Перейти до змісту

Вартість проїзду знизять?

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

п.с.с. але надіюсь шо клієнтура значно впаде, і вже за тиждень другий знову стане 2.5 грн

ну відверто кажучи, сподіватись, що хай краще хтось мало заробляє, хай має меньше клієнтів, хай буде всі фігово, аби тільки ДЛЯ ВАС було дешевше й вигідніше, це так по українськи. Коли рік (чи скільки там) назад піднімали ціну, це було неоправдано й базувалось лише на бажанні зароббляти більше бабла, зараз же на фоні загального подорожчання, це оправдано й є вимушеною мірою, не до чотирьох гривень звичайно, як тут деякі лепечуть, але принаймні три гривні мусить бути

• Відповідей 514
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

п.с.с. але надіюсь шо клієнтура значно впаде, і вже за тиждень другий знову стане 2.5 грн

ну відверто кажучи, сподіватись, що хай краще хтось мало заробляє, хай має меньше клієнтів, хай буде всі фігово, аби тільки ДЛЯ ВАС було дешевше й вигідніше, це так по українськи. Коли рік (чи скільки там) назад піднімали ціну, це було неоправдано й базувалось лише на бажанні зароббляти більше бабла, зараз же на фоні загального подорожчання, це оправдано й є вимушеною мірою, не до чотирьох гривень звичайно, як тут деякі лепечуть, але принаймні три гривні мусить бути

о мдякую біше таких як ти і по 6 зробимо ви всеодно згуртуватись не вмієте толпа

Опубліковано

, а з чого ти взяв шо проїзд має дешевшати?) тут про це ніхто і не заїкається...

п.с. якшо зроблять щоб всі ці маршути їздили до 1 ночі включно, і накинуть на 18 ше з десяток маршуток то я впринципі за 3 грн не проти (мєчтать нє врєдно :) (с))

Воу-воу, палегше. Я лише написав що не здивувався якби подорожчав, про подешевшання я не казав, я про подорожчення у зв'язу із бла-бла казав.

Опубліковано

о мдякую біше таких як ти і по 6 зробимо ви всеодно згуртуватись не вмієте толпа

ну на цьому й досить, допобачення наразі

Опубліковано

Ви не представляєте асоціацію перевізників і не є монополістом у цій сфері, тож успакойтесь, засуньте амбіції і гонор в ж0пу.

Опубліковано

емм.. ну відверто кажучи мені всерівно скільки заробляють маршутчики, і я аж ніяк не бажаю їм меншого прибутку, чесно ;)

Я знову ж таки, змирюсь з тим щоб платити 3 грн замість 2.50, так навіть зручніше буде розплачуватись/передавати/забирати, а то вічно ті копійки з рук випадають.

Просто нерозумію чим це маршути 9 12 19, а особливо 18 і 22 відрізняються від інших?

Якшо вже і апати ціну то на всі маршути, хіба не так?

Трохи не зрозумів про оправдано/не оправдано?

Пів року назад долар став 12 замість 8 (50%) вони на 50 коп підвищили, зараз 16 замість 12 (ще на бувших 50%) і знову хочуть на 50 коп більше. Я думаю ситуація з бензом/солярою аналогічна.

п.с. А на справді слабо віриться, що власники маршуток ідуть в убиток... просто прибуток став не такий цінний як раніше, ось і викручуються як можуть

Опубліковано

Супер.

Хлопці, підіймайте я не проти і до 4-х і 6-ти і вище.

Особисто я за обома руками. Чим вища у вас ціна тим краще тролейбусному депо, тим швидше ви зникнете з нашого міста зі своїми розвалюхами і чистіше буде, і частіше їздитимуть тролейбуси .

Якщо буде дорожче то я просто раніше на 10-15хв виходитиму з дому на тролейбус ось і все. :_04:

Опубліковано

Супер.

Особисто я за обома руками. Чим вища у вас ціна тим краще тролейбусному депо, тим швидше ви зникнете з нашого міста зі своїми розвалюхами і чистіше буде, і частіше їздитимуть тролейбуси .

Якщо буде дорожче то я просто раніше на 10-15хв виходитиму з дому на тролейбус ось і все. :_04:

Дядьку, я з вами в корні не согласен. Ви ж, надіюсь, розумієте, що у тролнйбусному депо нема запасу тролейбусів для такого розвитку подій. Нема стільки тролейбусів щоб замінити ту кількість маршруток-розвалюх котру ви хочете списати з рахунків.

