Перейти до змісту

"В жизни так много маленьких радостей..."

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну чим не радість, коли твій дворічний синуля ганяє в чобітках по калюжах, сміється і на весь двір кричить: "Яяядість!!!", що в перекладі на мову дорослих означає "Раадість!!!" :0074:

Класно ж йому, що він маленький і може дозволити собі таку "яяядість" (див. пост№74) :g05:

• Відповідей 2,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я сегодня ел Ласку....3 раза

Это не предел. Смачного! :0047:

Конечно не предел.Я мужчина хоть куда,в полном расцвете сил,но Ласка дорогая зараза :smile3:

ПС-Буду идти домой куплю кило пломбира,ий Богу куплю

Опубліковано

гарний спокійний, вечір, запросив жінку в ресторан, приємно провели час, відсвяткували третю річницю весілля :)

Опубліковано

Відмінила свої плани на вечір і пішла на презентацію компанії Energetix

Cеред учасників розігрувались подарунки. Мені пощастило стати власницею кулону :g15:

Опубліковано

.. Мені пощастило стати власницею кулону :g15:

Виявляється щастя міститься не в добрі а в кулоні!

Чергове розчарування...

...

Привітав дууууже давню знайому з ДН, а в відповідь почув стільки позитиву і радості на сказані слова, що мимоволі задумався про значення уваги.

Опубліковано

Відмінила свої плани на вечір і пішла на презентацію компанії Energetix

Cеред учасників розігрувались подарунки. Мені пощастило стати власницею кулону :g15:

кулончик з пачечки Долфі?

Опубліковано

sjssjs.jpg

Вчора переконалась, що виділене - брехня неправда.

Але сьогодні мене вже розбанили.:D

Амністія до дня сисадміна. :g05:

Опубліковано

В останні дні ну просто дуже дуже радує малеча (чужа).Наприклад, на вихідних їду в маршрутці в яку заходить батько з сином (сина тримає на руках). Малий піднявши руки в гору голосно кричить:"Ааа-а-а-а"! Батько:"А ну тихо!" Малий не опускаючи рук тихенькл:"Ааа-а-а-а"! :rolleyes:

Опубліковано

неймовірну радість приносять спогади з минулого! на вихідних на квартирі в батьків знайшов старий діаскоп і слайди, на яких зображений я у віці всього рік чи два :0106:!

ці слайди я бачив перший раз у житті! а ще особливо, і якось так по-ностальгічному, порадував напис на діаскопі "сделано в ссср. цена 1 р. 30 коп."

0_175e2_83b00b54_L.jpg

Опубліковано

Днями почуто в 15 маршрутці, як кондуктор (жіночка середнього віку) жалілась подрузі, що не виспалась, бо в "Танчики" допізна рубалась.

Опубліковано
На Святвечір брат оголосив всьому сімейству, що в цьому році одружується :)

Цей день настав :g15:

Вітаю їх :)

Опубліковано
А я з малою перший раз у дельфінарії побував..

:ok2:

У мене чоловік з дельфінами колись плавав у Севастопольському дельфінарії.

Вже минуло років 10, а досі дивиться фото і бачу, що посміхається)

Опубліковано

А до мене приїхала тітка, яку я не бачив майже 20 років. + Мамин День Народження, вчора був День Народження племінника (йому 1 рік виповнився).

(Сумна дата) Татові виповнилося б 59 (5 серпня).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...