Перейти до змісту

Масові протести проти Податкового кодексу

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Блін, а чого я про це нічого не знав...

Та, думаю, знали.

Давно було...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 398
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Та, думаю, знали.

Давно було...

от провокатори, а я ще звернув увагу, що помаранчевого забагато, але все одно повівся :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та, думаю, знали.

Давно було...

Точно, сніг під ногами, "ТАК" на прапорах (мурашки від думки що підприємці масово сказали ТАК податковому кодексу :) )

Отто видно вирішив взбудоражить кров в наших жилах...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось ніфіга я такого не бачив сьогодні. Та і фото дуже схоже на 2004 рік :rolleyes: Помаранчеві прапори і сніг під ногами...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так я ж не дописав :D

вранці ...

5 років тому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тю, а я наївний повівся <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тю, а я наївний повівся <_<

Да ви не ведіться, а закуповуйте вазелін та вивчайте позу "Ку".- це вам дуже скоро буде потрібне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну скорее народ поставит некоторых в позу ку-рано или поздно.

А немо наверное вазелин продает-вот хочет нахапатся пока новая система не заработала

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А немо наверное вазелин продает-вот хочет нахапатся пока новая система не заработала

Вазелин, масло, солидол, смазку - спеши пока цены не поднимал.

Да ладно шучу, а если без приколов - ничем акции не закончаться,

максимум пару дней побунтуют и станут в позу, в любом случаэ максимум до 01.01.11.

Вопрос почему - да 'патамушто' у "90% хохлов" психология раба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вазелин, масло, солидол, смазку - спеши пока цены не поднимал.

Да ладно шучу, а если без приколов - ничем акции не закончаться,

максимум пару дней побунтуют и станут в позу, в любом случаэ максимум до 01.01.11.

Вопрос почему - да 'патамушто' у "90% хохлов" психология раба.

и ты конечно в эти 90% никак не входишь?Или ты не хохол?Мойше ты чтоли?Мойше когда отдашь мне тех 3 рубля которые мой дед одолжил твоей свекрухе?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и ты конечно в эти 90% никак не входишь?Или ты не хохол?Мойше ты чтоли?Мойше когда отдашь мне тех 3 рубля которые мой дед отлжил твоей свекрухе?

Куда, Как, и Кому - я вхожу, ет мое личное дело ))

Давай без личностей, ок ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и ты конечно в эти 90% никак не входишь?Или ты не хохол?Мойше ты чтоли?Мойше когда отдашь мне тех 3 рубля которые мой дед отлжил твоей свекрухе?

Куда, Как, и Кому - я вхожу, ет мое личное дело ))

Давай без личностей, ок ?

Мойше где ты увидел личностей?вот Ленин личность,а ты так ,хохол который не входит в те 90% рабов и который будет в числе 10% не рабов делать йевайуцию

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у_кого у_кого там наркоту нашли?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у_кого у_кого там наркоту нашли?

В Хмельницком организатору митинга предпринимателей подбросили наркотики

Власть

19/11/2010, 12:16  

В четверг, 18 Ноября одному из организаторов предпринимательской акции протеста против Налогового кодекса в Хмельницком Татьяне Ковалевской подбросили наркотики. Об этом сообщила народный депутат, заместитель председателя партии «За Украину» Ксения Ляпина, сообщили «Комментариям» в пресс-службе партии

По ее словам, организатора акции задержали вчера во второй половине дня и по настоящее время удерживают в отделении милиции. Сейчас МВД не дает возможности адвокатам Татьяны Ковалевской ознакомиться с материалами, на основании которых она была задержана. Также не сообщается о возбуждении уголовного дела.

«Власть своеобразно заметила предпринимательские акции. Сейчас начинается процесс преследования протестующих. С одной стороны арестовывают активистов, обвиняя их в нарушении общественного порядка. С другой стороны, прекрасно понимая, где источник организации этой акции, одной из активисток штаба протестующих в Хмельницке подбросили наркотики», -, - отметила депутат.

«Мы возвращаемся в 90-е годы - когда человека не за что «взять», то делаются такие вещи», - отметила она.

Ляпина сообщила, что предпринимателей сейчас обвиняют в том, что якобы штаб занимается наркоторговлей, а не организацией акций.

«Это делается для того, чтобы напугать их и разбить их работу, чтобы они не могли больше координировать деятельность тысяч предпринимателей», - убеждена она.

Ляпина заявила, что партия «За Украину» направит по этому поводу запросы с требованием недопущения фальсификации дела, будет всячески защищать предпринимателей и оказывать им юридическую помощь.

Напомним, 18 ноября Верховная Рада приняла Налоговый кодекс.

І після таких приколів знову стояти і мичати під радою? 100% треба за стволи братись і вчити мудаків....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

....Поховайте та вставайте.

Кайдани порвіте

І вражою злою кров'ю

Волю окропіте.

Т.Г. Шевченко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кайдани порвіте

І вражою злою кров'ю

Волю окропіте.

Т.Г. Шевченко

Продаю:

АК 47, АКМ, СВД,... - постійним та оптовим клієнтам знижки )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кайдани порвіте

І вражою злою кров'ю

Волю окропіте.

Т.Г. Шевченко

Продаю:

АК 47, АКМ, СВД,... - постійним та оптовим клієнтам знижки )))

Тут є база оптових клієнтів  м.Луцьк, пр-кт Перемоги, 4. Тел.: (0332) 24-22-10

По-друге: "Один в поле не воин."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого обов"язково в позу ? А працювати не пробували ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого обов"язково в позу ? А працювати не пробували ?