Опубліковано

Супер.

Дядьку, я з вами в корні не согласен. Ви ж, надіюсь, розумієте, що у тролнйбусному депо нема запасу тролейбусів для такого розвитку подій. Нема стільки тролейбусів щоб замінити ту кількість маршруток-розвалюх котру ви хочете списати з рахунків.

Чоловік говорить концептуально.

Дійсно, маршрутчикам варто брати до уваги не лише аргумент зростання вартості пального і запчастин.

Треба ще пам"ятати про платоспроможність населення і наявність послуг-замінників. Як-неяк депо отримало кілька додаткових тролейбусів. Дай Бог, наведуть лад з графіком руху і частина пасажирів дійсно пересядуть у тролейбуси.

На користь маршрутчиків фактор пори року. Дуже хитро вони обрали цей час. Але незабаром канікули у школах і вузах. Потік впаде.

Оптимально робити диференційовані тарифи по часу доби. Наприклад, з 7.30 до 19.30 вартість проїзду становить 2,5 грн. З 19.30 до 22.00 - 3 грн. З 22.00 - хоч 5 грн.

Опубліковано

Супер.

Чоловік говорить концептуально.

Дійсно, маршрутчикам варто брати до уваги не лише аргумент зростання вартості пального і запчастин.

Треба ще пам"ятати про платоспроможність населення і наявність послуг-замінників. Як-неяк депо отримало кілька додаткових тролейбусів. Дай Бог, наведуть лад з графіком руху і частина пасажирів дійсно пересядуть у тролейбуси.

На користь маршрутчиків фактор пори року. Дуже хитро вони обрали цей час. Але незабаром канікули у школах і вузах. Потік впаде.

Оптимально робити диференційовані тарифи по часу доби. Наприклад, з 7.30 до 19.30 вартість проїзду становить 2,5 грн. З 19.30 до 22.00 - 3 грн. З 22.00 - хоч 5 грн.

Диференційовано також не підходить. Не забувайте, що є люди які працюють саме до 22.00. І повертатись додому о 22-23.00 по 5 грн якось.... Ну самі розумієте.

Опубліковано

У деяких маршрутах у Луцьку подорожчає проїзд

Волинь

0 0 93

• Сьогодні, 21:16

З 1 грудня ціна за проїзд на деяких луцьких маршрутах громадського транспорту зросте до трьох гривень. Так вирішили перевізники.

Проїзд на маршрутах №№ 9, 9а, 12, 18, 19 та 22 вартуватиме 3 гривні для одного дорослого пасажира та 1 гривню - для дітей віком від 6 до 14 років, пише "Волинський інформаційний портал".

Нагадаємо, що рішення про встановлення таких тарифів виконком Луцької міської ради прийняв ще у травні, проте з певних причин перевізники самі поставили меншу ціну за проїзд. Натомість із 1 грудня вирішили її підняти до граничного розміру.

Опубліковано

Нафта падає а ціна росте !!!!!!!!!!!!!!!!

Та в на же своя нафта, світові ціни нас не цікавлять.)))). І я не буду дивуватися коли наші братимуть нафту в росіі по 95-100₴… а весь світ куплятиме по 65-70₴. І не забувайте що у нас Європейський курс , тобто ціни мають бути більш-менш одинакові в краінах, які у Євросоюзі. Так що готуйтесь і не дивуйтесь. Просто в нас ціни завжди піднімають спочатку.. А зарплату потім.. Може.. Колись.

Опубліковано

Та на здоровє, синку.

Ви головне ціни задирайте, а там і тролейбуси знайдуться.

Звідки? Не скажу, так як ази еконеоміки для вас ніц не значать.

Опубліковано

Я знову хотів би нагадати про тему квитків в маршрутках, просто цікаво стає..здається всі проти корупції і лівих схем, а квитків в маршрутках ніхто не бере, та й водії не дають...Постійно мушу просити в водія квиток. Невже немає ніяких діючих важелів на перевізників щоб водії видавали обовязково квитки. Потрібно щоб кількість квитків контролювалась міськрадою, для контролю сплати податків та кількості перевезених пасажирів. А то виходить самі породжуємо корупцію...Варто було б щоб квитки в пасажирів перевіряли незалежні контролери і штрафували за це пасажирів, і перевізників, якщо ті не видають квитків.

