Перейти до змісту

"Метро" в Луцьку?

vrm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ще досить давно я чув таку інфу про намір відкриватися Метро кеш енд кері в нашому місті. Йшла мова про купівлю зем. ділянки в Рованцях (біля заправки). Але здається так і не дійшли згоди. А ось сьогодні мені потрапила до рук газетка... Ну і фото додаю

post-6632-1286819384,76_thumb.jpg

Хто що знає, думає? 

• Відповідей 205
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я думаю шо на Луцьк швидше метеорит впаде, чим в нас побудують метро...

Опубліковано

Я думаю шо на Луцьк швидше метеорит впаде, чим в нас побудують метро...

СТО ПУДОВО!!!! як тільки впаде так і збудують!!!!

Опубліковано

чого так)) я вот говорив недавно з директором одной торговой фірми..то казав шо шось таке має бути в Луцьку :rolleyes:

Опубліковано

Ще досить давно я чув таку інфу про намір відкриватися Метро кеш енд кері в нашому місті.

Хто що знає, думає? 

Наскільки я знаю (чула...) МЕТРО має відкриватись в приміщенні Глобусу справа, де був БУМ.

Опубліковано

Наскільки я знаю (чула...) МЕТРО має відкриватись в приміщенні Глобусу справа, де був БУМ.

Дам для такого магазину буде замало місця.

Опубліковано

Дам для такого магазину буде замало місця.

Я була і в МЕТРО і в БУМі. Знаю, що площі там непорівнювані.

Кажу лише те, що чула...

Опубліковано

Сказали, що то буде Метро сателіт. Суто для барів ресторанів, кафе.

Тобто тільки продуктова група.

Опубліковано

Ще досить давно я чув таку інфу про намір відкриватися Метро кеш енд кері в нашому місті.

Хто що знає, думає? 

Довго сміявся :lol:

Метро не практикує роботу на малих площах і не практикує роботу сателітом(саме під брендом МЕТРО).

На Рованцях планували будувати ТЦ Караван( не ту пародію,що на Варшавці).А під Метро вроді викуплена земля біля того ж таки Епіцентру(інфа від епіцентрівців).

А дана обьява можливо це моніторинг Метро по нашій області-скільки потенційних клієнтів існує на Волині.

Опубліковано

Сказали, що то буде Метро сателіт. Суто для барів ресторанів, кафе.

Тобто тільки продуктова група.

...це правда (тільки продуктова група)! І має бути в приміщенні "Глобусу" - така є теж інформація! Пускати мають тільки по спеціальних карточках!

Опубліковано

Довго сміявся :lol:

...

А дана обьява можливо це моніторинг Метро по нашій області-скільки потенційних клієнтів існує на Волині.

І чого то довго сміятись??? Я ж написала не про те, що бабульки біля під"їзду кажуть. А мені це сказала людина, яка має до того певне відношення.

По ходу питання: ЯК з допомогою листа вакансій можна визначити кількість потенційних клієнтів?

Опубліковано

Пускати мають тільки по спеціальних карточках!

Тож в метро всюди тільки по карточкам пускають. Чи то якісь особливі будуть?

Опубліковано

Чому радіти!!!!! магазин працює із спекулянтами

роздрібної торгівлі основна задача останніх

перепродаж в три дорого!!! в магазинах типу ТАМ ТАМ чи ТАМ ДЕСЬ.

Якби то МЕРСЕДЕС будував свій завод по вибуску МАЙБАХІВ а бо хочаб 124Е

працювали на ньому Лучани із зарплатою хочаб 500-900 ує чи евро

ото точно ПОДІЯ!!! а так ОЙ людочки відкривають у нашому селі

нову КОПЕРАТИВУ ги ги ги !!!!!

Опубліковано

Чуть не забув в Епіцентрі багато накупуеш за їхніми цінами,

з розрахунку середньомісячної зарплати по вол обл?????? яку і так не платять!,

починати треба з захисту добробуту громадян а не з їх винищення яке вже набирає обертів!,

і тоді все буде ок коли в кишені будуть купюри які можна тратити а не заощаджувати на чорний день! я пишу це не про себе а про нас Українців яких душать душать і ніяк не виходить

всіх і зразу.......

Опубліковано

Serg20279, Займись сам облаштуваням свого добробуту, а не ниттям на форумі, ніхто нікого ну душить, народ сам себе заганяє в жопу. Чого дурний бо бідний, чого бідний бо дурний :blink:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...