Перейти до змісту

На Червоного хреста збито людину...

nameless

Рекомендовані повідомлення

Щойно, їдучи з роботи до дому, став свідком цього абсолютного безглуздя. Їхав у тролейбусі, як правило в транспорті я читаю і особливої уваги на все інше не звертаю. Стандартне завивання сирени, проблиск синього маячка, автомобіль на шаленій швидкості пронісся по вулиці. Люди між собою почали про щось переговорюватись, на зупинці заходить дядько і каже - "збили людей - мати і маленька дівчинка". ППЦ, люди, в якій країні ми живемо? Машина інкасаторів збиває двох людей, на очах у всієї вулиці прохожих і несеться з завиванням далі. Не зупинились, навіть не пригальмували. Просто пронеслися... Хз. Я що сказати хочу. Люди, всяке буває, всяке в житті трапляється. Так, вечір, темно, дощ, дорога блищить і не видно нічого. Але ж треба все таки бути людьми. Хоть трошки, хоть на якусь долю відсотка. То ж зупинився б, завіз би до лікарні... просто немає слів. Незнаю, жінка вроді жива залишилася. Надіюсь все буде добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь

Помітила, що подібні речі трапляються останнім часом частіше... Чи то просто частіше про них говорять... НЕ можна так. НЕ ТРЕБА ТАК!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось дійсно зачастили ці аварійні випадки подібного типу... особливо напружує те що винуваті і не зупиняються... а якщо людині конче необхідна допомога, а якщо це чиясь мати, батько чи дитина, і її чекають вдома, та навіть якщо це бомж - то обовязок водія (навіть спецслужби) зупинитись та надати допомогу... :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут трохи особлива спецслужба. Здається, вони не мають право зупинятись якщо везуть купу бабла з точки А в точку В - на те їм і маячки зверху, і сирена. Але подія справді страшна. Хоча не все зрозуміло: якщо була сирена і маячки зверху блимали, то якого х жінка з дитиною робили на дорозі? Було б більше фактів, то можна було б якось краще оцінити те, що сталось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на мою суб’єктивну думку, вік шоферів омолодився, а багато в кого з сучасного молодого покоління планка відповідальності знаходиться сильно нижче за їх попередників (вихованих ще до перебудови і розрухи)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"збили людей - мати і маленька дівчинка". ППЦ, люди, в якій країні ми живемо? Машина інкасаторів збиває двох людей, на очах у всієї вулиці прохожих і несеться з завиванням далі.

Во с*кі!

вони не мають право зупинятись якщо везуть купу бабла з точки А в точку В

Вони, перш за все, не мають права збивати людей, в якій ситуації не опинились би!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здається, вони не мають право зупинятись якщо везуть купу бабла з точки А в точку В - на те їм і маячки зверху, і сирена.

Так, обставини склались дійсно не найкращим чином. Думаю хоч якийсь коментар з боку відповідальної особи з боку інкасаторів повинен бути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стріляти таке бидло треба,якщо ти інкасатор,чи хз там що - немаєш права калічити чи відбирати життя в людей.... але в нас така держава,що більшість має зв"язки чи гроші і вони можуть відмазатися,не відчуваючи ніякої провини за спиною! Таким гнилим людям повинен бути самосуд,це моя думка!

А я ручаюсь,що сирена була включена вже після скоєного,так відмазатися буде легше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут трохи особлива спецслужба. ...вони не мають право зупинятись якщо везуть купу бабла з точки А в точку В - на те їм і маячки зверху, і сирена. Але подія справді страшна.

То, що купа бабла важливіша за життя людини? А якщо це няня, яка забирала дитину олігарха (високопоставленого мєнта, прокурора....) з танців, гуртка,.... То, що вже буде відігравати?

Тим більше, що зараз понаставляли ці маячки усі, кому не лінь і понаписували "НЕ-безпека руху"!

Просто хамства на дорозі дуже багато!