Почати треба з квитків, а вже потім оцінивши реальну рентабельність даного транспорту можна вираховувати чи він є збитковим і потрібно підняти ціну чи ні. А то оті підняття мають досить таки приблизні розрахунки.

Хоча наскільки я бачу по новинах міста, корупційні схеми і далі діють, як з транспортом так і в інших сферах, наприклад місток на вул. Винниченка поремонтували за 450 тис. грн. з міського бюджету - відзвітував Куйбіцький... Я просто шокований з цих сум, за такі гроші можна взірвати старий і побудувати новий міст, а наші чиновники спромоглися витратити таку суму тільки на ремонт. Треба щоб був якийсь контроль за грошима бюджету міста і області, бо це наші з вами гроші , які далі продовжують дерибанити по накатаній.

Опубліковано

Та на здоровє, синку.

Ви головне ціни задирайте, а там і тролейбуси знайдуться.

Звідки? Не скажу, так як ази еконеоміки для вас ніц не значать.

По-перше, я до задирання цін відношення немаю, по-друге, ви мене не знаєте, так і я незнаю вас, тож будите своїм знайомим чи близьким доказувати про їх знання економіки і їх значущість. Пишіть по темі і не переключайтесь на користувачів.

Опубліковано

Пишіть по темі і не переключайтесь на користувачів.

Цікавий персонаж, сам почав, а когось робить винним ...

Будимо продовжувати срач?

Опубліковано

Помилково мінуснув ось цей пост. Сам помилку виправити не можу, тому прошу кого-небуть плюсонути його даби загладіть мою вину. Сорі.

на +

Опубліковано

По-перше, я до задирання цін відношення немаю, по-друге, ви мене не знаєте, так і я незнаю вас, тож будите своїм знайомим чи близьким доказувати про їх знання економіки і їх значущість. Пишіть по темі і не переключайтесь на користувачів.

Тю. Ніхто Вашої особистості не торкався і намірів таких не мав.

Але осмілюсь нагадати, що саме Ви висловили ствердну думку, що

у тролнйбусному депо нема запасу тролейбусів для такого розвитку подій. Нема стільки тролейбусів щоб замінити ту кількість маршруток-розвалюх

А раз так, то просвітіть нас скільки одиниць рухомого пас.транспорту є і скільки ще депо потрібно в який термін і скільки коштів це потребує.

Судячи зі сказаного Ви вже розглянули такий варіант як спеціаліст з економіки і логістики?

Опубліковано

Тю. Ніхто Вашої особистості не торкався і намірів таких не мав.

Але осмілюсь нагадати, що саме Ви висловили ствердну думку, що

у тролнйбусному депо нема запасу тролейбусів для такого розвитку подій. Нема стільки тролейбусів щоб замінити ту кількість маршруток-розвалюх

А раз так, то просвітіть нас скільки одиниць рухомого пас.транспорту є і скільки ще депо потрібно в який термін і скільки коштів це потребує.

Судячи зі сказаного Ви вже розглянули такий варіант як спеціаліст з економіки і логістики?

Для початку то є моя думка, котру я маю право висловити зручним для мене способом.

Стосовно вашої фрази: ''...ази еконеоміки для вас ніц не значать.'' - запитаю, ви мене знаєте? Для вас вдруге повторю, своїм близьким таке говоритимете, а не незнайомим людям. Ось вам стосовно особистості.

Супер.

Для неуважних, роз'ясню пост.

Тобто як автор орг.посту стверджує що маршрутки зникнуть, а тролейбуси їздитимуть частіше. Тут навіть рахувати вміти непотрібно щоб бачити яка сила силенна маршруток місто обслуговує, а скільки тролейбусів. У ДЕПО чи якої там контори котра траліки обслуговує, нема грошей на елементарні ремонти транспорту, ліній і т, д. Про повну заміну транспорту і кури не шепчуть, до чого ця мова?

Опубліковано

Мдя, логіка "желєзобєтонна" і "сприг" зараховано.

Підіть собі отам, на поличці в маршрутчиків, пєчєньку візьміть.

Опубліковано

В ДЕПО зараз не хватає слюсарів робити машини... за ті з/п туди ніхто йти не хоче... зате різних менеджерів і управлінців понабирали...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...