Перейти до змісту

Собака vs Велосипедист

Superman

72 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Кожен раз коли їду по місту за мною (і я впевнений, що так за всіма) бігають собаки :angry2:

Якщо маленька, то здається й не проблема - розігнався і все.

А от інколи собаки розміром майже з діаметр колеса (26"!!!).

Може є щось особливе, що змушує їх відступити?

Як ви дієте в таких ситуаціях?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь

зазвичай зупиняюся, якщо не помагає роблю вигляд що підіймаю із землі каменюку - у більшості випадків допомагає.. набираючи швидкості ти сам наражаєш себе на небезпеку, якщо собакаа цапне на ходу за ногу чи попаде під колеса - і тоді сунутися по асьфальту будеш довго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Собака нормальнно переезжается, после чего улепётывает, поджав хвост :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я на неї теж гавкаю... :blush: відстає в моменті..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стартовий пістолет вам у допомогу :):mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіть 26"-мові в холці собаки норм переїжджаються?;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зазвичай зупиняюся, якщо не помагає роблю вигляд що підіймаю із землі каменюку - у більшості випадків допомагає.. набираючи швидкості ти сам наражаєш себе на небезпеку, якщо собакаа цапне на ходу за ногу чи попаде під колеса - і тоді сунутися по асьфальту будеш довго.

Пробував зупинятись.. так вони забігають під велосипед і лижуть мені підошву кросівок :D

На крайняк) Шкода якось..

я на неї теж гавкаю... :blush: відстає в моменті..

Бачив як так роблять, смішно і дуже дієво ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кочусь накатом і підкручую аккуратно. Для собаки рухливий предмет, а саме нога на педалях, яка мельтушить перед очима - це як червона тряпка для бика. якщо вона гавкає - значить вважає вас, як потенційного зловмисника, який потрапив на її територію. тут розвиток подій може бути не передбачуваний. можна дійти до моменту .коли вона буде висіти зубами на вашій нозі.

відбиватись ногою не раджу. в цьому випадку ви в програшній ситуації. позиція для нападу краща в собаки.

От питання: що такі собаки роблять без намордника та без ланцюга на вулиці - це вже інше питання.

чесно кажучи, безпритульних собак по місту - вагон. ще більше невихованих собак.

більше всього мене коробить, коли я бачу пік-буля або стафоршира без намордника і без поводка в громадському місці. в мене виникає зразу бажання вбити хозяїна цієї собаки.

як нас вчили в ДОСААФі - собаку треба водити в наморднику не тому, що вона може вкусити, а тому що її може хтось спровакувати і вона когось вкусить - а відповідати вам.

а от деякі власники цих диких собацюр думають, що вона їм допоможе і покусає нападника...

ПіСі:

нарахунок собаки ,яка гавкає: собака не повинна гавкати, вона повинна кусати. якщо вона гавкає, то вона впусту відкриває рот. хватка повинна бути мертвою. і по команді - собака повинна відпустити жертву. :0011: Нападає собака без команди лише тоді, коли є пряма загроза хозяїну. у всіх інших випадках - лише за командою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В більшості випадків це бродячі собаки, які не навчені ні чому.

Але буває все.. Кілька разів лайка бігла.. ще й добра лайка була.. Завдяки адреналіну з 30км\год за кілька секунд набрав 55 км\год і забув за неї ;)

Чув, що є балончики від собак з різким запахом, який сприймають собаки, але люди ні. Возиш із собою і собаки не лізуть. І навіть не треба прискати на них.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я також завжди зупиняюсь - такий метод ще ніколи не підводив. Та й швидше всього собаки кидаються не тому, що відчувають загрозу від велосипедиста, а просто того, що їм нєфіг шо робити, нема чим розважитись :rolleyes: Вони не злі, а просто дурні і якось жалко було б їх за це бити чи переїзджати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если собака бежит и лает - полбеды, я не обращаю внимания, в крайнем случае рыкну на нее - работает. Если собака бежит без звуков - это уже слезай с велика и защищайся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 собако не страшно, 2 уже страшно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже актуальна для мене тема... Найдієвіше - погучніше децибели включити, спрацьовує на ура - від мого писку собак зносить, мов кулі))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора їхав в Панський ліс і біля обленерго був атакований чотирма немалого розміру собаками. Відстібатись з контактів щоб розмахувати ногами бажання не було, довелось стати на педалі... :)

А взагалі - залежно від ситуації. Часом гаркаю на них так, що пішоходи впісюються :), часом втікаю, часом влучно б'ю п'яткою по морді. Жодного разу не зупинявся. А переїжджати комфортніше на двохпідвісі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

більше всього мене коробить, коли я бачу пік-буля або стафоршира без намордника і без поводка в громадському місці. в мене виникає зразу бажання вбити хозяїна цієї собаки.

Хай залишеться бажанням, тоді у собаки не виникне аналогічного бажання по відношенню до тебе коли ти будеш човпти хазяїна. Латати тіло, душу, 20 уколів від сказу - то все не з приємних процедур. (По законодавству ти правий до бійки та провокування , а далі любитель собачої екзотики :angry2: )

Для ефективної дії-протидії потрібно знати мотивацію, повадки і мати набутий досвід "спілкування" з кликастими.

Вони відчувають ваш настрій, фіз стан, ставлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай залишеться бажанням, тоді у собаки не виникне аналогічного бажання по відношенню до тебе коли ти будеш човпти хазяїна. Латати тіло, душу, 20 уколів від сказу - то все не з приємних процедур. (По законодавству ти правий до бійки та провокування , а далі любитель собачої екзотики :angry2: )

Для ефективної дії-протидії потрібно знати мотивацію, повадки і мати набутий досвід "спілкування" з кликастими.