Сьогодні інкасатори збили просту людину, завтра гламурна дуро4ка (жінка) місцевого олігарха зїб"є сина простого дільничого, а післязавтра "молокосос недороблений" якогось прокурорчика на "бідовому Порші" покадічить дитину того ж таки ДАЙця, який на сусідній вулиці пропустив цього недоумка "під кайфом". Отак і живемо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Вони не мають права зупинятись.

2. Якого фіга мамаша розркрила варєжку свою, тимпаче з дитиною шла.

3. Більшіть аварій стається не із-за "мудаків" водіїв, а із-за тупих перехожих які думають що всі водії чемні і зупиняться.

4. А ті вилупкі могли б і зупинитись, висадити тіпа (вони ж шайкою їздять), яких по ідеї вчать першу допомогу надавати, поки швиидка приїде може бути пізно.

5. Кому то бабло їхнє нада, воно всеодно страхується банком. Нехай там вже того хто б висадився звільнили б зроботи, чи там догану дали, але всетаки такий поступок був би по людськи оправдамим, гроші нічого не варті людського життя.

6. А тих всіх, хто був в машині дати їм по пять років всім, можна "припаяти" збили людей з попереднім зговором, нехай докажуть що так не було, зато іншим не повадно було б.

7. Це просто прикрий збіг обставин, життя така штука, що не застрахуєшся ні від чого.

---оберіть пункт до вподоби----

Я нікого не сужу, просто нещасний випадок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на мою суб’єктивну думку, вік шоферів омолодився, а багато в кого з сучасного молодого покоління планка відповідальності знаходиться сильно нижче за їх попередників (вихованих ще до перебудови і розрухи)

суть зовсім не у віці водія, а в тому як той водій отримує посвідчення водія. Може людина 10-20 років бути водієм і їздити гірше за водія із стажем 2-3 роки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

суть зовсім не у віці водія, а в тому як той водій отримує посвідчення водія. Може людина 10-20 років бути водієм і їздити гірше за водія із стажем 2-3 роки.

Ви таки не повну картину бачите, по-моєму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут трохи особлива спецслужба. Здається, вони не мають право зупинятись якщо везуть купу бабла з точки А в точку В - на те їм і маячки зверху, і сирена. Але подія справді страшна. Хоча не все зрозуміло: якщо була сирена і маячки зверху блимали, то якого х жінка з дитиною робили на дорозі? Було б більше фактів, то можна було б якось краще оцінити те, що сталось...

а якого х.. вони неслись на великій швидкості? а можливо жінка переходила дорогу а тут на шаленій швидкості летять долб..би бо вони з сиреною то їм все можна?

Можливо хтось не знає але найважливішою соціальною цінністю є цінність життя - воно безцінне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їхавши з роботи бачив місце аварії вже закрите гаїшніками. Також замітив швидку яка везла потерпілу вроді як молоду дівчину, чи дитину точно не замітив  перед ними на швидкості з мигалками гнались інкасатори. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну да... не мають права зупинятись. а раптом це все ПІДСТАВА...вибігає на дорогу камікадзе - вони єстєственно збивають - зупиняються, щоб надати допомогу - а тут, із-за угла братва біжить гроші тирити. :angry2:

а якого Х жінка з дитиною на дорозі робили? та ,напевно,переходили її. і що сирена чи маяки? то треба бачити на власні очі. не думаю, що вона відчула себе сеперспринтером, щоб за 2-3 метри від машини дорогу перебігти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З Людської сторони шкода Пішохода, але по правилам інкасатори мали перевагу в проїзді, навіть на переході... Це нагадує ситуацію з пожежною машиною біля Там-Там(...

P.s. треба бути уважнішим, бо сам інколи в навушниках переходжу дорогу ні на що не реагуючі((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З Людської сторони шкода Пішохода, але по правилам інкасатори мали перевагу в проїзді, навіть на переході... Це нагадує ситуацію з пожежною машиною біля Там-Там(...

