dimmon Опубліковано 31 Січня, 2007 в 11:43 #51 Опубліковано 31 Січня, 2007 в 11:43 dimmon, купив польський. з випуклою передньою стінкою. літраж - десь 200 літрів. не скажу, що саме такий хотів, але знайомий продавав б/у в ідеальному стані з фабричною кришкою за половину його реальної вартості... "не Выдержала душа поэта" (с) На рахунок кутового акваріума, який ти хотів: при покупці пробуй, чи зможеш ти фізично дотягнутись до кутка, оскільки це буває проблематично Якщо будеш замовляти поклейку, то розглянь конструкцію зі зрізаним кутом - по типу трапеції. Такі в обслуговуванні кращі. У меня жена такой (прямоугольній с віпуклой стенкой, да и мне он нравится) тоже хочет, но тут дело в месте которое он будет занимать насчет дотягнутись, думаю смогу сам 196 см, грабли длинные , да и я так подумал что много пространства это будет супер, можно будет там всякого понастраивать. Насчет покупки: был в природе там угловой только 220 литров, зашел на базар возле валютчиков, там сказали что есть угловой 87х120х65 на 350 литров будет стоить 2300 с крышкой и тумбой, записали номер вот уже жду звонка 5 дней. Звонил по тому номеру что ты мне давал, то сбивают то за межами дии. Думаю трапеция будет менее надежней т.к. мест склейки поковых стенок 5, в выпуклом 3. Или не так? Да и нет таких в Луцке, пока искал только фабричные.
dimmon Опубліковано 31 Січня, 2007 в 13:09 #52 Опубліковано 31 Січня, 2007 в 13:09 ГЫ: у меня тут вообще дурная идея в голву пришла, может вместо углового, выбить часть стенки между комнатой и коридором и всунуть туде аквариум стандартный прямоугольный. Ктото встечал такое или может у кого есть?
keepo Опубліковано 31 Січня, 2007 в 13:21 Автор #53 Опубліковано 31 Січня, 2007 в 13:21 Аби вистачило місця, щоб в середину доступитись... ну і затемняти бажано від прямих сонячних променів. Взагалі за задню стінку акваріумів часто ховають провода і трубки, а так їх вроді як нема куди діти...
dimmon Опубліковано 31 Січня, 2007 в 13:48 #54 Опубліковано 31 Січня, 2007 в 13:48 Аби вистачило місця, щоб в середину доступитись... ну і затемняти бажано від прямих сонячних променів. Взагалі за задню стінку акваріумів часто ховають провода і трубки, а так їх вроді як нема куди діти... Что будет выступать станет на металические красивые стойки, а то как спрятать трубки так это можно закрыть всякими там цветочками и пальмами. Кста увидел один угловой аквариум в киевском магазине http://aquariumfish.com.ua Прикольный, цена 2800
keepo Опубліковано 31 Січня, 2007 в 14:03 Автор #55 Опубліковано 31 Січня, 2007 в 14:03 В тему про акваріуми в стіні:
mat Опубліковано 31 Січня, 2007 в 20:21 #56 Опубліковано 31 Січня, 2007 в 20:21 mat, фото мого акваріума є трохи вище в пості № 16 на рахунок фону - ідея з"явилась буквально на минулому тижні, оскільки прикупив новий акваріум і туди саме такий фон і хочу. Тоді, як і зараз лежав сніг - тому каміння особливо не позбираєш... Десь трохи вище пропонував тобі зайти з камінням. Можу і я пістолет з пластмасою притарабанити куди скажеш, маю також тюбик з силіконом - можна поекспериментувати. Все що зараз мене тормозить з фоном - відсутність матеріалу (проти купівлі поки українська душа протестує ) Может тебе ещё и поклеить....купляй у меня камень....отдам по дешовке, специально для тебя, что бы небыло лень ходить...а куда зайти??? так и не понял... dimmon, купив польський. з випуклою передньою стінкою. літраж - десь 200 літрів. не скажу, що саме такий хотів, але знайомий продавав б/у в ідеальному стані з фабричною кришкою за половину його реальної вартості... "не Выдержала душа поэта" (с) На рахунок кутового акваріума, який ти хотів: при покупці пробуй, чи зможеш ти фізично дотягнутись до кутка, оскільки це буває проблематично Якщо будеш замовляти поклейку, то розглянь конструкцію зі зрізаним кутом - по типу трапеції. Такі в обслуговуванні кращі. Они может и лучше но переломление ужасное, если и заказывать то гда только прямой а по параметрам смотри сам....можно конечно и под заказ привести на порядок дешевле будет чем в магазинах Луцка но дороже чем при поклейке специалистами.....