Перейти до змісту

с. Линів

PavelS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Як я там відловився в неділю мій пост вище,

як я вже писав біля мене справа сиділи мужики з Любомля,

то вони щось потроху ловили, при мені навіть пару карпиків взяли.

Сиділи з ночі. Брали хатинку. Коли виймали садки, там дійсно було по 5-10 кіль. Якраз і Батюшка намалювався )

На той час на ставку вже не було жодної машини, близько 15:00

А коли ми почали змотуватись то приїхали наступники і стали на наші місця.

Від них теж чув про 10 кіль))) Певно Отче благословив )))

bodia88888, а Ви де стояли?

• Відповідей 243
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

<p>

<br />

bodia88888, а Ви де стояли? <br />

<br /></p>

Можиш на ти, я ще не зовсім пінсіонєр, ги.

Були навпроти готельних номерів, місце не погане, але, просидівши 4 ляти на місці тих будинків, все ж таки тягнуло туди.

А ти на якому авто був?

<p>

<br />иділи мужики з Любомля,<br />
<br /></p>

На бесі 525, старенькій? Вони сиділи з вечора, ми до них підходили. Риб в них не багато було звечлра

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Приїхав мій товариш сьогодні з Линова, був з вчора на сьогодні, злапав три карпа 1.7кг, 800г. і десь 600г. сидів чисто на карпів, карасі не любить, усе взяло на таку собі пружину з кормом(бамбула така велика) а з неї гачки 4 штуки а на них горох,ще проїпав дві покльовки. Один чоловік з компанії його, не витягнув карпа, і ще пару чоловік також (невстигли,проїпали)парочку гарних покльовок.

PS: карпів бачив на власні очі.

Опубліковано

<p>

<br />PS: карпів бачив на власні очі. <br />
<br /></p>

Оплату ще запитай яка? Скільки просить і скільки дали.

Коротко і ясно 100грн.

Там щось розпитували інші(друг каже) то одним вухом почув що ніяких торгів 100грн. і все.

Опубліковано

Приїхав мій товариш сьогодні з Линова, був з вчора на сьогодні, злапав три карпа 1.7кг, 800г. і десь 600г. сидів чисто на карпів, карасі не любить, усе взяло на таку собі пружину з кормом(бамбула така велика) а з неї гачки 4 штуки а на них горох,ще проїпав дві покльовки. Один чоловік з компанії його, не витягнув карпа, і ще пару чоловік також (невстигли,проїпали)парочку гарних покльовок.

не за мого кума мова?

Опубліковано

не за мого кума мова?

Хех! про твого,і про мого))

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Апну тему. Хтось володіє інформацією про ситуацію на даній водоймі цього року?

• 3 тижня потому...
Опубліковано

І так.. був я на цій водоймі з 07 по 08 травня. Начитався Ваших звітів з минулих років, натравив кума (ми постійно на рибалках разом так-що, якщо в інших моїх постах буде фігурувати постійно кум, то недивуйтесь, так воно і є) і було вирішено поїхати. Скажу зразу, що це,певно, була більше авантюра ніж рибалка, бо погода самі бачили яка була. Дорога г**но, але потихеньку трястися можна. З прикормки був "Трапер" карп з додаванням вареного цілого гороху та кукурудзи+ полунична меласа. Насадка бойл "Річворд" полуниця + дипована підсадка з кукурудзи, або гороху відповідно. Кормився по три спомба на кожну точку. Я бажав :rolleyes: карпа. Кум пробував макушатник та "смерті карася", тобіш бажав карася. Погода ні кчорту, пориви вітру, які переходили в дощ, не давали нормально тримати дистанцію, бо хвиля шо на Азовському морі. Потім припер батюшка зняв з нас по 100 ре., сказав, що без риби ніхто звідси не вертався :D, ліміту някого нема, аби допер шо зловив. Каже шо літом з ночовкою буде по 150 ре.,:blink:, що ставка не спускав вже сім років, і я чомусь йому вірю, бо зробити  це проблемно, хто був той знає. Короче, результат нульовий, шо по карпу, шо по карасю,але як я сказав вище-це швидше була авантюра. Підсумовуючи хочу сказати наступне: став мені сподобався (був вперше), і я туди ще повернусь- бо гарно та й місця багато. Писати не хтів, бо нема про шо, в принципі, але хлопці питають, то думаю вже розійдусь мислю. Отаке, хочте вірте, хочте ні. Дякую за увагу. А да, коли там дощ, то виїхати потім важкувато, я пхав авто, то приїхав до-дому як свиня грязний, і то,мабуть, у нормального хазяїна свині чистіші, то майте на увазі панове. Ну все.