Бл"№ь , Зиберс, ты опять укуренный?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здається поштальйонам колись видавали такі - електрошокери з фонариком і ульразвуковим відлякувачем собак, казали справді діє.Але в продажі їх не бачів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а совсем уж когда-то почтальонам выдавали просто короткоствольные револьверы. называются Velo Dog, что весьма однозначно намекает.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я коли помічаю, що собака в зоні досяжності моєї ноги, то відстібаюсь і туфльом в рожу. Спрацьовує на 100%. Кричати впадляк і ставати на педалі теж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я их кусаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, не укурений - а укушений боксером в 5-те місце, коли пяний "хазяїн" вирішував стосунки. Давно маю свою кликасту ессовку суку Ельзу.

Ді, а тепер так, :0088:

Кінолог пояснив колись. Собака ділить навколишніх на групи: хазяїн, рівний по праву, "нелюбимий" і т.д.

В мене в будинку 2 буля (і куча подушок і безпородних - вони без уваги), і у любий час вони несуться на мене не слухаючись власників. Вони люблять зі мною гратись, а я з ними. Зі сторони наші ігри миролюбивими не виглядають. Ричання, оскали, піна з пасті, повне відпрацювання атаки на людину для них і відпрацювання захисту для мене.

Одежину не рвуть, кусають іграючи. Я втомлююсь швидше. Спочатку було досить важко оцінювали силу укусу - для швидкого приборкання відпрацював декілька трюків - і вуаля, кукусь і так ніжно :)

Собак я не люблю, але коли взнаєш їх краще приходить розуміння.

Булі тупіші в рази за вівчарку, а дворнягі в рази за породу, тому їх треба пи"дити при першому прояві агресіїї до людини.

Мир!

post-6231-0-54206100-1289250929_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залежно від настрою мого і настрою собак :) часом стаю на педалі, часом гальмую, особливо ефектино діє гальмування коли в мокру погоду гальма виють як голодний динозавр, були випадки що собаки втікали швидше ніж нападали :D. Одного разу, особливо настирній шавці зацідив п'яткою по морді, вона, звісно, миттєво відчеилася, я здивувався що попав (це не легко), але вона здивувалась більше :D мені її аж шкода стало. А взагалі, по моєму найнебезпечніше коли собаки атакують сворою вони тоді сміливіші. Тому вважаю будь які споби захисту добрі, аби помагали, краще згадуючи сміятися ніж плакати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шановний! я чувпти нікого не буду - я просто пристрелю це дике створіння.

В мене теж є собака, точніше в нас: в дитини, дружини... Російський той-тер"єр.

Так ми з цим диким песиком швидко розбираємось з пік-булями та їх власниками.

для прикладу:

Одного разу повертаючись з стоянки ми по дорозі зустріли звіра з своєю собакою. По поведінці "звіра" я помітив, що він притравлює свого песика на моє чмо. Коли я підійшов ближче я подав йому команду: "Слухай. потуши свого песика! Ось це - 500 баксів." Команду він зразу зрозумів. і дав задню разом з песиком своїм. Боня ж вирівнявшись з цим собачкою не забула його облаяти.

Ось така історія!

:0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема не раз жевана, пережевана. От нее у меня только раздражение и разочарование в некоторых людях только и остается.

Одно лишь скажу, что необязательно за укусом собаки следует 50 уколов. А это-то больше всего и пугает некоторых. Бешенные собаки не так часто попадаются, а тем более они больны, а потому не держаться в компании. Если вы разглядели укусившую вас собаку, то вы, наверняка будете знать бешенная она, или нет. Если нет, то абсолютно необязательна вам профилактика бешенства. Моего Ромку на дачах в Струмовке покусали. Выяснила обстоятельства, что была стайка, была [censored] со щенками, он был неосторожен. Обработали раны, на этом и успокоились. Я потом эту суку встречала и нормально общалась с ней и ее щенками.

Вот, кто угадает, почему меня никогда не кусают собаки?

Тому вкусный приз.

И бесплатные уроки избежания нападения "клыкастых"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По шавках.... переїжджаються на ура.))))

По великих дворнягах... стараюсь прочитати момент атаки і вже по ситуації.. підрули і ногою по морді (дуже дієво... наступний раз або втікає, або здалеку гавкає), якщо на швидкоості.. то додаю...., або відїжджаю від тротуару... (на дорогу зазвичай не біжать), можу з фляги по них..)))) тож прикольно діє.. По породистих з явними признаками, що собака хозяйська.. стараюсь дивитися, як вона атакує... якщо атакує мовчки, різко гальмую з заносом заднього колеса в її бік.. це гасить атаку... далі різко з вела, вел перед собою і агресія в її бік, якщо гавкає... по ситуації.. але ІМХО.. краще зупинитися якщо швидкість мала, а собака серйозна..)))) Якщо швидкість достатня... рву когті по повній..))))

Є досвід спілкування з собаками і з серйозними породами. Якщо ти розбераєшся в повадках хоч трохи, то спрогнозувати поведінку собаки можна з великою ймовірністю. Тим хто такого досвіду не має.. раджу перцовий балончик возити з собою. При нападі менших.. газу по всіх педалях, при нападі більших.. по гальмах..(цього зазвичай достатньо) і з балончика з підвітреної сторони (!!!) по собаках.

Можна робити так, як моя ОДНА знайома.))) Вона з ними просто розмовляє.))))

З.І. Моя собака при вигулі ЗАВЖДИ на повідку (5 метрів), відпускаю тільки на лугу і кручу головою на 360 градусів, щоб не дай Бог не вийшов хтось різко із-за гірки чи не зявилась несподівано якась собака, бо заруба гарантована.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...