Перейти до змісту

Жертва реклами :-)))

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прийшла в магазин по хліб.

Дивлюсь - печиво "Орео". Бачила про нього рекламу ("покрути, лизни, опусти в молоко..."). Вирішила купити малюку для проби.

Сама дууууже люблю все шоколадне з шоколадною начинкою, полите шоколадом та посипане шоколадною стружкою. :blush::D

Звернула ще в ТВ-ролику увагу на те, що воно якесь надто темне. Ну, думаю, дуже шоколадне - значить добре.

Там була фасовка по 2 і по 6. Якраз на ті, що два десь не було ціни - щоб було швидше купила 6.

Вдома, коли відкрила - побачила, що воно не просто дуже шоколадне по кольору, а практично чорне. Малому давати передумала.

Але ж купила - не викидати ж. ^_^

Набовтала собі чаю. Печиво приговорила. :0005:

Пройшло близько години - покликав мене "білий друг" обніматись... Так зле мені давно не було.

ОТОЖ.

Хто ще повівся на яскраву рекламу якихось (будь-яких) продуктів харчування чи споживання :blink: ?

Діліться досвідом. :huh:

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

У мене дещо інший прикол трапився.

Сьогодні прийшло СМС від Ельдорадо.

Суть пропозиції: купуючи три товари, третій товар -БЕЗКОШТОВНО.

Вирішив перевірити "халяву". Зайшов у магазин. З дуже небалачкого менеджера вдалося витягнути інформацію, що третій товар буде безкоштовний, якщо він коштуватиме не більше 50% ціни дешевшого з перших двох товарів.

Отак.

Вкотре переконався, що Ельдорадо морочить голову людям і ціни там лише на перший погляд демократичні.

"Проколи" з продуктами харчування зараз пригадати не можу. Згадаю - напишу!

П.С. "Хороший товар продається сам, а поганий рекламують"!!!

Опубліковано

"Хороший товар продається сам, а поганий рекламують"!!!

Та вроді й знаю таке.

АЛЕ "Кіндери" та "Барні" і рекламують і ми малому купуємо періодично.

Опубліковано

АЛЕ "Кіндери" та "Барні" і рекламують і ми малому купуємо періодично.

а я їх і сам не проти скуштувати, хоча мені вже 3-й десяток :smile3:

Опубліковано

а нашо таки лизати?

Аби створити інтригу, привернути увагу!

Просто ті витрати, які мали піти на якість і добротні компоненти замінили витратами на рекламу і збут!

Зараз головне зекономити на сировині, але щедро оплатити "промивання мізків" з допомогою агресивної реклами і просування!

Опубліковано

Аби створити інтригу, привернути увагу!

Просто ті витрати, які мали піти на якість і добротні компоненти замінили витратами на рекламу і збут!

Зараз головне зекономити на сировині, але щедро оплатити "промивання мізків" з допомогою агресивної реклами і просування!

Приблизно на те ж саме що і крутити :D

якийсь ідіотизм... за кого нас мають?! :sq_ye: d'oh!

Опубліковано

а нашо таки лизати?

Просто рекламний хід, а яка хоч ціна печива?

Опубліковано

Я телевізора не дивлюся, реклами "Орео" не бачив.

Минулого тижня на роботі в столовці побачив нове печиво - "Орео", купив, по кольору - дійсно, чорне, білим кремом перемазано, з"їв - мені воно навіть дуже смачне. :ok2:

Сьогодні знову купував. Класне.

Можливо ТС попало якесь спорчене чи що...

З.І. Ціна - 3.50 грн. за 6 шт., 1.50 грн. - за 2 шт..

Опубліковано

а нашо таки лизати?

Просто рекламний хід, а яка хоч ціна печива?

Це було не сьогодні (і не одна покупка). Не пам"ятаю. Близько 4х грн.

Опубліковано

печенье класса "покрути-лизни" продается уже over 9000 лет и засветилось даже в какой-то комедии, где главный герой выедал в печенье именно серединки :smile3: да тот же Супер-Контик продается десятилетие, если не больше..

из широко продвигаемых сегодня ништячков (ролики, бигборды, плакаты), особенно интересны крекеры TUC в которых много вкусного :dont:

Опубліковано

Тому що це виростив і продав, а не набовтав хімії і неможеш по класичній схемі продати, бо нікому нетреба.

Рідко коли речі типу яблук і т.п. рекламуються...

А реклама для того що не продається саме по собі, або коли треба свою марку споміж інших пропхнути.

Опубліковано

Телевізор вже не дивлюся років 5 і на рекламу не ведуся принципово. Чого і всім бажаю.

))) І ми - рекламісти не будемо тебе переконувати в протилежному, о мудрєйший з покупців!

http://video.yandex.ru/users/arni-raj/view/1770

Опубліковано

А мені Орео дуже смачні... Їм їх частенько))) Хоча чорний колір цього печива спочатку викликав певні підозри....)))

Опубліковано

покрути,лизни,отдай ближнему

ИМХО покрути, лизни, вмочи в молоко будет вкуснее с обычным печеньем "День і ніч", там хоть молоко лучше впитается за ту секунду чем с этим печеньем полностью в шоколаде.

Опубліковано

а нашо таки лизати?

Простоквашино дивився? Памятаєш як Матроскін дяді Феді казав бутер з колбасою донизу набагато смачніше.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...