во всяком случае решать тебе самому..... ГЫ: у меня тут вообще дурная идея в голву пришла, может вместо углового, выбить часть стенки между комнатой и коридором и всунуть туде аквариум стандартный прямоугольный. Ктото встечал такое или может у кого есть? Есть в Луцке и такие, то что сам знаю 5....можно если хочешь помочь с установкой и подсказать что к чему...опыт имеется.... К примеру то что делали уже на 47 литров.....скромненько и красиво...)))) Сквозной аквариум..... Аби вистачило місця, щоб в середину доступитись... ну і затемняти бажано від прямих сонячних променів. Взагалі за задню стінку акваріумів часто ховають провода і трубки, а так їх вроді як нема куди діти... Что будет выступать станет на металические красивые стойки, а то как спрятать трубки так это можно закрыть всякими там цветочками и пальмами. Кста увидел один угловой аквариум в киевском магазине http://aquariumfish.com.ua Прикольный, цена 2800 Да действительно неплохой аквариум а его размеры??.... магазин очень интересный и колличество предлагаемой продукции тоже, основная специализация это морской мир, честно рот на 1,5 часа открылся и закрыватся долго нехотел.....
keepo Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 06:57 Автор #57 Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 06:57 mat, купити я можу мінімум в 4-х місцях... скинь в ПП яке каміння, можна з фото і ціну. Якщо буде цікаво - маякну Хоча скоріше дочекаюсь відлиги... Таке відчуття, що ти хочеш щось навяжчиво продати... Зайти я тобі пропонував до себе додому, щоб попробувати як рідка пластмаса склеїть каміння... так сказать для експерименту. Хотя, видать фрази на рахунок "ніхто нічого не хоче робити" - просте взяття на понт. Я роблю це для інтересу, а ти за гроші, от і відмінність між нами. І щось я не зрозумів про переломленння світла в кутовому акваріумі. Я казав про той, що справа на малюнку. Яке світло і куди там має ломитись, якщо всі стінки рівні:
dimmon Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 07:41 #58 Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 07:41 Я думал ты про такой Прикольный, цена 2800 Да действительно неплохой аквариум а его размеры??.... магазин очень интересный и колличество предлагаемой продукции тоже, основная специализация это морской мир, честно рот на 1,5 часа открылся и закрыватся долго нехотел..... Это китайский, интересно у нас могут такой привезти?
keepo Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 08:05 Автор #59 Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 08:05 dimmon, нє, навіщо обмежувати панораму спереду, а от ніша ззаду може послужити під фільтр, наприклад...
dimmon Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 08:16 #60 Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 08:16 dimmon, нє, навіщо обмежувати панораму спереду, а от ніша ззаду може послужити під фільтр, наприклад...Может ты и прав, кстати я так понял что с этим Jebo китайским идут в поставки и фильтр? Ну он мне очень поравился. Интересно будет ли виден перелом (искревление) в таком аквариуме или єто все от качества стекла зависит. Бо видел раз тако аквариум что смотреть нельзя, глаза как после очков болят.
mikromuha Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 08:24 #61 Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 08:24 http://micro.lutsk.ua/vidio/ -может кому трудно до "Пиромиды" добратся...
keepo Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 08:24 Автор #62 Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 08:24 Взагаліто опукле скло заповненого водою акваріума діє як лінза, тому якщо знаходитьсь на певній відстані (фокуси ітд), то зображення дуже спотворюється - здалеку все має бути в нормі...З власного досвіду: на акваріумі відклеїлось ребро жорсткості зверху, вода вигинала переднє скло на 0,5см від прямої. На відстані десь 5 см на акваріум дивить було неможливо - сльози на очі навертались...ЗІ. класне відео. я так зрозумів, що рослинка там штучна... а що з обладнання стоїть?
