Перейти до змісту

"В жизни так много маленьких радостей..."

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Для мене в радість було б піти на бордівку :)

НОВОРІЧНА БОРДІВКА! Давайте прогнози, коли буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Для мене в радість було б піти на бордівку :)

НОВОРІЧНА БОРДІВКА! Давайте прогнози, коли буде?

Ближче до Василя.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Велике прохання не зас псувати приємну тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя маленька радість стала б трошки більшою завдяки знайомству з вами всіма. будь-ласка, давайте ще разок до нового року?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя маленька радість стала б трошки більшою завдяки знайомству з вами всіма. будь-ласка, давайте ще разок до нового року?

1. Ти (чомусь) втратив свій шанс прийти на здибанку до НР.

2. Ти пишеш не по темі топіка.

3. Навіть якщо ти почнеш все те ж писати в темі "здибанка" зустрічі до НР не буде.

4. Ти не раціонально використовуєш даний тобі ліміт постів.

5. Наступний пост не в тему - пожаліюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вийшла вчора пізно ввчечері на подвір"я. Від дверей - дві доріжки: до хвіртки і до машини

та трохи території з купою незадіяного))) снігу.

Місцями до колін, трохи є по пояс, а є й майже в мій ріст.

Плюс - сніг ще не тане. Мінус - сніг ще не ліпиться.

Подивилась на це все - взяла лопату і попрочищала ходи-лабіринти для дітей.

З почуттям виконаного обов"язку і з думкою чи не даремно? лягла спати.

Радість була вранці, коли діти все-таки оцінили мою роботу, ганяючи туди-сюди по тих доріжках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такі смачні полуниці коли на вулиці мінус скількись там :_08: Вчора витягла з морозилки, а вони пахнуть на весь дім - сильніше ніж влітку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здав останній екзамен із тих, які мав здавати. Ура, в мене ще мінімум півроку буде стипендія!

Тепер я купа вільного часу для роботи і відпочинку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Я дякую цим усім людям, що виховували мене українцем. Дякую, що навчили поважати інших. Це місто стало для мене рідним з тих пір, як я приїхав сюди. Я познайомився з багатьма цікавими людьми. Я пережив багато чого: багато печалі а радості, і найкращі моменти мого життя пройшли тут. 2012 рік виявився для мене надзвичайним. Я пишаюся собою, в цьому не тільки моя заслуга. Є люди, які змінили моє життя.

А кожен новий рік, це момент для переосмислення свого минулого. Це час, коли люди вітають один одного, згадують про тих, з ким не було змоги поговорити. І з кожним роком мого дорослішання я починаю бачити те, чого раніше ніколи не помічав. Ось така маленька радість :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот подумалось только что...одно из преимуществ взрослой жизни...можешь есть что хочешь и когда хочешь)))Сейчас пойду и пообедаю пирожками с вишней, которые напекла моя любимая свекровь...хочу обедать сладкими пирожками и буду)))А детей супчиком покормлю, они ведь дети)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Тільки що вернулась з теремнівського ставка - вперше в житті купалась на Водохреще! Купа адреналіну і щастя!! Дякую йогам за компанію :0133:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора нарешті почистив бойлер. Жесть... зате тепер гріється швидше і вода гарячіша! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бойлер

А я знову чекаю коли відключать гарячу воду), щоб мої жіночки (жінка+теща) відчули "прєлєсті" від забігів кожного вечора з кухні до ванни з каструляками/відрами та ефектом парілки на кухні, та щоб їм дійло, повторно, що бойлер - це корисна річ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bodia88888, злорадствувати над жіночками?! Ая-я-я-й! Інші методи не працюють зовсім?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мы уже почти доделали ремонт в новой квартире, осталось сооовсем чуть чуть, еще где то недели на 3(но по сравнению с 6ю месяцами это мелочи)!!!И вот я каждый день живу ожиданием и предвкушением переезда и вспоминаю фразу :"Ожидание всегда лучше чем успех!")))Понимаю, что когда вселимся, привыкнется и забудется, а сейчас я по настоящему ценю то, что нас ждет...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інші методи не працюють зовсім?

День-два побути без гарячої води, привикнувши щодня до неї... і все стане/повіситься на свої місця :0065:

+ уже знаємо що, де і як має висіти).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моему сынуле сегодня целых 2 года исполнилось!!!Радость, только не маленькая)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моему сынуле сегодня целых 2 года исполнилось!!!Радость, только не маленькая)))

Нехай росте на радість батькам здоровенький козак! :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось такий гурман прилітав на днях до мого дому поласувати сальцем. Ну радість же!.. :)post-18196-0-46061700-1359756328_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя 10-річна доця домовилась про завтрашню зустріч з колишніми однокласниками (ми переїхали з іншого міста до Луцька). Цілий вечір ходила "окрилена". Аж радісно на неї було дивитись :_37:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купили мамі новий телевізор, а собі новий монітор. І маленький апгрейд компа, у вигляді 8Гб пам'яті :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій син закохався, і сьогодні я маю роздрукувати на кольоровому папері пару речень із зізнанням (без вказання її імені). Син сказав, що вона зрозуміє.

Сама не знаю, нащо я на його прохання піддаюся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хто, якщо не ти?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій син закохався, і сьогодні я маю роздрукувати на кольоровому папері пару речень із зізнанням (без вказання її імені). Син сказав, що вона зрозуміє.

Сама не знаю, нащо я на його прохання піддаюся.

Це ще тільки "квест" першого рівня...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...