MrVes Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 00:15 #26 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 00:15 Приклад з самого себе Інколи ловлю на думці, що осуджую різних людей. Але відразу з'являється думка, що я не краще їх самих, а можливо і гірший. І тому це залишається тільки у моїй голові. І ніколи не розповідаю пліток іншим. Усі мої міркування про інших, залишаються при мені. Я думаю, що так правильно. Пліткувати сам з собою і не виносити це на люди. До пліток це вже в процесі діалогу скотилися. Першопочатково топікстартер почала зовсім не з цього, а з того, що озвучують негативну інформацію про когось. Ти цікавишся як там твої шкільні друзі зараз поживають, чи як ся має внучатий полеміник по бабусині лінії, той, що виїхав в Аргентину? Скоріше за все, що так, бо є люди доля яких нам не байдужа, але життя вносить свої корективи і складається не тільки з борди, тому племінник міг і спитися, а однокласниця ходити в короткій спідниці з параметрами 150 х 180 х 160 - це життя і як від нього не ховайся правда не зміниться. Може змінитися наше відношення і форма в якій воно подається чи припідноситься. З.І. От читаю твій пост і думаю ... 20 років, а весь такий позитивний і правельний, одним словом ма-ла-дєц, але з іншого боку може це просто понти, або ти ботан? А хз, хоча мені байдуже, бо я тебе не знаю і для мене ти фактично не існуєш, як і я для тебе. І коли моя подруга надіне коротку спідницю при невідповідних габаритах, то я їй про це скажу, навіть якщо вона на мене образиться, зате N-канадцять юнаків, таких як ти, не будуть порівнювати її з собою перед тим, як сформувати про неї якусь думку, бодай навіть поверхневу.
sashulya Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 05:44 #27 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 05:44 Да уж сильно б..дей идиотов и алкашей волнует твре мнение.ви, бачу добре знайомі з тим, що хвилює ці категорії населення. це у вас професійне чи так житейське?Я просто думаю что если бы их волновала своя репутация и Ваше мнение, они бы себя так не вели........А так мнение окружающих- мнение тех кого не спрашивают......
"ALEX" Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 07:26 #28 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 07:26 От не розумію я позиції людей що все що вони роблять має бути одобрено суспільною думкою. Ти життя живеш для себе (ближніх), а не для того щоб хтось тебе похвалив чи осудив. Чому люди перш ніж щось робити думають про те що про них скажуть інші?А плітки поза спиною то взагалі окрема тема. Хочеш попліткувати - пліткуй, але якщо пліткуєш про мене то скажи мені все в обляччя, а слабо? Знаю що багатьом слабо, а мені простіше коли все говорять прямо і зразу, а не за спиною перешіптуються. От така в мене позиція.Для себе давно вирішив що життя живу для себе, все що я роблю, роблю для себе і мені глибоко всерівно що про це скажуть інші, але якщо казатимуть, то хай це роблять у вічі, а не за спиною. Сам намагаюсь викорінити з себе пліткування, осудження та обговорення інших людей, і взагалі, таких розмов стараюсь уникати, бо вони некоректні по відношенню до людини яку обговорюють.
MrVes Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 07:47 #29 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 07:47 от Віктор Хвьодрч вас підтримав би - він теж намагається пліткарство викорінити
Oksana04 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 08:00 #30 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 08:00 Як казала мені колись моя бабуся:Ще ніхто такий не народився, не жив та не помер, щоб його не обговорили, незалежно від способу його життя.
zaHARE Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 11:45 #31 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 11:45 Есть вороны,а есть лебеди.Вороны наслаждаются помоями и падалью на свалке,а лебедю если налить в лужу молоко,то он выпьет только молоко. Как в природе,так и среди людей в наше время в большинстве вороны.И они с наслаждением готовы сутками копаться в чужом мусоре,благо и мусора в наше время тоже много. ИМХО:сериалы и глянцевые журналы тот же мусор,потому их так много плодят.
MrVes Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 12:00 #32 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 12:00 Есть вороны,а есть лебеди.Вороны наслаждаются помоями и падалью на свалке,а лебедю если налить в лужу молоко,то он выпьет только молоко. Как в природе,так и среди людей в наше время в большинстве вороны.И они с наслаждением готовы сутками копаться в чужом мусоре,благо и мусора в наше время тоже много. ИМХО:сериалы и глянцевые журналы тот же мусор,потому их так много плодят.І будь-ласка проведіть паралель чим форум відрізняється від від серіалів та пліткарства, бо здається мені, що ваші лебеді теж, прастітє, серуть ...
zaHARE Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 13:07 #33 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 13:07 І будь-ласка проведіть паралель чим форум відрізняється від від серіалів та пліткарства, бо здається мені, що ваші лебеді теж, прастітє, серуть ... А лебедей я давно не видал,в природе правда иногда еще встречаются.
difoto Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 13:17 #34 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 13:17 Вы, почти все - идиоты. За малым исключением.И мне пофиг, что думают идиоты.
Cotja Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 14:41 #35 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 14:41 Мне всё равно, что вы обо мне думаете. Я о вас не думаю вообще. (с)Коко Шанель
solnishko Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 15:13 #36 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 15:13 Оксанка, браво Вы, почти все - идиоты Агласітє вєсь спісак пжлста! На превеликий жаль, живучи серед людей мусиш на них якось реагувать, а вже яка в кого реакція - то інша справа. Одні прямо посилають і мали вони десь ще цей "посил" обсуждать (не будем показувать пальцем, але це Ді ), іншим в кайф пашептаться в кого з падружок дупа більша, так то ж жизнь. Не можеш змінити ситуацію - поміняй своє відношення до неї
Tolik_lt Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 15:37 #37 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 15:37 Вы, почти все - идиоты. За малым исключением.И мне пофиг, что думают идиоты.старий сплєтнік!
