Перейти до змісту

ДОПОМОЖІТЬ !!!

Sp_RoNdo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Народ допоможіть будь-ласка !!!!!!!!!!!!!!!! :D

Мені треба таку операціонку як Linux. Скажіть хтось де взяти, а краще всього шоб шей закінули мені по сетці, ато в мене трафік на цей місяць уже закінчився ... ;) (но до закінчення місяця - вже недовго ;) )

Но прохання : Допоможіть з Лінуксом, дуже треба !!!

Опубліковано

Та це я вже качав - це не установка !!! Це ваше непонятно що - якийсь оптимізатор Лінукса под Хп чи щось таке......... Но ніякого Сітапа ітд.

Дай ссилку я подивлюсь чи це саме те що я вже скачав !!! :D

Опубліковано

Глупые вопросы:

А можно ли ставить Линукс, не снося Винду?

Они могут уживаться на одном винте, разбитом в НТФС?

Делает ли Офис для Линукса файлы, пригодные для чтения в Виндовском Офисе?

Фотошоп на Линукс стаёт?

P.S. Просьба не пинать ногами :)

Опубліковано

1.можна поставити і на один вінт, аби місце було

2.НТФС не пакатить - треба місце не зайняте іншими розділами

3.Можеш спробувати і не встановлючи лінукс - постав OpenOffice і пробуй

4.хз, але дуже сумніваюсь

Опубліковано
Глупые вопросы:

А можно ли ставить Линукс, не снося Винду?

Они могут уживаться на одном винте, разбитом в НТФС?

Делает ли Офис для Линукса файлы, пригодные для чтения в Виндовском Офисе?

Фотошоп на Линукс стаёт?

P.S. Просьба не пинать ногами :)

OpenOffice повністю підтримує формати M$ Office.

Можна спробувати працювати на Linux прибавши Live CD чи Live DVD, не чіпаючи Windows, і лише прийнявши рішення встановлювати його на "вінт".

До речі вийшов новий Knopix? Який підтримує запис в NTFS розділи.

Тому можна завантажуватись з DVD, пробувати працювати і зберігати документи на Windows розділі :

Вышел новой релиз LiveCD/LiveDVD Linux дистрибутива Knoppix 5.1.1, построенного на базе пакетов Debian Etch/testing и Linux ядра 2.6.19.1.

Важным новшеством, стал переход от использования unionfs к более стабильной и производительной aufs.

Также можно отметить включение в поставку KDE 3.5.5, OpenOffice 2.1, пакета ntfs-3g с полной поддержкой записи в NTFS разделы.

Добавлена интеграция 3D desktop beryl+emerald в KDE (ручками можно запустить и с Gnome). Для запуска в boot опциях укажите knoppix desktop=beryl.

Джерело : http://lafox.net/shop/content.php?ware_id=3881

Опубліковано

100% Є клон Фотожопа піл Лінукс.

Десь у мене в дистрибутивах проскакував. Якщо треба можу знайти назву. Дистрибутива вже немає точно.

Опубліковано

Я колись під Убунту ставив емулятор віндовз-програм. Так вот там є така опція як інсталяція нового софта, і я вибрав фотошоп, вказав шлях до його стандартної істаляхи і поставив, фотожоп запустився намано - глюкав троха но пахав. Емулятор ваще прикольний і реєстр робить віндосовський і перезагрузку імітує, але я от назви не памятаю((((

Опубліковано

Вирішив скачати Лінукс з :http://soft.lm.lutsk.ua/SOFTWARE/TYPE/Operation%20Systems/linux/SUSE_10/

Але нероздупляю що качати ??? Це що для Лінукса треба стікі місця ??? Аж 2.4 гіга для Сітапа ? А сам він що займе десь 20 гіг ??? Підкажіть !

Опубліковано

Останній Дебіан розповсюджується на двух ДВД :)

Так що дистрибутив розміром в 2 гіга не такий вже великий. Під час інсталяції ти вже сам вибереш, шо тобі нада. Саме ядро здається можна на діскету інсталювати.

Опубліковано

По пунктам:

качаєш ти ісо-образ, пишеш на болванку, загружаєшся і далі в залежності від того який дистрибутив - якщо лів - працюєш, якщо інстал - встановлюєш, настроюєш, обновляєш і працюєш.

емулятор називаєть wine - wine is not emulator.

ntfs-3g буде нормально працювати і не запорювати нтфс розділи якщо машину будеш коректно засити. а не резетом чи вимкненням з мережі.

/*знайти б цю річ під фрю, я в пакетах не знайшов, під порти місце зінчилос на розділі :) */

як на мене, Сюса для новачка буде трохи краще. працював трохи за 9.2 - сподобалось. але стоїть зараз FreeBSD 6.2.

на дискетку ядро встановлювати щоб з неї грузится в аварійних ситуаціях.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...