maugli Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 11:33 #63 Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 11:33 Пропиарю 8 095 5387124 Аквариумы: установка, запуск , обслуживание Я уже звонил туда, вроде найдич постил их телефон. Тут вот именно, устновка, запуск, обслуживание. Это мне и самому покайфу. а Вот изготовление. Да они говорят что у них есть специалист, но я хочу прямой телефон этого специалиста. Зовут Володя80951613246 очень много сделал аквариумов
dimmon Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 12:37 #64 Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 12:37 Зовут Володя80951613246 очень много сделал аквариумов Звонил, он сказал что он уже не делает, у него нет мастерской и пока этим не занимается. ЗЫ: прям напасть какаято , никто не хочеть мне продать аквариум
mat Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 21:00 #65 Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 21:00 mat, купити я можу мінімум в 4-х місцях... скинь в ПП яке каміння, можна з фото і ціну. Якщо буде цікаво - маякну Хоча скоріше дочекаюсь відлиги...Таке відчуття, що ти хочеш щось навяжчиво продати... Зайти я тобі пропонував до себе додому, щоб попробувати як рідка пластмаса склеїть каміння... так сказать для експерименту. Хотя, видать фрази на рахунок "ніхто нічого не хоче робити" - просте взяття на понт. Я роблю це для інтересу, а ти за гроші, от і відмінність між нами. І щось я не зрозумів про переломленння світла в кутовому акваріумі. Я казав про той, що справа на малюнку. Яке світло і куди там має ломитись, якщо всі стінки рівні: Извени что ты так воспринял близко слова....брать на понт это не в моём стиле, беру качественно зделаной работой....как не парадоксально это прозвучит, но делаю это тоже ради интереса но в отличие от тебя получаю за это деньги и не очень большие...работа приносит удовольствие....
mat Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 21:27 #66 Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 21:27 Зовут Володя80951613246 очень много сделал аквариумов Звонил, он сказал что он уже не делает, у него нет мастерской и пока этим не занимается. ЗЫ: прям напасть какаято , никто не хочеть мне продать аквариум Помочь могу, но скажи какой аквариум ты хочешь и что туда должно входить( компресор, фильтр, обогреватель) тумбочка...и т.д.......если что поможем и порядка на 400 грн. дешевле.... можешь заказать под свои размеры и тебе поклеят...мы заказывали три аквариума на прошлой недели и в эту субботу будем забирать....надеюсь что и на выходных запустим...фоты запуска выложим..)))) Есть самый оптимальный вариант...это купить уже готовый аквариум.....стоит он в банке Надра, что на киевской площе....если интересует такой вариант дай знать.... во всяком случае просто хочется помочь и сделать всё что бы это радовало и приносило удовольствие.... Трапеция и все остальные аквариумы нестандартной формы это на любителя, но есть очень много но....рекомендую с собственного опыта прямые(класика) и дуга(но не желательно)... во первых намного лучше и удобней в обслуживание, нет переломления......покупайте класику, а не екзотику..... ..... класне відео. я так зрозумів, що рослинка там штучна... а що з обладнання стоїть? Стандарт...ничего особенного и изысканого....да растения искуственные хотя есть задум засадить криптокариной, благо имеется в наличие, хотя пиранья рыба непредсказуемая, может и подрезать....а как сам аквариум?...что по камнях можете сказать.....
