Перейти до змісту

До нас їде Янукович

Vetalkab

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

не даремно "Кобра" порядок на дорогах наводить :)

а на Загородні на перенатальному центрі фарбують будівельні крани

• Відповідей 274
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

На Модерні вже тиждень говорять,що має відвідати.Вже складений маршрут,по якому будуть водити 'гаранта'.Всюди на території марафет,кладуть бруківку.В деяких цехах ремонти зробили ліпші,ніж в мене в кімнаті.Але його чекали ЗАВТРА!!! Поки що його тут не видно.

Опубліковано

я так думаю, що з усіма форумними борцями з режимом і диктатурою можна буде познайомитись по маршруту слідування кортежу гаранта. певно, протестуватимуть, покажуть йому, як до нього народ ставиться.

Опубліковано

В обласній лікарні на вокзалі готують два відділення для відкриття гарантом. Все підчищають.

Янукович приїде взавтра в Луцьк і йому запропонують відвідати 1-2 об'єкти з 5 на яких його чекатимуть і активно зараз готують. Він сам і його оточення має вже тут на місці вибрати - куди поїхати і на фоні чого попіаритися перед камерами 1+1, Інтера, СТБ і т.д. :)

Опубліковано

кажуть сина пригледів нашого модерн-експо.... хто що чув ? :)

Хай та сина іде на х@й :) ніхто нічого не чув, сам придумав ? ;)

А взагалі приїзд таких персон супроводжується "сплошним позітівом", починають все марафетити, прибирати, любо глянути як шевеляться всі служби :0142:

Опубліковано
кажуть сина пригледів нашого модерн-експо.... хто що чув ?

Ну якщо слухати, що кажуть, то вся Волинь (разом з кріпосними) давно сину януковича належить :_07:

Опубліковано

Не приедет сегодня гарант. Откладываеться визит на неопределённый срок. Наверное на машине в облом ехать, а вертолёт погода не пущает.

Опубліковано

Бу-га-га!!!А так місцеві чиновники-блюдолизи готувалися.Банерів на Рівненській,на Біг Бордах понаклеювали,стовби вздовж маршруту проїзду гаранта комунальники пофарбували.Сам губернатор на Модерн вчора ввечері навідувався,авось президент надумає відвідати.А тут такий облом...

Опубліковано

Банерів на Рівненській,на Біг Бордах понаклеювали,стовби вздовж маршруту проїзду гаранта комунальники пофарбували.

народ курячі яйця приготував...

Опубліковано

А як вчора на Ягодинській митниці готувалися до відкриття нового переходу! Музика грала, червоні коврики стелили, собаки з митниками приходили, пузаті прикордонники шикувались-марширували, дядьки з широкими лампасами інспєктіровали! а тут таке... Весь празднік дощом змило...

Опубліковано

"Як стало відомо ВолиньPost, про відміну прильоту Януковича на Волині знали вже о першій ночі."

Звіздьож, я знав ще о 22,38 (телефонний дзвінок, тому така точність).

Опубліковано

"Як стало відомо ВолиньPost, про відміну прильоту Януковича на Волині знали вже о першій ночі."

Звіздьож, я знав ще о 22,38 (телефонний дзвінок, тому така точність).

сам ВФ подзвонив попередити?;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...