Перейти до змісту

Несправедлива тарифна політика МТС

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

МТС знов наплював на Волинську область!!! Можливо хтось чув, що вийшов новий регіональний тариф від МТС - "Народний", де можна безкоштовно дзвонити БЕЗ ОБОВ'ЯЗКОВОГО ПОПОВНЕННЯ в мережі МТС безкоштовно та на мережу Київстар по 10 коп.!!!

Так от можливість користування цим тарифом діє діє на території Вінницької,Житомирської,Івано-Франківської,Київської,Львівської,Миколаївської,Тернопільської,Одеської,Рівненської, Хмельницької,Черкаської,Чернігівської областей та Криворізького району.

Опубліковано

Дійсно, неправильно вчинили з Волинською областю!! Напевно це тому, що маркетологи вважають Луцьк всією областю. Тут фактично всі на МТС, ну звісно є невеликий відсоток Лайфу та Київстару. А от по області ситуація явно не на користь МТС. Тут вже лідирує (причому впевнено) Київстар. Населення області 1 млн. жителів, а Луцька лише 200 тис. Хіба ж їм не вигідно простимулювати 800 тис. людей??? Тим більше, що "Лайф Захід разом" потрохи почав набирати абонентів. Можливо ще і додадуть цей регіон (згадується ситуація з "Галичиною"). Так от чому Рівненська та Львівська області мають цей тариф, а ми - ні??? Треба волинянам залишати свої побажання оператору, бо самі вони нічого змінювати не будуть та й не захочуть... Прохання: кому не важко, напишіть на мило МТС-су, або залишіть свої негативні відгуки про дану ситуацію, подзвонивши в службу підтримки.

Опубліковано

згідний на всі 100!!!

вже давно чекаю тариф типу МТС УКРАЇНСЬКИЙ для нашої області на противагу Life Захід.

І доречі, судячи по своїх знайомих, не так вже і багато у нас МТС юзерів. Причому основна їх к-сть саме в м.Луцьк. По селах 90% користуються КС, тарифи в якому також приємніші ніж в "яєць".

Прохання: кому не важко, напишіть на мило МТС-су, або залишіть свої негативні відгуки про дану ситуацію.
+1 :smile-zachot:

З питань стосовно послуг компанії MTC телефонуйте:

044 240 00 00 (для абонентів МТС);

044 240 00 01 (для корпоративних абонентів МТС);

також можна написати на їх мило Тут:

Опубліковано
та Криворізького району.

Скоро дійдем до роумінгу всередині міста... А бидло маса буде жрати і дякувати, ой як добре, ой як добре...

Опубліковано

не судіть по собі

laser, по - перше, шановний, я по собі не суджу, оскільки сам в даний момент користуюсь Лайфом та Білайном, по друге, у Вас є інша статистика користувачів мобільним зв'язком у Луцьку, то поділіться з нами.

Опубліковано

Інформація для порівняння, наприклад, з Львівською областю: там діє аж ТРИ РЕГІОНАЛЬНИХ ТАРИФИ!!! Це МТС без поповнень Львів, "Український" та "Народний".

Навіщо давати знижку, якщо піпл і так хаває?

Згідний,але якщо мовчати і продовжувати бути задоволеними тарифами, то вони зроблять абонку і 100 грн.
Опубліковано

Фух, накатала "тєлєгу". Wettal, молодець за піднятий "шмон" і дякую за озвучене цифрове співвідношення жителів Луцька і області і наголос на пропозиції Life Захід. :smile-zachot: (було використане при написанні).

Можу викласти сам текст листа.

А "Супер МТС без поповнення Львів" і "МТС Український" - це один і той самий тариф. перейменований і додана Ів.-Франківська область. Але суті це не міняє. :blush:

Опубліковано

Це мій лист:

"Доброго дня!

Хотілося б почути вичерпну інформацію щодо політики ПрАТ «МТС Україна» в питанні пропозиції нових тарифних планів для клієнтів передоплати у Волинської області. Не секрет, що мобільні оператори зацікавлені у нарощуванні і утримуванні своєї абонентської бази, причому в світлі не зовсім адекватної політики ТОВ «Астеліт» (оператор «Лайф») на протязі 2010 р. до своїх контрактних та пріпейд-абонентів та злиття ЗАТ «Київстар GSM» та ЗАТ «Українські радіосистеми» («Білайн») є можливість відтоку частки їх абонентів. З кінця 2009 р. і на протязі 2010 р. компанією МТС пропонуються до підключення т.зв. тарифні плани «без поповнення» («Супер МТС без поповнення Київ», «Супер МТС без поповнення 2 Центр», «Супер МТС без поповнення Одеса», «МТС Український», тариф «Народний»).

