Перейти до змісту

Проектування та виготовлення корпусних меблів

Romcheg

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 167
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Скажіть будь-ласка,на третьому малюнку (червоні фасади) без ручок?Який принцип відкривання дверей?

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Скажіть будь-ласка,на третьому малюнку (червоні фасади) без ручок?Який принцип відкривання дверей?

Самий звичайнюсенький =) Ручки на той час були ще не встановлені....

Опубліковано

А сколько будут стоить полочки такие как на фото темные такие)))

відписав в приват

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Привіт Роман, хочу подякувати Вам обом за кухню! Не можу відпочити від гостей, бажаючих побачити це творіння:)

Усе просто супер! Дуже сподобався підхід до роботи :) Сподіваюся на подальшу співпрацю! Побільше Вам хороших клієнтів! Велике дякую за усю зроблену роботу (підключення витяжки, проведення світла та встановлення мийки)

Опубліковано

Не мам"ятаю, комусь обіцяв показати полиці (потовщена плита) , що в мене над столом...То ось як це виглядає )))

(сорі, за якість фото)

post-8387-0-75717900-1320663810_thumb.jp

Опубліковано

Ось декілька світлин

Пікажіть будь ласка скільки коштує така кухня (від замовлення до встановлення)?

Відписав у приват

Опубліковано

Нужен фасад на кухню из натурального дерева, примерно 5-6 м2, может кто подскажет, где делают и сколько стоит.

Опубліковано

Нужен фасад на кухню из натурального дерева, примерно 5-6 м2, может кто подскажет, где делают и сколько стоит.

Давайте розміри фасадів... Яка порода дерева цікавить?

Опубліковано

Скажіть, будь ласка, чи можливо виготовити подібну парту з кришкою, яка могла б змінювати нахил, можливістю регулювання висоти і місцем для паперів. Скільки буде коштувати найпростіший варіант з такою конструкцією без стільця?

http://detskaya-parta.ru/pos-10455.html#image

Опубліковано

Скажіть, будь ласка, чи можливо виготовити подібну парту з кришкою, яка могла б змінювати нахил, можливістю регулювання висоти і місцем для паперів. Скільки буде коштувати найпростіший варіант з такою конструкцією без стільця?

http://detskaya-part...0455.html#image

нажаль, нам це складно буде зробити....

Опубліковано

Romcheg, дякую за відповідь!

А прості парти ви робите? Можна варіанти з цінами в ЛС

Так, звичайно, робимо... але без металевих конструкцій :) Варіантів може бути дуже багато, потрібна якась конкретіка (розміри). А ще краще, було б зустрітися і щось помалювати разом ...))) (проект відішлю на майла)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Роман, цікавить виготовлення комода, приблизно як на малюнку. Скільки буде коштувати з мдф і скільки з дсп, колір - темнокоричневий, шухлядок має бути 4, а не 3, виїжджають на колесиках по направляючих, задня стінка комода і днища шухляд можуть бути з фанери 4мм.

Мій моб. тел. 099два-два91пять54. Буду вдячний за інформацію.

https://docs.google....NYv1hyybfU/edit

• 2 тижня потому...
Опубліковано

860fa2fe05897e4407e56b2ff840f84c_600.jpgca273e86-0e7e-11db-ba47-000423c1865b_bh.jpg

Не підкажете, де щось схоже можна купить?

саме такого не зустрічав, але подібне можна виготовити з системи труба 25 в хромі )))

Опубліковано

Цікавить вартість виготовлення такого ліжка:

kondor_kombi_20416.jpg

Розміри: Ш-1980 * Г-770 * В-1930.

Матеріали: ДСП Kronospan 16 мм., 22мм., кромка Dollken 2 мм., 0,5 мм.

Відповідь чекаю в приват.

Опубліковано

Цікавить вартість виготовлення такого ліжка:

kondor_kombi_20416.jpg

Розміри: Ш-1980 * Г-770 * В-1930.

Матеріали: ДСП Kronospan 16 мм., 22мм., кромка Dollken 2 мм., 0,5 мм.

Відповідь чекаю в приват.

видписаффф

• 2 тижня потому...
Опубліковано

хочу шафу-купе з дверима зі скла.коли ви зможете прийти з каталогами чи фото,щоб зробити заміри і намалювати проект?як буде вільне вікно в часі зателефонуйте за моб. 0989532424,щоб домовитись про зустріч, я постійно вдома. дякую.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...