Перейти до змісту

Середній рівень IQ

snight

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нічого дивного не бачу. Майже повністю згідний з картою. А Австралія дійсно розчарувала.

Це хоч офіційні соц. опитування.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ви мене вибачте, але то треба бути повним валянком, щоб 100 не набрати. Якось мені підвернувся серйозний тест ( не таке г**** в флеші що просто вибрати варінт відповіді) я думав, що відповів менше ніж на половину - 134 набрав. Сумніваюсь, що мій інтелект настільки видатний - на 34 більше за середній по регіону...

Опубліковано

imho, тесты IQ имеют вообще мало общего с реальным уровнем интеллекта человека. известно несколько случаев, когда люди с выдающимися способностями к определенным наукам (например математике или лингвистике) начисто проваливали формальные IQ тесты

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Рівень IQ не повністю відображає розумові здібності людини, адже є ще один важливий параметр - швидкість розумової реакції, адже людина яка повільно думає може просто не встигнути пройти тест до кінця!!! :)

Опубліковано

Ті IQ тести повна херня. Як можна визначити розумовий спектр людини підсунувши їй на вибір пару картинок? Тупо!!! На мою думку тест IQ повинен складатися з питань, що стосуються загальних наук, а іноді трошки поглибленего характеру.

Рівень IQ не повністю відображає розумові здібності людини, адже є ще один важливий параметр - швидкість розумової реакції, адже людина яка повільно думає може просто не встигнути пройти тест до кінця!!! happy.gif

А ваще можлива адекватна реакція коли якісь мавпи в окулярах пробують визначити твій рівень освідченості? У мене ж одразу виникає бажання показати їм свої глибокі знання з ненормативної лексики.

Опубліковано
тест IQ повинен складатися з питань, що стосуються загальних наук, а іноді трошки поглибленего характеру.

Ващето тест IQ нуже на то, чтобы какраз интелект и вымерить, не основываясь на жизненный опыт или полученные знания.

Нужно помнить что это НЕ УМ, НЕ МУДРОСТЬ, --- это ИНТИЛЕКТ.

Опубліковано
это ИНТИЛЕКТ.
Начальник міліцейського патруля перед роздачею завдань вирішив провірити рівень знань своїх підопічних:

- Яка наша головна зброя?

Мовчать...

- Ну, яка? Підказка: починається на "Н".

Звідусіль посипались варіанти:

- Наган?

- Наручники?

- Ноги?

- Ніж?

Начальник заперечно похитав головою, і відповів:

- Наша зброя - нтєлєкт!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...