P.s. треба бути уважнішим, бо сам інколи в навушниках переходжу дорогу ні на що не реагуючі((((

Мене теж ледь не збили. У Києві йшов по тротуару, а вони долб*би на перехожу частину завернули.(напевне до банку) Ледь встиг відскочити(((((

Я тоді і подумав, що їм нічого б не було за це . . . Їм дійсно по*й на всіх :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одне зрозуміло: сьогодні ввечері чиясь дружина і мама ( може після роботи ) неприйде додому - ось це насправді СТРАШНО. Якщо можете уявіть для себе таку ситуацію...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

покажи мені будьласка ті правила, чи статтю де таке написано що вони мають перевагу на автодорозі перед іншими учасниками руху. Мені особисто пох. на них і на їхні гроші. Цікаво а якби та жіночка виявилась чиєюсь жікою чи дитиною тих інкасаторів в автомобілі, вони так само б поїхали навіть непригальмувавши?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пішоход - людина, яка не може фізично протистояти залізній машині!!! Тому в будь-якому разі водій має пропускати пішохода. Якщо пішоход неправий, нехай міліція його штрафує! А так, будь-який водій, навіть "призирДЕНТа" не має повноважень "судді" чинити самосуд над пішоходом, навіть якщо останній порушив ПДР!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та що ви тут говорите? Люди огляніться, живемо в мирний час, а новини, як з фронту: Женін батько, мати з дитиною і так кожний день. Як можна виправдати вбивство?

Да і вчіть правила, ті хто вважає, що пішохід неправий і має пропускати інкасаторів з синім маячком. Чи вже в Луцьку також треба організовувати "общество синих ведерок"?

3. РУХ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ ІЗ

СПЕЦІАЛЬНИМИ СИГНАЛАМИ

3.1. Водії оперативних транспортних засобів, виконуючи

невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог

розділів 8 (крім сигналів регулювальника), 10-18, 26, 27 та пункту

28.1 цих Правил за умови увімкнення проблискового маячка синього

або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та

забезпечення безпеки дорожнього руху. За відсутності необхідності

додаткового привертання уваги учасників дорожнього руху

спеціальний звуковий сигнал може бути вимкнений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самосуд на місці - :smile-zachot: - і випадків поменьшає.

Людину шкода, дитину вдвічі більше. Інкасаторів на розстріл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З Людської сторони шкода Пішохода, але по правилам інкасатори мали перевагу в проїзді, навіть на переході...

Не можна, звичайно, такі ситуації на себе приміряти, АЛЕ

Наприклад: переходжу я дорогу на переході з дитиною 3р і коляскою з іншою меншою дитиною. Навіть якщо і почула я ті сирени вже будучи на переході, то я ж від того скоріше не зможу йти...

Я приречена, бо тут їде спецтранспорт???

да какой, в жопу, инкассаторы спетранспорт !!!!!!!!!!!!!!

це звідси

тут трохи особлива спецслужба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я приречена, бо тут їде спецтранспорт???

да какой, в жопу, инкассаторы спетранспорт !!!!!!!!!!!!!!

купили синие мигалки и летают, куда они спешили? банкомат заправить, ага, ХРЕН там :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та йоп! Ті сирени чути за декілька кварталів. На власні очі раз бачив як гналась машина міліції біля стадіону в сторону Там-Тама (причому круто гнала, на зустрічну полосу виїзджала, обганяла тих, хто не вспів притиснутись до обочини, ще й з гучномовця щось волали - ну справді кудись дуже поспішали) і тут, біля історичного корпусу, перед самим їхнім носом виходят на перехід дві "куріци" (по іншому не назвеш). Мєнти по тормазам, один з них чуть не вилазить з вікна і кричить в мікрофон гучномовця мол "куди ви дури вилізли?!" Ну от так от... Такщо всякі попадаються персонажі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...