Опубліковано

Велика подяка за інформацію, значить ще рануватенько на цей став рушати, потрібно дочекатись гарної погодки. А так став там хороший і дійсно він воду не спускав це факт... Там є вже досить непогані коропчаки. Ще раз дуже вдячний.

Опубліковано
В 13.05.2016 at 20:58, logarifm сказал:

Велика подяка за інформацію, значить ще рануватенько на цей став рушати, потрібно дочекатись гарної погодки. А так став там хороший і дійсно він воду не спускав це факт... Там є вже досить непогані коропчаки. Ще раз дуже вдячний.

Будь-ласка.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Не раджу нікому їхати на цей став. Власник - батюшка місцевий робить все, щоб риболови нічого не зловили. Коли людей багато - грається водою. Крім того на ставку стоять сєтки. Були недавно там, карась взагалі не брав, а на карпові вудки було 2 покльовки. Одного карпика десь біля 1 кг дістав а він майже весь порізаний сеткою. Видно десь недавно вибрався. Аж неприємно дивитись на таку ситуацію, а тим більше давати виручку за таку рибалку. 

Опубліковано

Підтвержую ! Були з товаришами на днях кльов - "повний ноль"! Не вспіли розложити снасті,як приїхав батюшка і почав збирати по 100грн.Сиділи до 17-00 , 20 патиків, ловили на все що тільки можна....Результат - 3 окунці по 7см і все...Рядом було ще дві компанії - аналогічно...А сітки там стоять постійно ,він їх періодично перевіряє, тому і не дає ловити з човна.Їздив на цей ставок багато років ,рибалка з кожним роком все гірша і гірша ,а ціна все більша і більша ,а зараз взагалі глухо !Таке відчуття що рибу тут давно ніхто не запускав... НЕ РЕКОМЕНДУЮ !!!

Опубліковано

А найух послати його не можна? Є Закон України "Про аквакультуру", беремо по ОДНІЙ ПОПЛАВКОВІЙ вудці з ОДНИМ гачком, бажано максимально спортивній чи біля того, і їдемо БАНДОЮ, домовившись, з роздруківкою Закону в кожного, і щирим бажанням дати відсіч "гранню" з водичкою, сідаєм, і тихо ловимо, не згоден - поліція, ФАС! Думаю, перший же рейд відучить від "водограння" назавжди. Бо такі "шалунішки" вже дістали, яскравий приклад - Пугачівка, 150 грн хоче, а от совість мати - нафіг треба - 2 тижні тому МІНІМУМ на 15 см. спустило бидло воду, а гроші брати пробувало. І так, хай, якщо на те пішло, видасть ОФІЦІЙНИЙ чек з касового апарату, або він тупо не платить податків (в мене з/п виключно біла, варіантів немає, бо держслужба). Ні - читаєм вище, тільки фіскальна служба - ФАС! Досить дурити рибалок! А то "батюшка", фігатюшка... Туди ж Озерце і т.д.

Опубліковано

а чьо? не погана ідея, зібратися бандою, і трішки повчити орендарів, беруть гроші, нехай забезпечують умови.

а платити і дивитись на спущену воду бісить.

ну не всі під ряд, а самих злосних взяти в оборот

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...