Перейти до змісту

The Walking Dead

Matfak

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

нарешті!

Чекаємо перекладу LostFilm.tv

п.с. В якому перекладі дивитесь ви?

то російський переклад чи український?

попередні сезони дивився з перекладом від 121016103651124631_f0_0.gif

Від ЮАтім уже є переклад http://fs.to/video/s...ay&file=5724655

пробуємо

уже скачав...дивитимусь ввечері)))ато зараз кусочками не охота))

доречі включив з цікавості початок..переклад як завжди на висоті)

• Відповідей 229
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну і що, зараз кілька серій норм а потім все гірше і гірше і гірше... :0156:

ЗІ дивлюсь у озвучці Kerob (люб.) так як вона перша як правило з'являється, та і звик вже до неї.

Опубліковано

5 сезон шикарно почався, шкода тільки що Бери не показали,аби хоч її історію на душу половину сезону не винесли.

Завжди дивився в перекладі uatem, але на цей раз не зміг до вівторка вже дочекатися оригіналі глянув. Сподобалось, тепер напевно весь сезон так буду дивитись.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Третя серія нового сезону, політ нормальний, я навіть не очікував що серії будуть хороші.

Мені перший сезон подобається найбільше, так як вони там в місті, як на мене це значно цікавіше чи блукати по хащах...

• 2 тижня потому...
  • 3 місяця потому...
Опубліковано

Дивлюсь серіальчик! На "Любителя" мені подобається! Один лиш мінус серія один раз в тиждень виходить! Коли передивлювався з 1го сзону до 5го якось навіть не замітив! Хоча 9 і 10 серії 5 сезону не дуже! Просто вже інтрижку тримають! І прибирають по маленьку з кадрів акторів)

• 8 місяців потому...
Опубліковано

Є таке! А як ви важжаєте виживе Рік, котрий залишився в авто в оточенні ходячих, і чи буде Живий Глен? Бо так і не зрозуміло по останньому моменті чи то його зїли чи іншого хто був з ним

Опубліковано

ще не дивився перші серії почекаю поки вийде хоча б 5 серій. АЛе закінчився попередній сезон антірєсно, цікаво як воно піде тут.

• 2 тижня потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

спочатку подобалось, що стали менше показувати зомбіків, а більше те, як потрібно виживати серед своїх же "живих" людей. але зараз стало просто нецікаво дивитись, коли герої або просто убивають і своїх, і чужих, або просто розмовляють штампами.. жаль.

• 8 місяців потому...
Опубліковано

Також останнім сезоном розчарувався, на днях вийшла перша серія нового сезону, навіть сумнівався чи пробувати починати дивитись продовження тої "тягнучки", але таки наважився, глянув, і нічого так, початок просто жесть який жорстокий ! Сподіваюсь надалі не скотиться знову в жвачку. Кому серіал з перших сезонів сподобався - рекомендую !

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...