Перейти до змісту

Як купити житло в кредит?

pupchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо шукати конфіскат, то в яких банках?

Які взагалі банки дають кредити на сьогоднішній день на житло?

Як ще можна купити в кредит без банків?

Буду вдячний за будьяку консультацію.

Дякую.

Опубліковано

Про конфіскат забудь, все що хороше забирається своїми ще в банку.

Але зараз (на жаль ) дуже багато людей , які продадуть за пів ціни в тому числі і заставне , бо просто нема виходу.

Шукай .

Опубліковано

Кредитують, наразі, кілька банків, зокрема "Кредобанк", ВТБ, ОТР-банк, "Індекс-Банк", "Universal Bank", певно є й інші, але про ці знаю напевно, оскільки вони самі скидали нам свої умови. Кредитують лише в гривні, ефективна ставка в районі 19,5-21,5 % річних, перший внесок 30-40-50 відсотків від вартості, термін кредитування до 20 років. Вимоги банків по доходах зараз дуже високі.

Крім іншого, можна шукати квартиру, що знаходиться в заставі і нотаріально оформити переуступку боргу на себе, там умови можуть виявитися кращими, але не всі банки працюють таким чином, тут потрібно розмовляти в кожному конкретному випадку.

Опубліковано

Якщо грошей зовсім мало- ваірант шукати житло на околицях, або в містечках супутниках Луцька.

Ну є ще догляд за пенсіонерами.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Якщо шукати конфіскат, то в яких банках?

Які взагалі банки дають кредити на сьогоднішній день на житло?

Як ще можна купити в кредит без банків?

Буду вдячний за будьяку консультацію.

Дякую.

Конфіскат "світить" потенційно великими проблемами. Людина, у якої банк забрав квартиру, може потім її відсудити! Аргумент для суду: ви купили нерухомість за несправедливою ціною, СКОРИСТАВШИСЬ ВАЖКИМ СТАНОВИЩЕМ ПОЗИЧАЛЬНИКА БАНКУ!!!! Вам ті клопоти треба??? Зекономите 1-2 тис (доларів,(банк більшої знижик не дасть)- а можете втратити і гроші і нерви!!!

• 1 рік потому...
Опубліковано

Підкажіть будь ласка які банки зараз кредитують покупку житла на первинному (!!!) ринку?

Ну і, можливо, хтось знає умови і де вигідніше (менш страшніше))) )... Буду вдячна.

Опубліковано

По первичці можна спробувати пройти через програму "Доступне житло". Її в цьому році під вибори успішно фінансують.

Схеми є дві:

1) 30% від вартості квартири компенсує держава. Інші 70% треба акумулювати самому, також частоково можна залучити і кредитні кошти. По цій схемі по Луцьку включені 2 будинка. Один на Федорова 4 (ЛДБК) і будинок Луцьксантехонтаж (здається той що за податковою).

2) 3%-й кредит, який зараз активно розкручують по ТБ. Фінансують державні Ощад і Укргаз. У вас в кредитному договорі стоятиме 16% річних 13% з яких компенсує держава. якщо звичайно весь час у бюджеті будуть на те гроші.

Для того щоб пройти по програмі треба бути включеним в до переліку осіб, що потребують поліпшення житлових умов...

Опубліковано

По первичці можна спробувати пройти через програму "Доступне житло".

Дякую, це все я знаю.

Цікавить якраз житло первинного ринку, яке не бере участі у програмі.

От така вже новенька квартирка приглянулась)

Опубліковано

я тут порився по борді у розділі нерухомість - афігєл, двокімнатна квартира у центі чверть мільйона гривень, якщо середня зарплата по моїм спостереженням 2000-2500 грн це треба 8 років не їсти не пити а працювати працювати і ще раз працювати... А ще у нас відбирають мову...

Опубліковано

я тут порився по борді у розділі нерухомість - афігєл, двокімнатна квартира у центі чверть мільйона гривень, якщо середня зарплата по моїм спостереженням 2000-2500 грн це треба 8 років не їсти не пити а працювати працювати і ще раз працювати... А ще у нас відбирають мову...

ти щось дешеве ще надивився. Новобудови двох кімнатні 60-65 м_2 по 6500 грн/м_2 = 400 тис грн. І це буде пуста квартира в яку щоб зробити повноцінний ремонт треба вкинути 50-100 тис грн і щоб вмеблювати ще 50-100 тис грн. ІТОГО не менше пів мільойона

Опубліковано

отже цілих 16-ть років голодувати, що фізично неможливо у 192 разів для середньостатистичного сметрного, навіть думати страшно про тих, у кого немає де жити... :(

Опубліковано

отже цілих 16-ть років голодувати, що фізично неможливо у 192 разів для середньостатистичного сметрного, навіть думати страшно про тих, у кого немає де жити... :(

воно то так, але з iншоi сторони, по селах стоiть багато *заколочених* хат з землею, порослою бурьяном, так що в самому крайньому випадку вихiд е

• 1 рік потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...