Перейти до змісту

День художника України

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Наші талановиті форумчаночки, натхнення Вам, хай муза надовго оселиться у ваших майстернях, примножуйте здобутки, реалізовуйте задумане, майте шанувальників і бережіть свій талант!    :0073:

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Вітаємо наших художників, а особливо художниць! :g15: Бережіть себе і цінуйте стій талант!

А, да - і кожній по власні майстерні!!!

За вас, хто бачить майбуття,

Хто пензлем створює натхнення!

За вас, хто дзеркало життя

Несе дорогами будення! :0019:

P.S. Жінка дивиться, як інша жінка накладає їжу своєму чоловікові, і питає:

- А чого це ти так по-похідному, все в одну миску, шматками?

- Так він же у мене художник, якщо гарно розкласти, то відразу сяде натюрморт малювати.

Опубліковано

Приєднуюся до привітань!!!! І щиро бажаю, щоб Ваші роботи

могли побачити якомога більше людей. В музеях. І бажано, в Луврі. І Ермітажі. :D

ЗЫ особливі вітання для моєї абажаємої кукусі: малеча, натхнення тобі!!

Натхнення кожного дня, до творчості, до життя, до людей!!

Я тебе люблю!))))))

1261840.jpg

Опубліковано

Художники й художниці, зі святом вас! Особливо, Куся і Мотороллла!:)

Я оце ніяк не можу забути Моторолкиної фрази про "свою майстерню з теплою підлогою і котиком", так і уявляю себе в тій затишній залі осіннього вечора з кухликом глінтвейну серед прекрасного:blush:.

То ж хай всі творчі мрії збуваються, і хай кайфується від усього, що ви робите!

Опубліковано

ну зі всіх бордівців знаю лише одного художника!

З чим і вітаю!

Бажаю, бубочка моя, щоб у тебе все твоє натхнення не влазило, картини їздили не лише Україною, а й по світі. Чмаф!!!!

Опубліковано

поздравляю всех художников этой планеты, и, конечно же, большую любительницу рисованных котов :smile3:

• 1 рік потому...
Опубліковано

Вітаю митців борди!)) Щоб таланти ваші допомагали зробити і ваше, і наше життя кращим, щоб нові барви

та відтінки, які на картинах набувають абсолютно нових форм і дають душу полотну, або простому листку паперу,

не закінчувалися ніколи. Від таких малюночків

pc060208.jpg

до таких:

1067_70x55-o-renuar-most-v-shatu.jpg

))

А особливі вітання одній хорошій-хорошій дівчинці, яка має найдобріше серце і малює (я це знаю точно) за його покликом )

Кусічка моя, я тебе вітаю!

Опубліковано

Вітаю творців прекрасного зі святом! Бажаю стати творцями шедеврів, що збирають зали, викликають фурор і дууууже дорого продаються! :)

Опубліковано

З радістю приєднуюсь до шанувань наших талановитих бордівчанок!

Куся, Моторолка, хай ваш талант росте у майстерності і приносить насолоду не тільки Вам!

Певно такими ви були в дитинстві ;)

cBfjLvoChac.jpgdsc_3398-F92D59B44BDC387F.jpg

Гарного свята і цінуйте себе, Ви того варті!

Опубліковано

Дарагой Матаролєр! Вітаю тебе з твоїм святом, адже хто-хто, а ти - точно заслуговуєш на почесне звання художника.

Ти і лауреат 5-ти (чи там більше???) міжнародних конкурсів Art Week, твої виставки трішки помандрували й Україною, і званням організатора виставок у Луцьку ти можеш цілком гордитися.

Художником не можна просто бути. Художник - це важка і сумлінна праця, купа схаваних нервів і того ще й бабла...

Я це розумію, бо ж бдю тебе і твої творіння вже стільки літ. Тому терпіння тобі, Ірко, і спонсора)))))

funny_small_painter.jpg

Опубліковано

Куся, хоч і трошки з запізненням, але я тебе вітаю з твоїм святом душі. Бо набагато важливіше бути художником в серці, ніж займатись цим професійно. Нехай муза ніколи тебе не залишає, а художнє натхнення виливається на все, до чого ти щодня торкаєшся -- в роботі, в побуті, на кухні, в стосунках з твоїм коханим і з друзями.

Моторола, з тобою ми знайомі значно менше, але і тебе вітаю. Як розбагатію то куплю в тебе якогось гарного кота :)

Опубліковано

Хоч чуть і з запізненням, але вітаю тих всіх людей, які потроха розфарбовують наше сіре життя у яскраві кольори

з.і. for someone: Поль Гоген при житті ніяких нагород не вигравав і взагалі ніхто не цінив його мистецтво.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...