Перейти до змісту

Точіння ножів

yura2281

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Де можна класно наточити ножі? Будь-які?

Хто знає крапки?

Знаю одну таку крапку. ^_^

Пр-т Волі (приблизно буд.37). У будинку, де стоматологія та бібліотека - з лівої сторони є перукарня. В ній справа віконечко з дядьком - ось там.

Відразу кажу: його послугами не користувалась, тому відгук залишити не можу....

Опубліковано

Чоловік у коханки, вона йому каже:"Що даремно сидиш, хоч ножі наточи".

Він точить, а тоді раптом думає:"А хто ж у мене вдома ножі наточує?":)

• 3 тижня потому...
Опубліковано
Не знаю як називається,але точить дуже добре.На ринку продаються))

Если затупилось можно открутить пару болтиков и вуаля заново класно точат. Жаль не на долго хватает. Благо эта точилка стоит пару грн.

Опубліковано

Не знаю як називається,але точить дуже добре.На ринку продаються)) :smile-zachot:

Такою точилкою можна лише вгробити ніж. Після заточки на такій байді подивись уважно на лезо ножа - воно не заточене, а "рване". Такий спосіб використовується в косах. Клепаємо (рвемо), а потім брусиком підганяєм рваності щоб не задиралися. Якщо мова про ніж, то нічого краще ніж правильний набір брусків немає!

• 1 місяць потому...
Опубліковано

На колишній вулиці Мєдвєдєва, зараз сенаторки Левчаківської в підвалі де пневматичну зброю продають. Біля магазину "Ратекс". Правда ціна космічка - 2 грн/см. Проте ножі по людські точаться, ну якщо це не для хати, а для полювання, наприклад.

• 1 рік потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано
Есть анекдот классный на эту тему

"Мужик приходит к любовнице, она ему говорит:

-Милый, я пойду в душ, а ты пока поточи ножи....

Точит мужик ножи и тут задумался... хммм... а кто же мне ножи тогда дома точит???..."

Вот я этот анекдот мужу рассказала, короче теперь он всегда точит ножи, если вдруг они тупятся, я ему анекдот напоминаю))

Опубліковано

Ножі для збору грибів в лісі, зазвичай точу так, що бриють :) Маю таких спеціально 2 штуки. І 1 мисливський (подарунок) - в процесі такого точіння.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...