dimmon Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 07:26 #67 Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 07:26 Помочь могу, но скажи какой аквариум ты хочешь и что туда должно входить( компресор, фильтр, обогреватель) тумбочка...и т.д.......если что поможем и порядка на 400 грн. дешевле.... можешь заказать под свои размеры и тебе поклеят...мы заказывали три аквариума на прошлой недели и в эту субботу будем забирать....надеюсь что и на выходных запустим...фоты запуска выложим..))))Есть самый оптимальный вариант...это купить уже готовый аквариум.....стоит он в банке Надра, что на киевской площе....если интересует такой вариант дай знать.... во всяком случае просто хочется помочь и сделать всё что бы это радовало и приносило удовольствие.... Хочу на 300-350 литров + тумбочка + крышка + свет + компрессор. В идеале хочу точно такойже как по линку: http://board.lutsk.ua/forums/index.php?act...pe=post&id=5241 Трапеция и все остальные аквариумы нестандартной формы это на любителя, но есть очень много но....рекомендую с собственного опыта прямые(класика) и дуга(но не желательно)... во первых намного лучше и удобней в обслуживание, нет переломления......покупайте класику, а не екзотику..... тут дело в расположении кстати а что в обычной дуге нет переломления а в угловой есть?
Yurko Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 07:46 #68 Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 07:46 Радий приєднатися до спілкування. Теж люблю акваріум і маю на 200л. Дуже багато питань по акваріуму і встановленню. Я знаю одного чоловіка, що професійно займається виготовленням акваріумів, ремонтом, його звуть Ігор (050)1727684, живе у Млинові. Це приблизно 30 км від Луцька. Недавно звертався з ремонтними роботами.Обслуговує мій акваріум теж Ігор, але інший, (050)3782482. Це фанат своєї справи. Сам вирощує і виводить нові види рослин, іздть на виставки, виводить і вирощує риб, привозить під замовлення і гарантує якість. Може сам під замовлення привезти будь-який акваріум, тумбу під нього і всі аксесуари. Повністю автономна людина, сам привезе, сам встановить і за помірну плату буде постійно обслуговувати. Мінімум лишніх рухів і затрат часу. Воду теж купую у нього, навіть на підміну. Ця вода проходить через спеціальні фільтри і ідеальна для акваріума без попереднього відстоювання і непотрібно добавляти лишньої хімії. Результат вражає. Я недавно повністю переробив акваріум і повністю залив його воду. Букально через тиждень всі рослини почали якісно розвиватись.З свого досвіду раджу купувати як рибу так і рослини в одному місці, так як одна маленька рибка може загубити весь акваріум.Бажаю успіхів.
keepo Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 07:51 Автор #69 Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 07:51 тут дело в расположении кстати а что в обычной дуге нет переломления а в угловой есть? Любе скло вигнуте з певним радіусом кривизни переломлює світло... пряме, нормальне скло - ні. Yurko, викладай фотки акваріума - думаю народу цікаво подивитись...
keepo Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 10:06 Автор #70 Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 10:06 Цікаво, є в Луцьку морські акваріуми? Наскільки знаю, то такі акваріуми в рази дорожчі в обслуговуванні.
Yurko Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 13:40 #71 Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 13:40 Точно знаю, що є. Тільки не знаю у кого. Якщо цікавить, можна вияснити
mat Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 13:41 #72 Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 13:41 Хочу на 300-350 литров + тумбочка + крышка + свет + фильтр+компрессор+обогреватель. В идеале хочу точно такойже как по линку:http://board.lutsk.ua/forums/index.php?act...pe=post&id=5241 тут дело в расположении кстати а что в обычной дуге нет переломления а в угловой есть? Размеры???....пожалуйста если можно укажи....угловые бывают разные...))))
dimmon Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 13:45 #73 Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 13:45 Размеры???....пожалуйста если можно укажи....угловые бывают разные...))))85х85х60
mat Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 13:45 #74 Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 13:45 Точно знаю, що є. Тільки не знаю у кого. Якщо цікавить, можна вияснитиЕсли можешь...узнай...насколько знаю я есть только один...Да действительно аквариумы очень дорогие и не только в обслуживание но и в запуске....но это екзотика и стоит она примерно до 10... у.о. .. хотя рыба там живёт на много меньше чем в пресноводных....также есть в Луцке псевдо море...красиво...
dimmon Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 13:46 #75 Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 13:46 Да, якщо не секрет, чому саме клеєний хочеш? Можливо фабричний польський підійде, чи якісь особливі запроси... Кстати а какой польской фирмы у нас возит Природа и базар. У нее хоть название есть или мож тоже наши на заработках клепают но в польше?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.