Так, дія ТП «Супер МТС без поповнення Київ» - м. Київ, Київська область, ТП «Супер МТС без поповнення 2 Центр» - Вінницька, Житомирська, Київська та Черкаська області, ТП «Супер МТС без поповнення Одеса» - Одеса і Одеська область, ТП «МТС Український» - Львівська та Івано-Франківська області, ТП «Народний» - Вінницька, Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Тернопільська, Одеська, Рівненська, Хмельницька,Черкаська,Чернігівська області та Криворізький район.

Не важко побачити, що деякі області покриваються одночасно двома, а то і трьома ТП «без поповнення». В той час коли у Волинській області не діє жодний подібний ТП. Чому така несправедливість? Можливо у обласному центрі (м. Луцьк) на думку ПрАТ «МТС Україна» достатня кількість абонентів, але крім обласного центру є жителі області, районих центрів (4/5 усіх мешканців області), переважна кількість яких користується послугами ЗАТ «Київстар GSM» (зокрема, ТП віртуального оператора «djuice») - склалося історично, що спочатку покриття було краще ЗАТ «Київстар GSM». Також йде активне нарощування абонентів ТОВ «Астеліт» тарифним планом «без поповнення» «Вільний лайф максимум ЗАХІД».

Отже, прошу прояснити, чи будуть в найближчому майбутньому пропозиції подібних ТП для жителів нашої області, коли їх очікувати, і якщо ні, то чому. Питання носить не абстрактний характер, бажаю визначитись для своєї родини і найближчого оточення яким мобільним оператором будемо користуватись.

З нетерпінням очікую на Вашу відповідь.

Дякую."

Адреса на сайті МТС: http://www.mts.com.ua/ukr/ask_expert.php (до речі, написана в 3-му пості теми)

Можете переформулювати своїми словами, головне - "наїзд", як це так, що Волинь "в абідє" :ohmy:

Так би мовити, добити кількістю ображених волинян!

Опубліковано
Скоро дійдем до роумінгу всередині міста... А бидло маса буде жрати і дякувати, ой як добре, ой як добре...

Не згідний з тобою, в основному "бидло маса" і скаржиться на дороговизну тарифів, а нормальні люди спокійно собі живуть, працюють і заробляють гроші. Ось та "бидло маса" і має в кармані два телефони пятирічної давності з сімками Білайна та Лайфа, які не поповняють по півроку. Стабільно користуюсь мобільним звязком від МТС(ЮМС) з моменту запуску GSM у Луцьку, десь півтора-два роки назад сам ходив з двома телефонами, тому що комусь було дорого звонить до мене. Вирішив питання дуже просто, якщо людина не може собі заробить грошей на поповнення мобільного, то навіщо мені такий кліент. І якщо треба, я телефоную не звертаючи увагу на номер телефону - міський, мобільний і який оператор.

З.І. Ні до кого особисто не звертаюсь, я просто висловив свою думку :blink:

Опубліковано

Суть мною сказанного була не в цінах та сімках, а те що до приходу російських капіталів на мобільний ринок в нас було багато переваг перед ринком російським - а саме ніяких регіональних тарифів, ніяких регіонів, роумінг всередині держави, зон, відносна зручність та простота тарифів. Посекунду тарифікацію в нас теж ввели першими.

Тепер іде повний відкат - вводяться регіони, регіональні тарифі, всередині-українськи роумінги, а подекуди навіть знов поветається похвилинна тарифікація.

Ти напевно не був в Росії, і не знаєш, наскільки їх мобільний звязок програвав нашому у зручності ще у 2005-2006 роках.

Те що 2 роки назад в рос. МТС називалось "простими тарифами" - це листок А4 з розграфленною таблицею.

Я вже не кажу на відсутність без-контрактного підключення в Росії як класу.

Але таким як ти, що в лоб що полбу... Чи ти може думаєш, що ці регіони і роумінги, вони десь окремо, а я собі в своїй хатці сховаюсь і мене це не зачепить? В Умовах коли рос. монополісти повністю контролюють наш ринок мобільного звязку, зачепить, ще й як зачепить.

Не здивуюсь якщо наступний крок - відміна безконрактних підключень, та сімки виключно по паспорту.

Підсумуючи, хто поняв той поняв, я чесно, втомився вже бути у ролі К,О, напевно більше не буду писати на цю тему

Хто поняв той поняв, хто не поняв вже і не пойме.

Опубліковано

Коли створював тему не думав, що буде така дискусія. Щоб там не говорили ті люди, яким по*іг, скільки вони тратять за зв'язок, я приємно вражений та вдячний тим користувачам, які залишили свої думки та твердження стосовно піднятого питання.

Цілком згідний з max. P.S. До речі, плату за вхідні (не плутати з доплатою)в нас здається також першими відмінили, порівняно з Росією.

