Перейти до змісту

Каток "Снігова королева"

PavelS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У Тарзанича дєнчік 27 грудня :)

Вибачте, що не вийшло прийти, через криворукість банківського оператора в мене тепер проблеми з ПриватБанком, не можу зарплату отримати...

Стипендіальну картку неправильно закрили колись, а зараз вилізло

• Відповідей 343
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

REDAKTOR, это просто песня, а не рассказ... :smile-zachot: Кусаю локти, что не успела

Читая , вспомнилось как год назад (или два? :blink: ) сбивались в маленькую группу на льду и пытались вычислить Kleo, пытливо вглядываясь в каждое женское лицо и всеж таки вычислили ( как выяснилось позже абсолютно неправильно :D )

Думаю, laska появилась очень вовремя, ибо через мин 20 тебя бы начали атаковать все те, к кому ты пристально приглядывался....

Опубліковано

Якщо все путьом, всі здорові, наступного разу приєднаюсь :) А то навіть темку щойно побачила...е-е-ех, сліпа тютя...може б теж кукусю пошукала б :D

Опубліковано

Який стан льоду був?

місцями нормальний.. я канєшн на інших льодах не каталасьі не знаю який він має бути, але трохи якийсь бугристий був.

Опубліковано

REDAKTOR, это просто песня, а не рассказ... :smile-zachot: Кусаю локти, что не успела

Читая , вспомнилось как год назад (или два? :blink: ) сбивались в маленькую группу на льду и пытались вычислить Kleo, пытливо вглядываясь в каждое женское лицо и всеж таки вычислили ( как выяснилось позже абсолютно неправильно :D )

Думаю, laska появилась очень вовремя, ибо через мин 20 тебя бы начали атаковать все те, к кому ты пристально приглядывался....

Ги ... Kleo в цьому році хіба що лава запасних світить та крики з трибуни "Та хто ж так їздить?!" biggrin.gif

Опубліковано

Який стан льоду був?

Лід був нормальний, хоч бувало й краще. Я навіть спробувала легкі кружляння. Хоча, зауважили з REDAKTORом, що надто швидко він вбився, враховуючи, що перед сеансом чистили.

Даааааа, історія з пошуками Клєо, це вже класіка.

Ги ... Kleo в цьому році хіба що лава запасних світить та крики з трибуни "Та хто ж так їздить?!"  

Ой! Якщо я правильно зрозуміла, то я вас безмежно рада! 

Ось, ще недавно бачила себе отак, а тепер вона підходить вам  :D

301980.jpg

Опубліковано

Даааааа, історія з пошуками Клєо, це вже класіка.

Ги ... Kleo в цьому році хіба що лава запасних світить та крики з трибуни "Та хто ж так їздить?!"  

Ой! Якщо я правильно зрозуміла, то я вас безмежно рада! 

Ось, ще недавно бачила себе отак, а тепер вона підходить вам  :D

301980.jpg

Ну да...це було б приблизно так :g12:

Ех...а на каток то хоцца :g04: ...чоловік каже пішли, посидиш - подивишся, але то ж не цікаво, хочеться прокататися :g22: , вже напевно і забула як задом на перед їхати :g12:, а так до наступної зими чекати.

Опубліковано

Ех...а на каток то хоцца :g04: ...чоловік каже пішли, посидиш - подивишся, але то ж не цікаво, хочеться прокататися :g22: , вже напевно і забула як задом на перед їхати :g12:, а так до наступної зими чекати.

От бачте, да?

g13.gif

З.І. 0016.gif

Опубліковано

Пєшеходи, а я вже дома :)

піп, піп, одне падіння на 5 точку не спортило задоволення від катка. Мега супер було. Всім дякую. Приємно познайомитись laska, Tarzanych, "ALEX", PavelS.

Tarzanych І ще раз вітаю

А я все їздила дивилась можливо десь редактор їзить, аву, аву, а його все нема. А казав, так казав, що буде......

Опубліковано

Ох які ви всі шустрі:) А хто вже повечеряв? А я встиг rolleyes.gif

Всім дякую за компанію, дуже приємно було познайомитись з новими цікавими людьми.

Впав лише разок, коли вчився робити різкі повороти, але і то легесенько, так що катання вдалось на славу.

PavelS'у окреме дякую за скорочення дороги додому.

Опубліковано

...Із кожним ковтком, надії таки знайти « REDAKTOR» ставало все менше. Але принаймні з настроєм кава таки допомогла. Подумаєш, обійдуся і без « REDAKTOR»...

Не довго залишався з тими думками. Що ви думаєте? Активізувались «кредактороімітатори». Таке враження, що в них там така собі гра була:

«Хто зіб’є його першим, той і редактор» :)

І хто зна, чим би закінчився той вечір, якби не...

вот тобі на..........

Опубліковано

піп, піп, одне падіння на 5 точку не спортило задоволення від катка. Мега супер було. Всім дякую. Приємно познайомитись laska, Tarzanych, "ALEX", PavelS.

Tarzanych І ще раз вітаю

А я все їздила дивилась можливо десь редактор їзить, аву, аву, а його все нема. А казав, так казав, що буде......

І коли це я "таак казав, тааааак казав"?;)

Ну, а якщо серйозно, шкода, що не вийшло. Тим не менше, Кукуся, ти тільки уяви, яка ж то буде зустріч наступного разу :)

P.S. А поки: 1-1 :)

Кста з слідуючого понеділка якось нада повторить

Опубліковано

Отримав купу позитиву від катаня у вашому товаристві :ok: Всім Дякі за сьгодняшній вечір!!!!!Якщо ніякі форс мажорні обставини не поламають мені плани то наступного разу можете розраховувати на мене.

Опубліковано

Отримав купу позитиву від катаня у вашому товаристві :ok: Всім Дякі за сьгодняшній вечір!!!!!Якщо ніякі форс мажорні обставини не поламають мені плани то наступного разу можете розраховувати на мене.

А попробуй не прийти...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...