Перейти до змісту

Збій в роботі МТС?

Рекомендовані повідомлення

+1, вчора з приблизно з 17.30 до 21.00 МТС тариф супер глючив.

зі свого номера міг дзвонити, а коли телефонували на мій казало "Абонент не абонент"

Після девятої глюки пропали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь

В мене теж вчора ввечері не було звязку. МТС контракт. Так що тариф тут ні до чого. Вся мережа не працювала, швидше за все, через якісь технічні причини. А враховуючи те, що в МТС в нашій області тільки базові станції, а контролер який ними управляє знаходиться в Львові, то швидше за все там щось глюкануло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня дома в последние несколько месяцев начала пропадать сеть, то полный уровень антенны то вообще нет. Иногда при звонке просто обрывается вызов, после чего дозвониться сложно куда либо пока тел., не настоится вновь на оператора. По такому поводу перефразируем сказку Леонида Филатова на современный лад:

Вызывает интерес

Оху@вший МТС:

Как они там пизд@т деньги?-

С наглой мордой? Или без?

:closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А до оператора ні хто не дзвонив? Чи можливо хтось знає про причини вчорашніх аномалій?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1

Причому приходили смс "Вам дзвонили о 20.00" в 23.30, десь так. Раніше якщо мережа перевантажена, то смс приходила напротязі 5 хв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня дома в последние несколько месяцев начала пропадать сеть, то полный уровень антенны то вообще нет.

А розглядалась причина антени самого телефону: просто глючить або після падінь контакт з вмонтованою антеною почав пропадати? З іншими трубками така сама хня?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня дома в последние несколько месяцев начала пропадать сеть, то полный уровень антенны то вообще нет.

А розглядалась причина антени самого телефону: просто глючить або після падінь контакт з вмонтованою антеною почав пропадати? З іншими трубками така сама хня?

Не знаю як у Alto®WoLF, а у мене, наприклад, в будь-якому телефоні (пробувала 4шт) так. В мене передоплата. В чоловіка контракт - те ж саме. І не залежить від місця перебування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас в квартире любой телефон может потерять сеть, а как только выйдешь на улицу - всё нормально :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не виключено, але останнім часом щось надто масове явище. І "глючить" сама не MTS, а не з іншими операторами. Кілька гарантійних телефонів відправляли на Київ з несправністю "періодично пропадає мережа", деякі поприходили з роздруківками з GSM-тестера на кілька сторінок і заключенням, що з телефоном все гаразд, локальні проблеми в оператора стільникового зв'язку.

При дзвінку на службу підтримки оператора починають розказувати виключіть телефон, включіть, спробуйте переєструватся в мережі в ручному режимі і т.д. Що проблема на їхній стороні не визнають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що проблема на їхній стороні не визнають.

пишемо колективну скаргу на МТС в права захисту споживачів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що проблема на їхній стороні не визнають.

пишемо колективну скаргу на МТС в права захисту споживачів?

Думаю, чхали вони на нас з високої гірки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А смисл на них скаржитися? Нічого недобєтесь, простіше змінити оператора на такого в якого нема ну чи майже нема проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю як у Alto®WoLF, а у мене, наприклад, в будь-якому телефоні (пробувала 4шт) так. В мене передоплата. В чоловіка контракт - те ж саме. І не залежить від місця перебування.

не залежить від перебування мається на увазі дім/вулиця, чи різні райони міста? якщо різні райони тоді взагалі непонятно, бо тоді скарг в цій темі булоб набагато більше, бо у всіх би так глючило. Я не помічав щоб у мене були такі скачки....

У нас в квартире любой телефон может потерять сеть, а как только выйдешь на улицу - всё нормально :)

А це уже схоже на наявність в будинку якоїсь потужної "глушилки". Якийсь агрегат чи у вас чи в сусідів (якщо будинок багатововерховий) створює сильне електромагнітне поле що й глушить якість сигналу від вишок... в мене тільки такий висновок напрошується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не залежить від перебування мається на увазі дім/вулиця, чи різні райони міста?

дім

вулиця

Луцьк

Нововолинськ

В чоловіка мережа глючить не так часто, як в мене - та і в мене це не настільки глобально.

Але коли періодично приходять СМСки, наприклад, в ГГ.ХХ.35сек, що Вам дзвонили в ГГ.ХХ.30сек - то це трохи напрягає. Переважно це буває раз тиждень, та бувають приколи, що і по декілька разів в день.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо різні райони тоді взагалі непонятно, бо тоді скарг в цій темі булоб набагато більше

вмене глюки мережі були, тут не відписувався, територіально був: дубенська, к-карого, автостанція, троянда, лище, воротнів :)

так що відсутність тут скарг це ще не показник :)

Якийсь агрегат чи у вас чи в сусідів

наприклад трансформаторний будиночок, або будка. Трансформатор на першому поверсі будинку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Піпец. Яка н*х будка? Абонета з трубкою треба замотати в той трансформатор замість магнітопровода, щоб мобілка не працювала. Як можуть перешкоди промислової частоти (50 Гц) заважати роботі прийомо-передаючих пристроїів, які працюють в діапазонах 900 та 1800 мГц?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрюха, гармоніки вищих порядків не врахував :-D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка н*х будка? Абонета з трубкою треба замотати в той трансформатор замість магнітопровода, щоб мобілка не працювала.

ми типу модні, типу матюкатись вміємо?

я кажу про практику, яку спостерігав декілька раз - біля трансформаторних будок сигнал слабшає (чим це пояснюється - до фізиків теоретиків, я не настільки сильний в цьому). Не думаю що в будинку Урса стоїть радарний пункт спостереження або хтось транслює передачі в космос ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, що скарг небагато, тому що більшість людей (як і я) прочитали тему, згадали за глюки, але який сенс писати одне і те ж "Да, були/є проблеми"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Сьогодні МТС лежить неможливо нікуда дозвонитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні МТС лежить неможливо нікуда дозвонитись.

У меня всё ок - мне звонят и я звоню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так що ж ви хочете? Свято!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре блін святкують . В нас в офісі не один мтс номер не працює . офіс мтс переповнений людьми із жалобами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

святкувати то можна але щоб і іншим не в убиток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка н*х будка? Абонета з трубкою треба замотати в той трансформатор замість магнітопровода, щоб мобілка не працювала.

ми типу модні, типу матюкатись вміємо?

я кажу про практику, яку спостерігав декілька раз - біля трансформаторних будок сигнал слабшає (чим це пояснюється - до фізиків теоретиків, я не настільки сильний в цьому). Не думаю що в будинку Урса стоїть радарний пункт спостереження або хтось транслює передачі в космос ;)

2 keepo. Та ніякі ми не модні, за матюки вибач, але будка точно не впливає. І в Урси в сусідній кімнаті її напевне нема. Діма, в тебе там нічого не гуде за стіною ? )))

(теоретично може біля промислових трансформаторів бути якесь там незначне погіршення сигналу, тому що потужний трансформатор таки створює нефігове електромагнітне поле, але щоб взагалі телефон не працював, то навряд чи таке можливо)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...