Luychi Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 19:58 #38 Опубліковано 30 Жовтня, 2010 в 19:58 Вы, почти все - идиоты. За малым исключением.И мне пофиг, что думают идиоты.старий сплєтнік!Нє, стара пісня.А я от якось сестрі в пилу випитого пива розказала все, що я про неї думала - вона образилась, заявила, що моя правда її зовсім і не треба, а потім не говорила зі мною 2 тижні.А я "сплєтєн" ну зовсім не люблю. І в очі, хоч подозову, але правду все рівно говорю. Бо іноді навіть добре, коли тебе сестри, і не тільки вони, своїми проблемами 2 тижні не турбують.Вы, почти все - идиоты. За малым исключением.И мне пофиг, что думают идиоты.старий сплєтнік!Нє, стара пісня.А я от якось сестрі в пилу випитого пива розказала все, що я про неї думала - вона образилась, заявила, що моя правда її зовсім і не треба, а потім не говорила зі мною 2 тижні.А я "сплєтєн" ну зовсім не люблю. І в очі, хоч подозову, але правду все рівно говорю. Бо іноді навіть добре, коли тебе сестри, і не тільки вони, своїми проблемами 2 тижні не турбують.
Maskinong Опубліковано 11 Листопада, 2010 в 15:37 #39 Опубліковано 11 Листопада, 2010 в 15:37 Я не понимаю, к чему заниматься злословием. Если хочешь насолить кому-либо, достаточно лишь сказать о нем какую-нибудь правду.Friedrich Wilhelm Nietzsche P.SЦитую ібо краще не скажу)
Zerotul Опубліковано 11 Листопада, 2010 в 15:47 #40 Опубліковано 11 Листопада, 2010 в 15:47 Вы, почти все - идиоты. За малым исключением.И мне пофиг, что думают идиоты.При таких свиньях… как-то и сам становишься… Тута дураков много, а зайцев, поди, мало.
qaster Опубліковано 11 Листопада, 2010 в 20:41 #41 Опубліковано 11 Листопада, 2010 в 20:41 Дурак - поняття досить розмите, ні? Той, кого ти вважаєш дураком, просто може ж не влазити в прокрустове ложе твого світогляду. Я от не можу визначити, хто дурніший, тільки IQ ще можна якось порівняти, але й це не вирок. Скажімо так, якби я був роботодавцем, то тих, кого би я відсіяв при прийомі на роботу, я би не вважав дурнями, а просто тими, хто мені не підійшов, ібо в мене теж своє прокрустове ложе вимог.P.S. Книга "Форест Гамп" є основою таких моїх думок - після того, як прочитав її, перестав бути безапеляційним у своїх судженнях про людей.
MOTOROLLLA Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 14:29 Автор #42 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 14:29 Вы, почти все - идиоты. За малым исключением.И мне пофиг, что думают идиоты.Слово "почти" обнадеживает )))
NowhereGirl Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 14:50 #43 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 14:50 Вы, почти все - идиоты. За малым исключением. И мне пофиг, что думают идиоты. а мені пофіг, що думають всі... ну за виключенням кількох близьких мені людей... а ідіоти чи ні - кожен сам вирішує до кого себе відносити.. і в основному якщо хтось десь там в глибинах своєї свідомості чи підсвідомості має сумнів до кого себе віднести - тоді і отримуємо сплєтніків і злостних осуждальників )))
Белла Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 20:57 #44 Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 20:57 Лично я сплетничать не люблю и не любила, или еще хуже осуждать кого-то или отзываться негативно...Все возвращаеться....это первое,а второе, я привыкла относиться к людям так,как хотела бы что-бы относились ко мне....
qaster Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 21:01 #45 Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 21:01 Лично я сплетничать не люблю и не любила, или еще хуже осуждать кого-то или отзываться негативно...Все возвращаеться....это первое,а второе, я привыкла относиться к людям так,как хотела бы что-бы относились ко мне....однако, як нестандратно і ново мислите!
Korosy Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 21:12 #46 Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 21:12 а второе, я привыкла относиться к людям так,как хотела бы что-бы относились ко мне....думаєш, на довго вистачить таких переконань?
Oksana04 Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 21:37 #47 Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 21:37 а второе, я привыкла относиться к людям так, как хотела бы что-бы относились ко мне.... думаєш, на довго вистачить таких переконань? 1. Див. підпис 2. Вистачає надовго
Korosy Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 21:45 #48 Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 21:45 а второе, я привыкла относиться к людям так, как хотела бы что-бы относились ко мне.... думаєш, на довго вистачить таких переконань? 1. Див. підпис 2. Вистачає надовго можливо, є когорта людей, на яких поширюється дія цього морального закону. во ))) щодо решти - сумніваюсь. тут вже краще не бажання, а рівноправність ) таліон типу ))
qaster Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 21:48 #49 Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 21:48 яке "стався ... як хочеш шоб до тебе"? Я давно і стабільно хочу, і ставлюсь. А мене вважають за це дурнем! Подумую про те шоб таки плюнути на всіх і дивитись як на **вно. І не в тому діло, шо я так справді думаю, а просто псих. захист такий, бо вже часом не витримую "натиску" наглості і "незакомплексованості"
Tolik_lt Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 22:00 #50 Опубліковано 18 Листопада, 2010 в 22:00 тебе не за те вважають,не переживай
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.