Опубліковано

Scorpio

похвально, що заробляєш! Але нашо 10 раз на цьому наголошувати в одному пості і обсирати тих, хто одночасно юзає 2 телефони??? Зверхнє ставлення над "бидло масою" варто трішки приховати в собі, бо нічого в цьому світі немає вічного. І зі стабільним бізнесом також може щось статися...

що платити 200грн в місяць за розмови, а що платити 50 за ту ж саму к-сть дзвінків. Є різнниця??? :glare:

"Щоб бути самодостатнім і заможним потрібно не лише заробляти, а ще й вміти економити."

Опубліковано

Особисто в мене телефон на 2 сімки. Лайф і МТС. Лайф не поповнюю взагалі - ТП: Лайф Галичина (той же Лайф Максимум Захід). На МТС час від часу закидую гроші, щоб дзвонити на інші оператори. Такій стан речей мене повністю влаштовує. І дійсно - не клієнт за оператором бігає, а навпаки.

Опубліковано

ІМХО, не стоїть питання хто за ким має бігати (оператор за клієнтом і тільки так! ), особисто мені було трохи образливо за свою "малую родіну" (тобто за Волинську область).Якщо 70% теріторії України охоплено тарифними планами без поповнення і тим більш уся Західна Україна (крім здається Закарпатської обл. але там теж є свій якійсь регіональний тариф), то чим Волинь гірша? Так - так, ні - той ні (не смертельно). Мала трохи часу, бойовий настрій, накатала листа. А раптом?

Згідна, що раніше тарифи були "звєрскіє", та і у Росії зараз теж весєлуха, не все в нас так вже і погано...Але чим ми, волиняки, гірші за Рівне, Львів, Хмельницький?...

Опубліковано

Свого часу, коли Лайф запустив свій ТП без поповнення, зі всієї Західної України лише Рівненська обл. не попадала в список. Зараз вже там є. Думаю з часом появиться і Волинь!!!

Опубліковано

Свого часу, коли Лайф запустив свій ТП без поповнення, зі всієї Західної України лише Рівненська обл. не попадала в список. Зараз вже там є. Думаю з часом появиться і Волинь!!!

Було таке, потім добавили ще й Хмельницьку. Але чому з часом, а тому, що також були невдоволені абоненти, які почали звертатися в Лайф. Тобто можливо і МТС до нас прислухається.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

мені ось що відписали з Техпідтримки:

Шановний ***!

Ваше звернення розглянули в Центрі Обслуговування Абонентів.

Перш за все дякуємо Вам за вибір ПрАТ "МТС Україна" в якості оператора, що надає Вам послуги мобільного зв’язку та Ваші зауваження.

Ваш лист дуже важливий для нас, оскільки Ви звертаєте увагу компанії на моменти, що цікавлять саме Вас.

Ваше звернення, в якості побажання, передано для аналізу.

Слід зазначити, що в даний час регіональні відділи продажу ПрАТ "МТС Україна" проводять самостійні акції для жителів своїх регіонів, що не суперечить чинному законодавству і є загальноукраїнською і міжнародною бізнес-практикою.

В разі розширення зони дії тарифного плану "МТС Український" інформація буде розміщена в голосовому меню по номеру 111, а також на сайті http://www.mts.com.ua/ukr/prepaid.php?pid=6&tid=397.

Дякуємо за увагу до нашого сайту.

Так шо цей ігнор Волнської області не стільки з Києва, скільки через безініціативність волинського регіонального відділення! Казли.

Опубліковано

mrZED а якщо придбати стартовий в регіоні, де діє потрібний тобі тарифний план, там його активувати, а користуватись тут?

Нульовий тариф у рамках 33 безкоштовних хвилин на день діє тільки на території Львівської та Івано-Франківської областей.

Ага. Знач нічо не буде. :(

Мені здається, що більшість акцій проводиться там, де проникнення оператора саме мінімальне.

Опубліковано

"Голосуйте ногами". Наприклад, ось недавно МТС не дорахувався одночасно шести абонентів. Якраз перед новорічними святами. І далі буде, якщо політику не поміняють. В крайньому разі будуть номери "на вхід", адже два телефони/сімки у активних людей тепер не рідкість, а якщо добавити майбутню можливість міняти оператора без зміни номера.... :rolleyes:

Опубліковано
можливість міняти оператора без зміни номера

це анріал. як я тоді буду знати на який оператор я дзвоню і яка буде тарифікація дзвінка?? Перепитувати кожного разу в співрозмовника, який у нього оператор? Це ідіотизм.

перші 3 цифри ( ..050, ..099, ..067 і т.д.) закріплені за конкретним оператором не просто так, а для зручності абонентів.

Опубліковано

перші 3 цифри ( ..050, ..099, ..067 і т.д.) закріплені за конкретним оператором не просто так, а для зручності абонентів.

Аж ніяк не для зручності абонентів. Технічна реалізація вимагає цього для надання відповідних діапазонів номерних ресурсів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...