Перейти до змісту

The Walking Dead

Matfak

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 229
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

я другого сезону лише кілька серій глянув, далі не став. а третій повністю осилив, як і перший.

Опубліковано

я другого сезону лише кілька серій глянув, далі не став. а третій повністю осилив, як і перший.

цей серіал на любителя. якщо ви не любите фільми такого жанру, то звичайно даний серіал вам буде нецікавим )

Опубліковано

Ну що друзі, чекаємо розв'язки (здається 19го числа), сюжет потребує вирішення проблеми тюремних "недобитків" :)

Хто знає, буде 4ий сезон? Напевно якщо так, там будуть вже якісь нові сюжетні лінії і герої, як це часто буває в серіалах.

Опубліковано

Бодяга вже пішла. Треба починати нову сюжетну лінію, можливо хороший початок для неї - нова групка там де "мій хлопчик", доречі що за хлопчик, хто кого не встиг врятувати? На ці та багато інших питань відповідей нема, але сценаристи підкинули нам гачок :) Великі надії покладаю на цю групу. Буде смішно якщо ті два племені один одного переб'ють а ці лишаться царювати :) Хоч такий варіант і малоймовірний, та все ж :)

Опубліковано

Последние серии уже нужные и растянутые, да и бред проступает уже в фильме, была зима можно было за зиму всех мертвяков замочить они бы просто задубели бы на морозе, а за столько времени что фильм идет они бы все уже згнили, некому было бы ходить даже.

Опубліковано

Да нормально все, шо ви як...

Спробуйте найдіть схожий серіал і кращий за цей... а не вийде, бо таких нема

Опубліковано
Спробуйте найдіть схожий серіал і кращий за цей

Game of Thrones <_<

"Игры престолов" классный сериал, но не пойму в чем сходство??Абсолютно разная тематика, да все разное....Насчет последних серий "Мертвецов..." я тоже разочарована, когда во втором сезоне в последней серии они увидели тюрьму...аж дух захватило и захотелось сразу же увидеть следующий сезон, а в этот раз...ничего такого...не зацепило, увы((((((

Опубліковано
"Игры престолов" классный сериал, но не пойму в чем сходство??

Питання - знайдіть кращий серіал. Знайшли. Та й серіалів про зомбі мабуть більше і немає.

Навіть нового Шерлока цікавіше дивитись, ніж розтягнутий і пережований фільм.

Опубліковано
"Игры престолов" классный сериал, но не пойму в чем сходство??

Питання - знайдіть кращий серіал. Знайшли. Та й серіалів про зомбі мабуть більше і немає.

Навіть нового Шерлока цікавіше дивитись, ніж розтягнутий і пережований фільм.

Вопрос найти похожий сериал))))А не просто лучше этого, перечитайте пост HWman, а подобный и по крайней мере не хуже, может даже лучше есть сериал "Выжившие"...просто супер!!!Но к сожалению закрылся он...

Опубліковано

Выжившие

Давно вже всі подивились

И что???Тем более, раз его все посмотрели, да еще и давно, это доказывает, что можно делать лучше...ИМХО, проблема того, что "Ходячие" не дотягивают в том, что сценаристы постоянно меняются...получается как в басне "Лебедь, Рак и Щука".

Опубліковано

Тематика не та, но первый сериал который я посмотрел это был Дедвуд и именно с "правильным" переводом, жаль что нет продолжения. На данный момент лучший для меня сериал.

Опубліковано

даж не знаю, зомбі-мелодрама то якось не для мене... останні 2 сезони переважно неспішно так промотую щоб не загубити сюжет в надії що буде нормальне продовження. Якось фігово поєднуються соплі(95%) і зомбі (5%) в фільмі про зомбі.

Справжній фільм про зомбі повинен бути трішки трешовим :) тоді він дивиться кльово або дуже "жосткім" або видовищним. Виключенням є фільм Зомбіленд :) - це взагалі жир. Для мене найкращий серіал на цю тему - Тупік (Dead Set).

Опубліковано

а серіал не може бути нормальним ? чи обов'язково брати бразильських консультантів після першого сезону ?

Одноіменну гру могли ж зробити різноманітною якоюсь - постійна зміна обстановочки, цікаві ідеї і колоритні персонажі зі своєю історією. І головне - постійне "м'ясо" :)

Опубліковано
а серіал не може бути нормальним ? чи обов'язково брати бразильських консультантів після першого сезону ?

Серіал про зомбі не повинен бути схожим на мильну оперу. В хронометраж фільму можна втулити і купи зомбаків, і погоні з стрільбою, і "тертя" між героями і навіть смерть одного-двох ГГ. Але не розтягувати це все на три сезони.

Опубліковано

Справжній фільм про зомбі повинен бути трішки трешовим

Глянь Стая

Ну а Тупик це вже класика із серіалів на зомбі тему, жаль продовження не буде.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...