penzlik74 Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 19:57 #26 Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 19:57 от і на)(рена йому вертоліт??? З жиру біситься, чи що? Сьогодні вертоліт, а завтра космічний шатл..... Нє шоб дєньгу маладьожі на розвиток їм давно шатла не хватає тількі з білетами в одну сторону за предели сонця
nickel Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 20:48 #27 Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 20:48 Прикольно, що це все відбувається на фоні народних протестів проти податкового кодексу, підвищення податків і т.д. Дивлячись на такі покупки, стає зрозуміло звідки в них дірки в бюджеті. А ми, б...ь, не хочемо податки платити!!!
qaster Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 20:58 #28 Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 20:58 ну шо вам той вєртальот всім дався? Не такий він вже й вертальот, а так, вертальотік, маленька примха Віті
ZloY Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 21:20 #29 Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 21:20 А я кілька років назад, в газеті читав проповіді якоїсь ворожки щодо долі України, і там щось було про смерть президанта на літаючій машині. Може то воно?
qaster Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 21:26 #30 Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 21:26 А я кілька років назад, в газеті читав проповіді якоїсь ворожки щодо долі України, і там щось було про смерть президанта на літаючій машині. Може то воно? пост відповідає ніку, все витримано в єдиному стилі
Smith Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 21:28 Автор #31 Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 21:28 А я кілька років назад, в газеті читав проповіді якоїсь ворожки щодо долі України, і там щось було про смерть президанта на літаючій машині. Може то воно? Ага...
BIKTOP1970 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 05:43 #32 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 05:43 А я кілька років назад, в газеті читав проповіді якоїсь ворожки щодо долі України, і там щось було про смерть президанта на літаючій машині. Може то воно? Ага, від FIM-92. Хоча тут може форс-мажору і природа підкинути. З його то "везінням" на вінки, двері і т.п.
Songoku Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 06:36 #33 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 06:36 А я кілька років назад, в газеті читав проповіді якоїсь ворожки щодо долі України, і там щось було про смерть президанта на літаючій машині. Може то воно? Ага, від FIM-92. Хоча тут може форс-мажору і природа підкинути. З його то "везінням" на вінки, двері і т.п. Ага маленької бджоли з Зіма :closedeyes: А якщо серйозно, то вибрали серйозну машину + гарний штат обслуговуючого персонолу + пілот висококласний. Ні його зіб'є або бджола, або Ігла
Zerotul Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 07:14 #34 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 07:14 Венок в лопасти попадеть
BARAKUDA Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 18:23 #35 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 18:23 Стоимость управляемой ракеты ПЗРК «Стингер» 80 тыс. долларов в ценах 1986 года.Україна скинулася б на 100-ню таких ракет аби хтось ними шмальнув в тих гадів...
Korosy Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 22:00 #36 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 22:00 Венок в лопасти попадеть нє...яйце. якась пташка на льоту знесе маловато буде.
qaster Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 22:02 #37 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 22:02 нє...яйце. якась пташка на льоту знесе пташка-патріот?
yuraa Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 22:29 #38 Опубліковано 19 Листопада, 2010 в 22:29 Я не буду робити дороги, особисно в мене буде вертольот. © Єгор Лупан
fedot Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 19:37 #40 Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 19:37 Прикольно, що це все відбувається на фоні народних протестів проти податкового кодексу, підвищення податків і т.д. Дивлячись на такі покупки, стає зрозуміло звідки в них дірки в бюджеті. А ми, б...ь, не хочемо податки платити!!!Сволочі ми послідні!...І коли ж вже одумаємося-то? Безсоромний народ, про нас так дбають, ночами не сплять...Щоб підтримувати нас всюди і в усьому - ледь вже не із швидкістю світла пересуваються...Їм же, роботягам, стільки роботи ми, безпринципні і бездушні, накидали...ОДУМАЙТЕСЬ, УКРАЇНЦІ!!!! Схаменіться! Їх труд неоціненний! Ніякі гроші світу не зможуть їм компенсувати недоспаних ночей і титанічної праці в ім"я народу! Падіть на коліна, і віддайте усьо майно своє їм....Воно вам не потрібне, коли такі титани про вас піклуються!
dracepupa Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 12:48 #42 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 12:48 Че вы завидуете ?Перед вами история Графа Монте-кристо .Из завгара в зеки по несправедливому или справедливому поклепу , а потом в князи!!!Пацан заслужил !Вот если бы я стал главой государства я-бы еще не то чудить бы начал!А кто-бы из вас не так-бы ?У каждого бы автомобили или вертолеты или танки и прочая хрень с обоев рабочего стола очень даже быстро переползла бы в гараж, двор,ангар и т.д.Че вы завидуете ?Перед вами история Графа Монте-кристо .Из завгара в зеки по несправедливому или справедливому поклепу , а потом в князи!!!Пацан заслужил !Вот если бы я стал главой государства я-бы еще не то чудить бы начал!А кто-бы из вас не так-бы ?У каждого бы автомобили или вертолеты или танки и прочая хрень с обоев рабочего стола очень даже быстро переползла бы в гараж, двор,ангар и т.д.Че вы завидуете ?Перед вами история Графа Монте-кристо .Из завгара в зеки по несправедливому или справедливому поклепу , а потом в князи!!!Пацан заслужил !Вот если бы я стал главой государства я-бы еще не то чудить бы начал!А кто-бы из вас не так-бы ?У каждого бы автомобили или вертолеты или танки и прочая хрень с обоев рабочего стола очень даже быстро переползла бы в гараж, двор,ангар и т.д.
