаю, що спонукає автора до таких думок чи просто тем, але в мене колись вони появлялись, якщо була купа вільного часу або серйозні проблеми зі здоров"ям....

Опубліковано

ПС-я вообще собираюсь жить вечно

... і звать тебе Кащей.

...чи Дункан?

А взагалі-то я думаю, що світ навіть не помітить, що когось з нас не стане. Життя продовжується. На зміну нам прийдуть інші. Такова се ля ві, як кажуть французи. :)

Опубліковано

Парадокс. Як помирають зірки чи політики, то так всі зразу "він був (була) справжньою зіркою, людиною, політиком і т.д.". А як помирає простий робочий, кріпак, людина, яка все життя відала країні, владі, народу, праці, своїй сім'ї, коханню та Богу, так ніхто і не згадає окрім родичів. Як Я МОЖУ судити людину, яку я НІКОЛИ В ЖИТТІ не бачив і не розмовляв з нею навіть. Ну співає вона добре, чи в в парламентах засідає, але я цю людину ніколи не бачив, не говорив з нею, і навіть не знаю, чи взагалі вона існує. От тож бо такий парадокс виходить: у всіх по дві пари ніг, рук, очей, а виходить що кожен помирає по різному.

Спеціально для юрси - людство завжди було таким. Всім буде однаково по.. ну скажем все-рівно, окрім звісно родичів близьких і т.д. Бо це людство, що ж поробиш. Такі уродилися. Але я гадаю, що ця тема має бути закрита, бо нам потрібно не про це думати, а про майбутнє, роботу, сім'ю і свої мрії. Ну як в мене - двоповерхова вілла на Алясці, чи хоча-б будиночок там, природа, здорова сім'я і чиста совість. А не як у деяких - дєвок, діскач і бухло. У кожного своє щастя.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...