Перейти до змісту

«Падшие люди»

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Приклад з самого себе :)

Інколи  ловлю  на думці, що осуджую різних людей. Але відразу з'являється думка,  що я  не краще їх самих, а можливо і гірший. І тому це залишається  тільки у  моїй голові. І ніколи не розповідаю пліток іншим. Усі мої  міркування  про інших, залишаються при мені. Я думаю, що так правильно.  Пліткувати  сам з собою і не виносити це на люди. :)

До  пліток  це вже в процесі діалогу скотилися. Першопочатково топікстартер  почала  зовсім не з цього, а з того, що озвучують негативну інформацію  про  когось. Ти цікавишся як там твої шкільні друзі зараз поживають, чи  як  ся має внучатий полеміник по бабусині лінії, той, що виїхав  в  Аргентину? Скоріше за все, що так, бо є люди доля яких нам не  байдужа,  але життя вносить свої корективи і складається не тільки з  борди, тому  племінник міг і спитися, а однокласниця ходити в короткій  спідниці з  параметрами 150 х 180 х 160 - це життя і як від нього не  ховайся правда  не зміниться. Може змінитися наше відношення і форма в  якій воно  подається чи припідноситься.

З.І. От читаю твій пост і  думаю ... 20 років, а весь такий  позитивний і правельний, одним словом  ма-ла-дєц, але з іншого боку може  це просто понти, або ти ботан? А хз,  хоча мені байдуже, бо я тебе не  знаю і для мене ти фактично не існуєш,  як і я для тебе. І коли моя  подруга надіне коротку спідницю при  невідповідних габаритах, то я їй про  це скажу, навіть якщо вона на мене  образиться, зате N-канадцять  юнаків, таких як ти, не будуть  порівнювати її з собою перед тим, як  сформувати про неї якусь думку,  бодай навіть поверхневу. 

• Відповідей 89
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Да уж сильно б..дей идиотов и алкашей волнует твре мнение.

ви, бачу добре знайомі з тим, що хвилює ці категорії населення. це у вас професійне чи так житейське?

Я просто думаю что если бы их волновала своя репутация и Ваше мнение, они бы себя так не вели........

А так мнение окружающих- мнение тех кого не спрашивают......

Опубліковано

От не розумію я позиції людей що все що вони роблять має бути одобрено суспільною думкою. Ти життя живеш для себе (ближніх), а не для того щоб хтось тебе похвалив чи осудив. Чому люди перш ніж щось робити думають про те що про них скажуть інші?

А плітки поза спиною то взагалі окрема тема. Хочеш попліткувати - пліткуй, але якщо пліткуєш про мене то скажи мені все в обляччя, а слабо? Знаю що багатьом слабо, а мені простіше коли все говорять прямо і зразу, а не за спиною перешіптуються. От така в мене позиція.

Для себе давно вирішив що життя живу для себе, все що я роблю, роблю для себе і мені глибоко всерівно що про це скажуть інші, але якщо казатимуть, то хай це роблять у вічі, а не за спиною. Сам намагаюсь викорінити з себе пліткування, осудження та обговорення інших людей, і взагалі, таких розмов стараюсь уникати, бо вони некоректні по відношенню до людини яку обговорюють.

Опубліковано

Як казала мені колись моя бабуся:

Ще ніхто такий не народився, не жив та не помер, щоб його не обговорили, незалежно від способу його життя.

Опубліковано

Есть вороны,а есть лебеди.Вороны наслаждаются помоями и падалью на свалке,а лебедю если налить в лужу молоко,то он выпьет только молоко.

Как в природе,так и среди людей в наше время в большинстве вороны.И они с наслаждением готовы сутками копаться в чужом мусоре,благо и мусора в наше время тоже много.

ИМХО:сериалы и глянцевые журналы тот же мусор,потому их так много плодят.

Опубліковано

Есть вороны,а есть лебеди.Вороны наслаждаются помоями и падалью на свалке,а лебедю если налить в лужу молоко,то он выпьет только молоко.

Как в природе,так и среди людей в наше время в большинстве вороны.И они с наслаждением готовы сутками копаться в чужом мусоре,благо и мусора в наше время тоже много.

ИМХО:сериалы и глянцевые журналы тот же мусор,потому их так много плодят.

І будь-ласка проведіть паралель чим форум відрізняється від від серіалів та пліткарства, бо здається мені, що ваші лебеді теж, прастітє, серуть ...