MrVes Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 13:25 #43 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 13:25 Че вы завидуете ? Перед вами история Графа Монте-кристо . Из завгара в зеки по несправедливому или справедливому поклепу , а потом в князи!!! Пацан заслужил ! Вот если бы я стал главой государства я-бы еще не то чудить бы начал! А кто-бы из вас не так-бы ? У каждого бы автомобили или вертолеты или танки и прочая хрень с обоев рабочего стола очень даже быстро переползла бы в гараж, двор,ангар и т.д. Че вы завидуете ? Перед вами история Графа Монте-кристо . Из завгара в зеки по несправедливому или справедливому поклепу , а потом в князи!!! Пацан заслужил ! Вот если бы я стал главой государства я-бы еще не то чудить бы начал! А кто-бы из вас не так-бы ? У каждого бы автомобили или вертолеты или танки и прочая хрень с обоев рабочего стола очень даже быстро переползла бы в гараж, двор,ангар и т.д. Че вы завидуете ? Перед вами история Графа Монте-кристо . Из завгара в зеки по несправедливому или справедливому поклепу , а потом в князи!!! Пацан заслужил ! Вот если бы я стал главой государства я-бы еще не то чудить бы начал! А кто-бы из вас не так-бы ? У каждого бы автомобили или вертолеты или танки и прочая хрень с обоев рабочего стола очень даже быстро переползла бы в гараж, двор,ангар и т.д. Та тіп0 і з перш0го разу бул0 п0нятн0, ага. Це дядько втілює свої мрії. Завгаром вертольота він ще не був
GOODMAN Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 13:41 #44 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 13:41 Я думаю,таку техніку купують "ЧТОБЫ ВОВРЕМЯ СМЫТЬСЯ".Ще пару "нових законів" і в нас буде свій Бакієв.
BIKTOP1970 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 13:57 #45 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 13:57 Че вы завидуете ?Перед вами история Графа Монте-кристо .Из завгара в зеки по несправедливому или справедливому поклепу , а потом в князи!!!Пацан заслужил !Вот если бы я стал главой государства я-бы еще не то чудить бы начал!А кто-бы из вас не так-бы ?У каждого бы автомобили или вертолеты или танки и прочая хрень с обоев рабочего стола очень даже быстро переползла бы в гараж, двор,ангар и т.д.Че вы завидуете ?Перед вами история Графа Монте-кристо .Из завгара в зеки по несправедливому или справедливому поклепу , а потом в князи!!!Пацан заслужил !Вот если бы я стал главой государства я-бы еще не то чудить бы начал!А кто-бы из вас не так-бы ?У каждого бы автомобили или вертолеты или танки и прочая хрень с обоев рабочего стола очень даже быстро переползла бы в гараж, двор,ангар и т.д.Че вы завидуете ?Перед вами история Графа Монте-кристо .Из завгара в зеки по несправедливому или справедливому поклепу , а потом в князи!!!Пацан заслужил !Вот если бы я стал главой государства я-бы еще не то чудить бы начал!А кто-бы из вас не так-бы ?У каждого бы автомобили или вертолеты или танки и прочая хрень с обоев рабочего стола очень даже быстро переползла бы в гараж, двор,ангар и т.д.<Ctrl>+<V > заклинило?<Ctrl>+<V > заклинило?<Ctrl>+<V > заклинило?
NOcomments Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 14:14 #46 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 14:14 Тепер Вітя точно "всемогущий" і літати вміє...
Zerotul Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 14:25 #47 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 14:25 Тепер Вітя точно "всемогущий" і літати вміє... Будущее Украины в тех же руках,которые будут держать народный стингер
BIKTOP1970 Опубліковано 15 Грудня, 2010 в 15:10 #48 Опубліковано 15 Грудня, 2010 в 15:10 Крім вертольота Януковичу придбають три літакиГлава Держуправління справами Андрій Кравець заявив, що витрати в бюджеті на його установу збільшені для покупки трьох літаків.Про це в середу пише газета Сегодня."В 2011 році будуть куплені три літаки Ан-148, щоб замінити наявні зараз два Ту-154 1981 і 1983 років випуску", - сказав він.Раніше глава АП Сергій Льовочкін говорив, що частина цих літаків буде використовуватися на комерційних рейсах, щоб окупити утримання інших."Крім того, у клініці "Феофанія" запрацює радіологічний центр - він працюватиме для всієї країни, а не тільки для чиновників, і потребуватиме серйозного фінансування", - також додав Кравець.Як відомо, на літаки збільшені витрати на 84 мільйони грн, а на лікування депутатів і модернізацію клініки виділені 96 мільйонів.Українська правда
Ko3bMa Опубліковано 17 Грудня, 2010 в 09:45 #49 Опубліковано 17 Грудня, 2010 в 09:45 просто на його вертольоті встановлена протияєчна і антивінкова системи)))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.