Перейти до змісту

"В жизни так много маленьких радостей..."

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

В мене сьогодні видався суперський, в плані позитивних емоцій, похід до стоматолога.

Перечитала темку про стоматологів на Борді. Вагалась куди йти, бо всі так гарно описували своїх лікарів, що хотілось йти до кожного, та все ж пішла до свого, про що абсолютно не шкодую.

Довго спала і явно не встигала на призначений час. А лікар вранці зателефонував і запитав, чи можемо перенести прийом на годину пізніше. Я зробила все заплановане вдома.

Вийшла на зупинку, довго не було маршрутки, але їхали швидко, тому біля дверей стоматології я була за одну хвилинку до призначеного часу.

Поки чекала, що мене покличуть, побачила жіночку, яка вийшла від лікаря щаслива і, не стримуючи емоцій, розказувала подрузі, що чекала її в прийомній, як гарно їй там все зробили, набагато краще, ніж вона очікувала.

Перетерпівши десятихвилинний біль буріння, сиділа ще дві години з відкритим ротом, аж мало не заснула, і все не могла зрозуміти ЩО так довго можна з одним зубом робити. Потім виявилось, що він мені зробив таку красотіШШу, що коли випадково зустріла Женю з Капрічос, не втрималась, щоб прямо в маршрутці цим не похвалитись і наглядно не продемонструвати)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

IMG_20110509_120229_500.jpg

Може кому треба такі маленькі радості :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посмотрите за окно!! Это моя самая любимая погода :0123: Пасмурно и дождь!! :smile-zachot: И не надо одевать эти долбанные чёрные очки от солнца !!! :):g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пасмурно и дождь!! :smile-zachot: И не надо одевать эти долбанные чёрные очки от солнца !!!

А доЛбана кольорова парасолька, яка втікає за поривом вітру - то нІчЬО???
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нашел давно забытую на работе парасольку.Очень вовремя нашел

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А доЛбана кольорова парасолька, яка втікає за поривом вітру - то нІчЬО???

как по мне, так лучше покрепче держать парасольку, и не делать из неё парашют,чем от солнечных лучей идти по улице, как слепец, практически на 70 % ориентируясь по звукам, но погода - это чисто на любителя :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посмотрите за окно!! Это моя самая любимая погода :0123: Пасмурно и дождь!! :smile-zachot:

Суперська погодка :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останні два дні видались,ну, надзвичайно світлими! Отак буває інколи, наче і особливого приводу немає - просто, на рівному місці ти відчуваєш себе, майже, як в дитинстві - щасливим! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як же приємно прогулятись по вечірньому місту після напруженого робочого дня і помріяти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як же приємно прогулятись по вечірньому місту після напруженого робочого дня і помріяти...

на дорогу не забувай дивитись, а то ж можна і домріятись :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на дорогу не забувай дивитись, а то ж можна і домріятись :D

От тобі і треба слідкувати, щоб я не домріялась :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Познакомилась сегодня с двумя бордовцами! Черт! Приятно как!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Познакомилась сегодня с двумя бордовцами! Черт! Приятно как!

Сегодня один из бордовцев привёл к нам своего ребёнка, на одного маленького читателя стало больше. :smile-zachot:

Приятно было познакомиться, заходите ещё. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Меншенький почав спочатку говорити "мама" :g15:,

на що я й не сподівалась, бо старшенький в свій час почав з "тато" :huh::D .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деякі речі в житті для нас не можливі апріорі! Але інколи обставини складаються так, що для винятків таки з'являється місце.

Вчора був присутній на вінчанні рідних батьків :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деякі речі в житті для нас не можливі апріорі! Але інколи обставини складаються так, що для винятків таки з'являється місце.

я своїм корони тримав і був єдиним свідком

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, з короною і мені пощасливилось :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене теж батьки повінчалися після 20-и років шлюбу. А минулого літа я прийняла хрещення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене теж батьки повінчалися після 20-и років шлюбу.

+1 :) Також 20ть років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На додачу до ось цієї радості сьогодні у нас оселилася ще одна маленька радість - черепашка на ймення Джасмін. Дитячій радості немає меж :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отримала сьогодні невеликий пакуночок зі Сполучених Штатів! Дуже зраділа!

Був там ще й лист. Так я не втрималась і читала його дорогою від пошти. Щаслива!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На днях подруга сказала, що марить бузком, страшенно хоче букет, а наламати ніде.

Вчора сім'єю поїхали на дачу, а там у нас бузковий рай. Згадала за подругу, наламала їй два оберемки різних кольорів і по приїзду послала сина занести, не попереджаючи.

Син сказав, що у тьоті бути такі очі, ніби він їй скарби приніс. Звісно, по тому був дзвінок вдячності, її переповнювали емоції.

Подумалось, що нам іноді там мало треба для щирих, позитивних емоцій. А як кайфово дарувати ці емоції!!! :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Начальство у відпустці - :0031:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я теж була дружкою на вінчанні батьків)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я теж була дружкою на вінчанні батьків)))

В такі моменти розумієш, що є речі, які ніколи не пізно зробити - чи через 10 років, чи через 50.

А ще помітила, що до вінчання між батьками не було такої злагоди, як тепер :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...