на кого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arbeit Macht Fleisch.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arbeit Macht Fleisch.

тобто Arbeit macht frei? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arbeit Macht Fleisch.

тобто Arbeit macht frei? ;)

Неее... слишком узко мыслишь. Именно Arbeit Macht Fleisch.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

------ БЕЗСТРОКОВИЙ СТРАЙК ------

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось везе в Київ?

http://www.unian.net/ukr/news/news-407174.html

Підприємці висунули ультиматум Януковичу (текст)

Підприємці ініціюватимуть проведення Всеукраїнського референдуму про дострокове припинення повноважень Президента України та Верховної Ради України, якщо Віктор ЯНУКОВИЧ не ветує ухвалений 18 листопада Податковий кодекс.

Про це йдеться в Ультиматумі до Президента України щодо неприйнятності Податкового кодексу, прийнятому вчора, 18 листопада, координаційною радою підприємців, які виступають проти Податкового кодексу, розробленого урядом Миколи АЗАРОВА.

Як йдеться в переданому УНІАН документі, підприємці спільно категорично виступають проти ухвалення, підписання та введення у дію Податкового кодексу.

УЛЬТИМАТУМ

до Президента України щодо неприйнятності Податкового кодексу

Ми спільно категорично виступаємо проти ухвалення, підписання та запровадження у життя Податкового кодексу.

Податковий кодекс нищить малий та середній бізнес, позбавляє мінімальних засобів існування мільйони працюючих громадян та членів їхніх родин. Податковий кодекс знищує середній клас як основу демократії та громадянського суспільства.

Податковий кодекс ухвалюється в інтересах великого капіталу, який знімає з себе соціальну відповідальність за добробут суспільства. Захистивши власні кошти від оподаткування через виведення їх в офшори, правляча в країні олігархія весь фіскальний тягар перекладає саме на малий та середній бізнес.

Ми вимагаємо від Президента:

- у разі ухвалення Податкового кодексу більшістю Верховної Ради — негайно накласти на нього вето та зобов’язати Уряд його відкликати;

- за злочин проти малого бізнесу та середнього класу, задокументований у проекті Податкового кодексу, відправити у відставку його авторів — Прем’єр-міністра Миколу Азарова, віце-прем’єр-міністра Сергія Тігіпка та голову Держкомпідприємництва Михайла Бродського.

Якщо Віктор Янукович не виконає цих вимог і не зупинить введення в дію Податкового кодексу, це означатиме, що він свідомо бере на себе персональну відповідальність за всі негативні наслідки від його запровадження. У випадку введення в дію Податкового кодексу ми будемо змушені захищати своє право на життя, право на підприємницьку діяльність, інші громадянські права і свободи безстроковими страйками та акціями громадської непокори.

Ми звертаємося до місцевих рад усіх рівнів:

- невідкладно скликати позачергові засідання та дати оцінку Податковому кодексу;

- підтримати наш Ультиматум і прийняти звернення до Президента України щодо ветування Податкового кодексу.

У зв’язку з прийняттям Податкового кодексу більшістю Верховної Ради закликаємо зібратися на громадянську акцію 22 листопада 2010 р. о 10:00 біля Адміністрації Президента (м. Київ, вул. Банкова, 11, збір з боку вул. Інститутської) з вимогою до Президента України негайно накласти вето на цей Податковий кодекс.

У випадку підписання Віктором Януковичем Податкового кодексу ми розпочнемо збір підписів за проведення Всеукраїнського референдуму про дострокове припинення повноважень Президента України та Верховної Ради і оголошення дострокових виборів Президента України та Верховної Ради.

Заявляємо про створення Національної Координаційної ради з дострокового припинення повноважень Президента України та Верховної Ради. Запрошуємо представників об’єднань підприємців, громадських організацій, всіх активних громадян увійти до складу Координаційної ради.

Закликаємо всіх громадян України підтримати цей Ультиматум, приєднатися до нашої боротьби за збереження підприємництва, за демократію, справедливість і громадянську свободу в Україні.

Як повідомляв УНІАН, 18 листопада Верховна Рада України прийняла в другому читанні і в цілому Податковий кодекс України. За це рішення проголосували 269 із 348 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неее... слишком узко мыслишь. Именно Arbeit Macht Fleisch.

Якщо я такого ... не слухаю, то вузько мислю? Кльово. =) Може в словах "Arbeit Macht Fleisch" і є якийсь сенс, але для мене він нівелюється під впливом подачі "матеріалу".

В мене є один знайомий, який колись сказав чудову фразу: "Наверное будет дождь. Пора смотреть телевизор." Це називається "широко мислити"? =)

Мені ближче:

Давай не будем играть в слова

На это мы давно мастера

Не зря мы ставили все на перо

В противовес топора

Одни твердят про уменье жить

Другие кивают: Судьба!

Но кто-то смолчал

А кто-то вызвал огонь на себя

і:

Вчера я шел домой - кругом была весна.

Его я встретил на углу, и в нем не понял ни хрена.

Спросил он: "Быть или не быть?"

И я сказал: "Иди ты на...!"

Мы все бежим в лабаз, продрав глаза едва.

Кому-то мил портвейн, кому милей трава.

Ты пьешь свой маленький двойной

И говоришь слова.

Пусть кто-то рубит лес, я соберу дрова;

Пусть мне дают один, я заберу все два;

Возьму вершки и корешки -

Бери себе слова.

Ты воешь, словно волк;

Ты стонешь, как сова;

Ты рыщешь, словно рысь -

Ты хочешь знать свои права;

Слова, слова и вновь слова;

Одним важны слова, другим важнее голова.

Peace! )

vanus, далі шо?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...