Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є ще інші приставки, які йдуть суто під IP-телебачення.

В мене 34 канала. Всі показують добре, зображення та звук інколи відрізняються якістю. Роутер треба обов"язково перепрошивати під новішу прошивку.

Опубліковано

Почему сайт 2ip.ru показывает такую малую скорость???MTMxNjc5ODc3OS0zMTkzLjMxNi0zMDM5Ljc3Mi00My4zNi0xMjk0NDU=.gif

так как в то же время на Спидтесте 1498371464.png

До речі, велику швидкість інтернету завжди показує саме спідтест, і ще кілька інших, аще на більшості інших - при моїй запланованій до 20 мб/с тест показує 6-12 мб/с. То де правда?

Опубліковано

2ip.ru это может Русский сайт, и при каждой проверки мы отправляем запрос к ихним серверам в Россию? а вечером при большой нагрузке вот такая скорость и получается? а спидтест проверяет только на расстоянии максимум 100-150 миль максимум... потому и спидтест всегда показывает то что должно быть, хотя может я и ошибаюсь , это просто мое предположение))) если это действительно правда, то обидно так как дальше Украины мы вечером имеем слабую скорость... а это проблемы провайдера.(((

Опубліковано

Підскажіть чому не заходить на деякі сайти, наприклад www.lostfilm.tv чи sslazio.ru , сайти пінгуються, а при відкритті помилка

Опубліковано

Підскажіть чому не заходить на деякі сайти, наприклад www.lostfilm.tv чи sslazio.ru , сайти пінгуються, а при відкритті помилка

.... яка помилка?! ....

Опубліковано

.... яка помилка?! ....

Проблема сети

Проверьте, верно ли написан адрес, или попробуйте найти сайт

Опубліковано (змінено)

Мій роутер TP-LINK TL-R460 не підтримує IP-TV , але я згадав що в мене є свіч D-Link DES-1005D

тут ж нема різниці чи роутер чи свіч?Мені інтернет тільки на тюнер і комп потрібен.Через свіч повинно йти IP-TV?

Змінено користувачем TUBORG
Опубліковано

Часто просто перед адресою треба ввести - www може того. В мене таке ж було.

Опубліковано

Працювати не буде.

Потрібен роутер з підтримкою IP-TV.

Cьогодні підключив свіч....працює!!!

ІP-TV робить,інтернет є і на тюнер поступає ....тільки чогось пропадає інет на компі.Може 20 хв працювати може 5 ...просто беру в підключені "Исправить" і знову все добре ...В чому проблемма?

Опубліковано

Я помилився.Через свіч,на тюнер інтернет не поступає.І на самому свічі горить не зелена(так як на комп) а жовта.Це в мене глюк в шари якийсь.Валять канали без всякого інтернету,щей HD впридачу) Перший раз таке бачу :rolleyes:

Tum@n,можливо ви мали на увазі,що на тюнер не буде інтернету бо IP-TV робить?

Опубліковано

Часто просто перед адресою треба ввести - www може того. В мене таке ж було.

пишу так http://www.lostfilm.tv/ і все рівно не заходить, на різних браузерах те ж саме

Опубліковано

Може в них доступ до такого типу сайтів заблоковано щоб народ не качав піратські фільми/серіали/музику, власники провайдера все ж таки америкоси як не як, а в них там з цим строго :)

Опубліковано (змінено)

Ну то зроби хоча б трасування на той lostfilm шоб бачити де воно обривається:

1.Нажмите Пуск>>Выполнить>>в строке открыть напишите – cmd и нажмите ОК

2.В появившемся окне напишите tracert lostfilm.tv и нажмите Enter

і ще зроби це, мож поможе:

1.Нажмите Пуск>>Выполнить>>в строке открыть напишите – cmd и нажмите ОК

2.В появившемся окне напишите ipconfig /flushdns и нажмите Enter

Змінено користувачем Maniko
Опубліковано

трасування проходить нормально, обривів нема, захожу через смартфон по ві-фі і все працює, підкажіть де копати?

а і коли піключаю кабель від київстару все працює...

пишу telnet lostfilm.tv - пише "сбой подключения"

Опубліковано

пишу telnet lostfilm.tv - пише "сбой подключения"

з чого ти взяв шо на сервері, де хоститься сайт телнет відкритий? :sq_ye:

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...