Опубліковано

І будь-ласка проведіть паралель чим форум відрізняється від від серіалів та пліткарства, бо здається мені, що ваші лебеді теж, прастітє, серуть ...

А лебедей я давно не видал,в природе правда иногда еще встречаются. :smile3:

Опубліковано

Оксанка, браво :D

Вы, почти все - идиоты

Агласітє вєсь спісак пжлста!

На превеликий жаль, живучи серед людей мусиш на них якось реагувать, а вже яка в кого реакція - то інша справа. Одні прямо посилають і мали вони десь ще цей "посил" обсуждать (не будем показувать пальцем, але це Ді :lol: ), іншим в кайф пашептаться в кого з падружок дупа більша, так то ж жизнь. Не можеш змінити ситуацію - поміняй своє відношення до неї ;)

Опубліковано

Вы, почти все - идиоты. За малым исключением.

И мне пофиг, что думают идиоты.

старий сплєтнік!

Нє, стара пісня.

А я от якось сестрі в пилу випитого пива розказала все, що я про неї думала - вона образилась, заявила, що моя правда її зовсім і не треба, а потім не говорила зі мною 2 тижні.

А я "сплєтєн" ну зовсім не люблю. І в очі, хоч подозову, але правду все рівно говорю. Бо іноді навіть добре, коли тебе сестри, і не тільки вони, своїми проблемами 2 тижні не турбують.

старий сплєтнік!

Нє, стара пісня.

А я от якось сестрі в пилу випитого пива розказала все, що я про неї думала - вона образилась, заявила, що моя правда її зовсім і не треба, а потім не говорила зі мною 2 тижні.

А я "сплєтєн" ну зовсім не люблю. І в очі, хоч подозову, але правду все рівно говорю. Бо іноді навіть добре, коли тебе сестри, і не тільки вони, своїми проблемами 2 тижні не турбують.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Я не понимаю, к чему заниматься злословием. Если хочешь насолить кому-либо, достаточно лишь сказать о нем какую-нибудь правду.

Friedrich Wilhelm Nietzsche

P.S

Цитую ібо краще не скажу)

Опубліковано

При таких свиньях… как-то и сам становишься…

Тута дураков много, а зайцев, поди, мало.

Опубліковано

Дурак - поняття досить розмите, ні? Той, кого ти вважаєш дураком, просто може ж не влазити в прокрустове ложе твого світогляду.

Я от не можу визначити, хто дурніший, тільки IQ ще можна якось порівняти, але й це не вирок. Скажімо так, якби я був роботодавцем, то тих, кого би я відсіяв при прийомі на роботу, я би не вважав дурнями, а просто тими, хто мені не підійшов, ібо в мене теж своє прокрустове ложе вимог.

P.S. Книга "Форест Гамп" є основою таких моїх думок - після того, як прочитав її, перестав бути безапеляційним у своїх судженнях про людей.

Опубліковано

а мені пофіг, що думають всі... ну за виключенням кількох близьких мені людей...

а ідіоти чи ні - кожен сам вирішує до кого себе відносити.. і в основному якщо хтось десь там в глибинах своєї свідомості чи підсвідомості має сумнів до кого себе віднести :g05: - тоді і отримуємо сплєтніків і злостних осуждальників )))

Опубліковано

Лично я сплетничать не люблю и не любила,

или еще хуже осуждать кого-то или отзываться негативно...

Все возвращаеться....это первое,

а второе, я привыкла относиться к людям так,

как хотела бы что-бы относились ко мне....

Опубліковано

Лично я сплетничать не люблю и не любила,

или еще хуже осуждать кого-то или отзываться негативно...

Все возвращаеться....это первое,

однако, як нестандратно і ново мислите!

Опубліковано

думаєш, на довго вистачить таких переконань?

Опубліковано

1. Див. підпис :blush:

2. Вистачає надовго :P

Опубліковано

1. Див. підпис :blush:

2. Вистачає надовго :P

можливо, є когорта людей, на яких поширюється дія цього морального закону. во )))

щодо решти - сумніваюсь. тут вже краще не бажання, а рівноправність ) таліон типу ))

Опубліковано

яке "стався ... як хочеш шоб до тебе"? Я давно і стабільно хочу, і ставлюсь. А мене вважають за це дурнем! Подумую про те шоб таки плюнути на всіх і дивитись як на **вно. І не в тому діло, шо я так справді думаю, а просто псих. захист такий, бо вже часом не витримую "натиску" наглості і "незакомплексованості"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...