Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Навіть якщо уявити що провайдер іде до суду він має мати:

Як мінімум якийсь доказ того, що я був відповідальний за стан кабелю

Доказ що пошкодив його саме я а не монтажлики колишнього Білайну (доречі це вони різали та обжимали кабель, моя була тільки ідея :) ) або недобрий сусід який також має доступ до кабелів.

Такщо як то кажуть "Игра не стоит свеч". Потратяться більше ніж отримають.

7.5. Абонент несе відповідальність за утримання у справному стані абонентської лінії на території квартири (житлового приміщення/будинку). Оператор несе відповідальність за утримання у справному стані абонентської лінії поза межами квартири (житлового приміщення/будинку) Абонента.

Для особо умных! есть договор-оферта http://oferta.kyivstar.ua/ который все подтверждали при подключении.

Опубліковано
7.5. Абонент несе відповідальність за утримання у справному стані абонентської лінії на території квартири (житлового приміщення/будинку). Оператор несе відповідальність за утримання у справному стані абонентської лінії поза межами квартири (житлового приміщення/будинку) Абонента.

Для особо умных! есть договор-оферта http://oferta.kyivstar.ua/ который все подтверждали при подключении.

На території КВАРТИРИ, кабель обрізаний у підїзді, це міг зробити будь хто!

Опубліковано

Кравчука 19 є можливість підключення?

.... скоро буде, ще проводимо налаштування, з'явиться можливість - відпишусь .... :rolleyes:

Опубліковано

Скажіть, а можна підключити це чудо в район Цукрового заводу, вул. Польова, 17, на сайті такої вулиці немає..

Опубліковано

Скажіть, а можна підключити це чудо в район Цукрового заводу, вул. Польова, 17, на сайті такої вулиці немає..

.... по даній адресі покриття не має + поки в планах не бачу ....

Опубліковано

Вопросы...

1)5ый день не перечисляють деньги на щёт, это нормально? я первый раз плачу Айрбитс, так что еще не вкурсе сколько они перечисляються... , я заплатил монтажникам...Квитанцию тоже выписали

2)В дальнейшем платить нужно всю сумму сразу за месяц, или можно по чуть-чуть?

3)Speedtest.net показывает всю скорость на компьютере 50мбит, а на телефоне ОС андроид только 2-3 мбита, хотя при Датагрупе показывал 10мбит... вот и не знаю глюк это speedtesta или Айрбайтса...

Опубліковано

Вопросы...

1)5ый день не перечисляють деньги на щёт, это нормально? я первый раз плачу Айрбитс, так что еще не вкурсе сколько они перечисляються... , я заплатил монтажникам...Квитанцию тоже выписали

платити треба в i-box. Через 5 хв гроші на рахунку. Монтажники могли і не здати в касу. Чи завтикати чи хз.

2)В дальнейшем платить нужно всю сумму сразу за месяц, или можно по чуть-чуть?

Всю. Можна із відстрочкою. ЧИтай мануали.

3)Speedtest.net показывает всю скорость на компьютере 50мбит, а на телефоне ОС андроид только 2-3 мбита, хотя при Датагрупе показывал 10мбит... вот и не знаю глюк это speedtesta или Айрбайтса...

Крути настройки вай-фая.

Опубліковано

Я плачу через сервіс ukrpays (є в особистому кабінеті на сайті airbytes), напряму з платіжної карти - швидко (гроші на рахунку з'являються одразу) і без комісій, та і ходити нікуди не треба.

Як перший раз платив монтажникам, то теж гроші довго йшли - з тиждень напевно, телефонував в офіс дівчатам і нагадував що варто перерахувати гроші.

Опубліковано
Крути настройки вай-фая.

роутер настроен , так как на ноуте принимает нормально, проблема только с телефоном...

Опубліковано

капєц... я тільки 2 дні тому привів друга, а дєффочко не сказало, що акція має бути і в Луцьку.. ми б зачекали 2 дні. отака "турбота" про клієнта..

Нецікавий тариф осінь... ваащє.. Літо було кращим.

Опубліковано

Хто скаже: "Звідки взявся даний провайдер?"

Я что-то такое читал, Что типа Американцы купили эту компанию у нас за долги... самого интересует этот вопрос...

Опубліковано

В Airbites можно как нибудь посмотреть сколько трафика я выкачал за месяц? Просто в дата групе заходишь в личный кабинет и там писало сколько трафика было использовано , интересно было :rolleyes:

Опубліковано

В Airbites можно как нибудь посмотреть сколько трафика я выкачал за месяц? Просто в дата групе заходишь в личный кабинет и там писало сколько трафика было использовано , интересно было :rolleyes:

Скачай і постав собі програмку Traffic Meter і буде тобі статистика за день, тиждень і місяць незалежно від провайдера

NetTrafficMeter.jpg

Опубліковано

ОТ такі да.

Я в раздуміях.

Варто спригувати з Кс чи ні. м?

я б спригнув)))) :rolleyes:

бринського 4 є в планах?

.... поки в планах не бачу .... :huh:

дякую за інформацію=) буде інформація дай знати

Опубліковано

Так що на airbites краще перейти з beeline? В мене 49 грн 5 Мбіт/сек до 50ГБ, далі ріжуть швидкість.

Если тебя не устраивает Билайн, то переходи... в Айрбайтс лучше тарифы, как по мне...Ну а если ты не высижуеш в месяц 50гб. и хватает 5 мбит. скорость, то зачем тебе его менять...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...